Як здійснювати денну торгівлю бінарними опціонами

Ви коли-небудь пробували метод денної торгівлі інвестувати в ринок бінарних опціонів? Денна торгівля бінарними опціонами дає чудовий шанс отримати величезний прибуток. 

Бінарні опціони є одним з небагатьох ринків, де можна використовувати денну торгівлю. Але це єдиний ринок, який дозволяє здійснювати денну торгівлю за низькою ціною. Крім того, денну торгівлю бінарними опціонами можна здійснювати для різних активів. 

денна торгівля біткойнами

Хоча ви можете отримати великий прибуток, не помиляйтеся. Для успішної денної торгівлі бінарними опціонами вам потрібна хороша стратегія і повинен розуміти ризики денної торгівлі. 

Що ще важливіше, ви повинні знати, як денна торгівля бінарними опціонами може бути корисною. І ви знайдете всі ці відповіді в цьому вичерпному посібнику. 

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке денна торгівля?

Денний трейдинг — це спекулятивний метод торгівлі, і це саме те, що він звучить. Це означає трейдери входять і виходять з біржової позиції протягом одного торгового дня. Крім бінарних опціонів, денна торгівля також може здійснюватися на різних ринках, таких як акції, форекс і ф’ючерси. Денна торгівля може бути дуже прибутковою, але лише тоді, коли ви це знаєте бінарні методи торгівлі навиворіт. 

Розуміння денної торгівлі не є міцним горіхом. Однак за допомогою цього простого прикладу ви можете усунути всю плутанину. 

Припустимо, що ви купуєте пару акцій XYZ у середу. Тепер для денної торгівлі ви повинні продати всі акції в один і той же день, тобто в середу. 

Замість того, щоб продавати акції в той же день, якщо ви продаєте їх у будь-який інший день, скажімо, четвер, це не денна торгівля. Аналогічно, покупка акцій XYZ і продаж різних акцій, тобто ABC в один і той же день, також не є денною торгівлею. 

Оскільки денна торгівля проста і завершується за день, багато трейдерів виявляють до неї інтерес. Крім того, той факт, що денна торгівля може здійснюватися кількома маркерами, робить її ще більш популярною. Ви повинні пам’ятати про це перед тим, як здійснювати денні угоди, вам потрібно мати мінімальний капітал $25,000. В іншому випадку вам не дозволять торгувати. 

Як почати денну торгівлю? 

Щоб стати успішним денним трейдером, вам потрібно познайомитися зі світом трейдингу. Тоді ви можете легко отримати корисну інформацію про денну торгівлю через Інтернет. Після цього ви можете дотримуватись наведених тут порад, щоб розпочати денну торгівлю. 

Виберіть ринок

Щоб розпочати денну торгівлю, вам потрібно вибрати a ринок бінарних опціонів. Оскільки всі ринки, на яких можна здійснювати денну торгівлю, є ризикованими, вам слід вибрати той, який вам знайомий. 

торгівля біткойнами

Бінарні опціони

Якщо ви хочете вести щоденну торгівлю, не вкладаючи величезних сум, бінарні опціони повинні бути вашим вибором. Надаючи недорогий вхід для денної торгівлі, бінарні опціони допомагають отримати набагато вищу норму прибутку. 

Залишаючи осторонь фінансову вигоду, багато інших аспектів роблять денну торгівлю бінарними опціонами кращою, ніж інші. Для початку денна торгівля бінарними опціонами проста і зрозуміла. Ви купуєте акцію, яка вас цікавить, вибираєте термін її дії та натискаєте кнопку купити. 

Крім того, бінарний режим денної торгівлі набагато дешевший, ніж денна торгівля на будь-якому іншому ринку. 

Фондовий ринок

Ще один популярний денний трейдинг бінарний опціон - це фондовий ринок. Тут трейдери купують акції компанії та продають усі акції в той самий день протягом заданого часу. Словом, вони виходять з усіх позицій. 

Ф'ючерсний ринок

Далі йде терміновий ринок. Цей ринок — це угода між продавцем і покупцем. Тут вони продають і купують будь-який актив у майбутньому. Отже, як а денний трейдер, ви можете зробити ставку на зміну ціни від моменту придбання або продажу активу до його вартості на кінець дня. 

Перш ніж інвестувати у ф’ючерсний ринок, ви повинні розглянути ризики та тенденції. Крім того, якщо ф’ючерсний ринок має певні вимоги, ви повинні їх виконувати. 

