Пояснення щодо управління ризиками бінарних опціонів

А бінарний опціон (визначення) є чудовим прикладом виду торгівлі, що працює чи вмирає. Ви ризикуєте певною сумою протягом певного періоду. Ви або отримуєте фіксований прибуток, або втрачаєте свої інвестиції залежно від збільшення або зменшення базового активу після встановленого періоду. 

Однак ще у 2009 р Обмін Nadex у Сполучених Штатах введені опціони, які дозволяють трейдерам купувати або продавати опціон у будь-який момент до закінчення терміну його дії. Це відкриває різні можливості, оскільки трейдер може піти за меншу суму, ніж повний збиток або прибуток.

Дивіться наше відео про управління ризиками:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgUmlzayAmYW1wOyBNb25leSBNYW5hZ2VtZW50IGV4cGxhaW5lZCAoZWFzeSB3YXlzISkiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL2VjaXlBTGNueGtrP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Але чи означає це, що ризик низький? Ні, ви завжди будете оточені високим ризиком втрати значної суми грошей під час інвестування в бінарні опціони. тому правильна стратегія та розуміння управління ризиками є важливими. У цій статті ми пояснимо все, що вам потрібно знати про управління ризиками бінарних опціонів. 

Що таке управління ризиками?

Управління ризиками можна визначити як маленькі кроки вам потрібно дотримуватися під час торгівлі, забезпечуючи фінансовий менеджмент і рятуючи вас від величезної втрати грошей. Незалежно від того, чи є ви професійним трейдером, чи трейдером із роздрібними рахунками, чи навіть денним трейдером, управління ризиками є однаково важливим для вас, оскільки ви повинні мати обмеження доступності. 

Управління ризиками для кожної торгівлі відрізняється. Ви повинні застосовувати стратегії відповідно до ваших потреб і ризиків, які ви несете під час торгівлі. Ефективний підхід до управління ризиками дозволяє оцінити потенційні прибутки та збитки, дозволяючи прийняти обґрунтоване рішення про те, чи здійснювати трансакцію. 

Однак є кілька загальних моментів, які потрібно враховувати під час розробки стратегії управління ризиками:

  • Ретельно продумайте всі можливі результати.
  • Завжди використовуйте стратегію під час торгівлі. Не вносьте емоції або стосунки між ними.
  • Збільште свою популярність, диверсифікуючи її.
  • Під час торгівлі обов’язково використовуйте перевірені продукти, яким ви можете довіряти. У випадку бінарної торгівлі ви повинні вибрати регульованих брокерів, а не нерегульованих. 
  • Не робіть сліпо те, що робить натовп. Проаналізуйте всі точки зору, перш ніж продовжити.
Управління ризиками – балансування ризиків і виграшів

Стратегії управління ризиками бінарних опціонів

Порівняно з іншими варіантами торгівлі, торгівля бінарними опціонами полегшує керування багатьма речами, що є перевагою, якщо ви новачок у торговій кар’єрі. Однак це не означає, що ви не в групі ризику. 

Чим більше ви інвестуєте в бінарні опціони з більшою сумою в обмін, тим вище ваш шанс втратити. Таким чином, перед тим, як почати інвестувати в бінарні опціони, потрібна відповідна стратегія управління ризиками. 

#1 Вибір відповідного торгового розміру

Якщо ви консультуєтеся з брокерами для вашого Торгівля бінарними опціонами, ви можете помітити, що мінімальний розмір торгів може відрізнятися від брокера до брокера. 

Однак, якщо це поєднати з тим, що необхідно для капіталу для фінансування рахунку, і максимально дозволеного ризику для кожної угоди, ви отримаєте уявлення про те, який рівень ризику може вплинути на рахунок, щоб відповідати прийнятним вимогам управління ризиками.

Більшість органів влади погодиться з тим, що ви повинні застосувати максимальний рівень ризику 3% до свого облікового запису за раз. Наприклад, якщо ваш брокер радить вам вибрати розмір торгівлі , не дотримуйтесь його сліпо, замість цього розрахуйте суму, необхідну для поповнення вашого рахунку, і капітал, яким ви хочете торгувати, і переконайтеся, що сума не перевищує 3% розміру вашого рахунку. 