Ринок Форекс

Ще один спосіб денної торгівлі – це інвестування в ринку форекс за допомогою бінарних опціонів. Оскільки ринок форекс більш доступний, ви можете вибрати його. Якщо ви торгуєте на форекс на валютній парі в день, ви можете інвестувати в рух ціни валюти, тобто зміну ціни. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Обладнання для денної торгівлі бінарними опціонами

Після того, як ви визначилися з ринком, на якому ви хочете торгувати, наступне, що вам потрібно, це хороше обладнання. Звичайно, вам не обов’язково потрібен один із найкращих комп’ютерів. Але вам, безумовно, потрібне найшвидше інтернет-з’єднання, щоб швидко завантажувати діаграми. 

Знайдіть потрібного брокера 

Щоб почати щоденну торгівлю бінарними опціонами, вам потрібен регульований та ліцензований брокер на вашому боці. Ось кілька речей, які можна знайти. 

Цільова сторінка цитати
Ми рекомендуємо торгувати з Quotex
  • Плата: Торгівля бінарними опціонами може допомогти вам отримати величезний прибуток. Але робота з брокером, який стягує нереальні комісії, може швидко знизити ваш прибуток. Отже, ви повинні шукайте бінарного брокера яка має конкурентну структуру зборів. А також той, який не надто складний для розуміння. 
  • Мінімальний депозит: Знання того, чи має брокер, з яким ви зацікавлені в роботі, якісь критерії мінімального депозиту, буде дуже корисним. Наприклад, якщо у вас немає грошей, ви можете вибрати брокера без критеріїв мінімального депозиту. Або ви можете вибрати брокера, якому потрібен невеликий баланс $50 або $100.

Регулюється 

Щоб убезпечити себе від почастішало шахрайство з бінарними опціонами, ви можете знайти ліцензованого брокера в якомусь надійному органі. 

Пропоновані активи

Якщо ви зацікавлені в торгівлі певним типом активів, скажімо, сирою нафтою чи золотом, шукайте брокера, який може дати вам шанс торгувати ними. Ви завжди можете побачити, які активи пропонуються певним бінарним брокером на сайті. І виходячи з наявної інформації, ви зможете зрозуміти, чи хочете ви працювати з брокером чи ні

Програми 

Якщо ви любите торгувати цілий день і хочете стежити за коливаннями ринкової ціни, вам слід шукати брокера, який пропонує простий у використанні мобільний додаток. Мобільний додаток із корисними функціями може зробити вашу торгівлю швидкою та простою. 

Quotex додаток

Надійність

Навіть незначна технічна проблема може призвести до втрати великих грошей. Тому важливо вибрати брокера, який пропонує цілодобову підтримку. 

Розклад ринку 

Час - це все в торгівлі! Щоб стати професійним денним трейдером, вам потрібно визначити час, коли ви хочете щодня торгувати бінарними файлами

Працюючи в один і той же час щодня, ви можете керувати торгівлею. Крім того, роблячи це, ви можете краще реалізувати свої стратегії. 

Працюючи в один і той же час щодня, ви можете керувати торгівлею. Крім того, роблячи це, ви можете краще реалізувати свої стратегії. 

Ви можете знайти правильний час торгівлі, враховуючи різні фактори. Або можна торгувати навколо термінів закриття та відкриття ринку, щоб отримати більше прибутку. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Управління ризиками 

Разом з управлінням часом вам потрібно аналізувати ризик, щоб зрозуміти, яку суму ви втратите. Ризик торгівлі поділяється на дві частини, тобто торговий ризик і щоденний ризик. По-перше, вам потрібно перевірити, яку суму ви готові втратити в одній конкретній угоді в торговому ризику. Ризикнути 1% або менше — це завжди мудре рішення. 

Для щоденного ризику вам потрібно проаналізувати, яку суму ви хочете втратити в певний день. 

податок

Яка кількість податок вам потрібно платити, залежить від правил і норм країни, в якій ви живете. Наприклад, у Великій Британії ви не зобов’язані сплачувати податок на свій дохід від денної торгівлі. Однак у США, Індії та інших місцях правила й положення щодо прибутку від торгівлі відрізняються. 

Податок також залежить від того, чи займаєтеся ви денною торгівлею як професіонал або як хобі. Крім того, податок залежить від того, чи вважається він прибутком від бізнесу, неспекулятивним, спекулятивним або особистим доходом. 

Правильно аналізуйте угоди

Визначити цілі

Перш ніж почати торгувати, вам потрібно встановити реалістичний ліміт суми грошей, яку ви можете витратити. Перевищення ліміту може дати вам дорогий урок. Тому завжди радимо торгувати, залишаючись у своїх обмеженнях

Інша річ, яку ви повинні зробити, це поставити цілі. Щоб навчитися мистецтву торгівлі, потрібен час. Але пропуск продажу через те, що ви не знаєте, як виконати транзакцію, вам не допоможе. Крім того, ніколи не варто відмовлятися від щоденної роботи, щоб стати денним трейдером, поки ви не почнете заробляти пристойну суму на торгівлі. 

Пояснення стратегії бінарної денної торгівлі:

Без a добре спланована стратегія бінарних опціонів для початківців, ви використовуєте метод денної торгівлі лише для того, щоб програти. Ось як ви можете мати хорошу стратегію денної торгівлі.

Будьте в курсі 

Уважне спостереження за останніми торговими новинами та тенденціями може допомогти вам краще зрозуміти стан ринку. Ви можете провести швидке дослідження та занотувати важливі речі. Маючи правильну інформацію, ви можете відкрити чудові торгові можливості та захиститися від шахрайства. 

Виконуючи дослідження, пам’ятайте, що якщо пропозиція буде більше, але купівля менше, ціна може впасти. І якщо пропозиція буде менше, а покупців більше, ціна може злетіти. 

Обвал фондового ринку 2020
  • Діаграми: Щоб передбачити майбутній рух ціни на актив, вам потрібно мати діаграму. Слідкуючи за графіком, ви можете зрозуміти рух ціни. І маючи цю інформацію, ви можете вирішити, в яку позицію бінарних опціонів ви хочете інвестувати. 
  • Будь реалістичним: Якщо ви знайшли чудову торгову стратегію, залишайтеся реалістами та не очікуйте від неї прибутку 100%. Звичайно, жодна стратегія не працює таким чином, але ви можете очікувати 60-65% прибутку від обраної стратегії. Навіть коли ринок не на вашу користь, ви повинні дотримуватися своєї стратегії та уникати прийняття торгових рішень на основі емоцій. 
  • Демо-рахунок: Можливо, буде важко протистояти бажанням не торгувати реальними грошима, але ви повинні це зробити. Це тому, що коли ти є торгівля за допомогою бінарного демо-рахунку, ви розумієте виклики та ризики торгівлі. Крім того, торгуючи на демо-рахунку, ви також розумієте, які стратегії дійсно ефективні. 
  • Освіта: Одна з найкращих речей, які ви можете зробити, щоб торгувати як професіонал, - це навчатися за допомогою доступних ресурсів навколо вас. Ви можете читати книги та електронні книги, відвідувати певні курси, вчитися з відеоуроків, блоги, подкасти, форуми та PDF-файли. 
  • Почніть з малого: Оскільки ви новачок, вам слід почати з малого. Початок з малого дасть вам достатньо часу, щоб зосередитися на акціях, у які ви інвестували. Крім того, інвестуючи невеликі кошти, ви не втратите велику суму грошей при невдачі. 
  • Уникайте штрафних запасів: Акції з низькими цінами можуть бути спокусливими, але тримайтеся подалі від цих акцій, доки ви не проведете якісне дослідження щодо них. Акції з низькими цінами зазвичай називають штрафними акціями, і вони вилучаються з переліку основної фондової біржі. 

Навіщо робити денну торгівлю бінарними опціонами?

Як ми вже обговорювали стратегія бінарної торгівлі, давайте подивимося, що робить торгівлю бінарними опціонами кращою за інші. 

Низька вартість 

Коли ви торгуєте бінарними опціонами, Ви можете дешево вийти на ринок з меншим ризиком, ніж на інших ринках. Не тільки це, але й придбання опціону є більш доступним, ніж інвестування в акції чи інші подібні активи. 

Коротше кажучи, інвестуючи в бінарні опціони, ви можете купити більше акцій і мати хороший контроль над ними. 