Розмір позиції в торгівлі

У цьому прикладі, якщо ви використовуєте $30 як мінімальний капітал і прагнете мати дві угоди одночасно такого розміру, який становить $60, вам потрібно буде переконатися, що у вас є мінімум $2500 на вашому торговому рахунку.  Дуже важливо розуміти, що ринок бінарних опціонів не має кредитного плеча, а отже, ви несете відповідальність за весь капітал, який ви інвестуєте в торгівлю. Якщо тільки ви можете дозволити собі $1000, тоді тільки вам слід інвестувати $30 у будь-який момент часу. 

Але ви можете збільшити інвестиції, коли почнете розвиватися і станете постійним інвестором у бінарні опціони. Жодні стратегії мінімальних втрат не спрацюють, коли ви новачок у торгівлі. Таким чином, краще ризикнути найменшою сумою, яку ви готові втратити без особливого жалю. Після того, як ви отримаєте певний досвід і гроші як такі, ви можете збільшити ризик для кращих результатів. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

#2 Застосування психології торгівлі

Торгівля є психологічною подією, оскільки в ній беруть участь гроші, які є результатом наших людських зусиль, спрямованих на заробіток. Тож тепер, якщо ви програєте угоду, виникне бажання повернути втрачену суму якомога швидше. 

Якщо ви бачите це з торгової точки зору, є лише один спосіб досягти цього: збільшити розмір вашої торгівлі до попередньої в надії отримати кращий результат у випадку, якщо торгівля піде на вашу користь. 

Однак ви не можете бути впевнені у виграші. Завжди залишається шанс 50% програти. Якщо ви також програєте цю торгівлю, ваші втрати будуть масовими. Тому виникає необхідність пов'язати торгову психологію з управління ризиками

Психологія торгівлі бінарними опціонами працює наступним чином. Коли ви бачите, що втратили певну суму у своїй попередній торгівлі, навіть після того, як у вас виникло бажання інвестувати більше, щоб відшкодувати втрату, вам потрібно подумати та вибрати зменшити розмір торгівлі, ніж попередній збиток. 

Торгова психологія в торгівлі бінарними опціонами (pixabay.com/ElisaRiva)

Це вигідно з двох причин. У першому випадку, якщо ви втратите гроші, ви не дуже пошкодуєте, оскільки сума ще менша, а в другому випадку, якщо ви виграєте, це допоможе відновити вашу впевненість у торгівлі. 

Вище було лише один приклад. Так само ви можете вивчати торгову психологію для кожного конкретного випадку. Ви можете приймати найкращі рішення щодо ризиків, пов’язаних із торгівлею, як-от найкращий момент для входу в угоду, найкращий час експірації для використання, пролонгувати чи ні, подвоїти інвестиції тощо.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#3 Розуміння основних ризиків, пов’язаних із торгівлею бінарними опціонами

Якщо ви новачок у торгівлі бінарними опціонами, вам, мабуть, цікаво, що ймовірність виграшу та програшу грошей у торгівлі бінарними опціонами становить 50:50. Але це не реальність. Якщо ви проведете дослідницьку роботу, ви знатимете, що програш у бінарних опціонах більше, ніж виграш. У традиційній торгівлі вгору або вниз виплата становить ледве 100%. Якщо пощастить, ви можете отримати 90% від суми. Але зазвичай трейдери отримують виграш лише від 70% до 80%. 

З іншого боку, якщо ви програєте угоду, ви втратите 100% ваших грошей. Компенсації немає. Навіть використання функції повернення збитків зменшує виплату в успішній транзакції, повертаючи частину інвестованих коштів у разі програшу угоди.

Як результат, Управління ризиками включатиме більш глибокий аналіз даних і знання того, які методи використовувати, щоб отримати максимальний прибуток на вашу користь

Наприклад, якщо ви втратите $100 у трьох послідовних угодах, ви отримаєте чотири виграші, щоб компенсувати втрату. Отже, коли ви інвестуєте, ви повинні робити це розумно, враховуючи великі шанси на успіх.

Щоб зрозуміти цю рису, ми можемо використати Випадкове дослідження Alcoa. Навіть коли шанси на виграш були низькими, угода була зроблена вгору — падаючий клин, що є бичачий візерунок розвороту. 

Ford Джерело: unsplash.com/ Robin Mathlener

Позитивні новини про нову угоду з Ford Motors, що призвело б до збільшення попиту на його продукцію, підняло відповідний запас. В результаті, фундаментальні новини підтримав технічну гру. Однак із закінченням однієї