Більше переваг

Бінарні опціони допомагають трейдерам отримувати більше прибутку за менший час. Наприклад, ви інвестуєте в будь-який ринок, крім бінарних опціонів. Ось, якщо ваш ціна акцій переходить від 50% до 75%, ви отримуєте приблизно 100% прибутку. Однак, навіть якщо вартість акції трохи зросте бінарні опціони, ви можете отримати більше 100% прибутку. 

Варіанти здебільшого вдаються

Коли інший ринок терпить крах, бінарні опціони досягають успіху. Це означає, що ваші шанси втратити гроші порівняно менші. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Ризики в денній торгівлі бінарними опціонами:

Незважаючи на численні переваги, денна торгівля бінарними опціонами також пов’язана з ризиками та проблемами. Ось декілька з них. 

  • Зниження руху цін: Інвестуючи в бінарні опціони, ви можете помітити, що рух ціни активу залежить від його часу. А з денною торгівлею ціна ще більш обмежена. 
  • Численні шахрайства: Оскільки денна торгівля бінарними опціонами зросла, шахрайство в бінарних опціонах торгівля також показала зростання. Більшість цих шахрайств обіцяють неймовірну суму прибутку за обмежений час. Але, на жаль, трейдери потрапляють на ці шахрайства і втрачають величезні гроші. 
  • Коли ви програєте, ви програєте: На відміну від інших торгових ринків, бінарні опціони залежать виключно від передбачення. Вам потрібно передбачити, чи буде ціна активу рухатися вгору чи вниз, за допомогою простого «так» і «ні». 
Торгова діаграма

Це означає, що якщо ваш прогноз невірний, ви втратите всі гроші, які інвестували. Але якщо ваш прогноз виявиться точним, ви отримаєте хороший прибуток. Отже, ви або втрачаєте все, або отримуєте інвестиції іншого трейдера. 

Регламент:

Останнім недоліком інвестування в бінарні опціони є правила. Оскільки торгівля бінарними опціонами є новою концепцією, існує безліч нерегульованих брокерів. 

Нерегульовані брокери користуються перевагами цієї лазівки та шахраїв, які є новими на ринку бінарних опціонів. Отже, ви завжди повинні шукати регульованих брокерів. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Відсутність інструментів для торгівлі

Оскільки торгівля бінарними опціонами є новою концепцією, для трейдерів недостатньо інструментів технічного аналізу. Але ви можете краще зрозуміти денну торгівлю бінарними опціонами, провівши детальне дослідження. 

Хоча є деякі недоліки, це не означає, що ви не повинні щоденно торгувати бінарними опціонами. Пам’ятаючи про ці недоліки, ви можете легко створити торгову стратегію, яка підійде саме вам. 

Поширені запитання про денну торгівлю бінарними опціонами:

Чи законна денна торгівля?

Бінарні опціони є законними, і ви можете торгувати ними, не турбуючись про будь-які юридичні ускладнення. Але майте на увазі, що в різних місцях правила різні. 
Наприклад, у Великобританії бінарні опціони є незаконними. І торгувати ними мають право тільки професіонали. Однак в Індії, Австралії та США торгівля бінарними опціонами є законною. 

Це означає, що вам слід провести детальне дослідження, щоб дізнатися, чи є бінарні опціони законними у вашій країні чи ні. 

Як я можу підготуватися до денної торгівлі?

Щоб почати торгувати бінарними опціонами, вам слід ознайомитися з поточними фінансовими новинами і зробити нотатки важливої інформації. Потім на основі отриманої інформації можна розробити стратегію торгівлі. І в кінці ви можете вибрати торговий рахунок.  

Чи можу я торгувати через день у будь-якого брокера?

Так, ти можеш! Але завжди слід вибирати регульований та ліцензований торговий брокер бінарних опціонів (визначення) щоб убезпечити себе від шахрайства в торгівлі. 

Висновок: денна торгівля найкраще працює з бінарними опціонами

Коли ви торгуєте бінарними опціонами в день, ви повинні пам’ятати про дві речі. Перший — мінімальний торговий ризик, а другий — отримати величезний прибуток. 

На щастя, за допомогою денної торгівлі бінарними опціонами ви отримуєте можливість встановити чіткі межі ризиків, ви можете торгувати кілька разів на день і отримувати величезний прибуток за допомогою простого прогнозування руху ціни. 

Але також важливо торгувати, враховуючи всі аспекти, оскільки неправильний прогноз змусить вас втратити всі свої інвестиції. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар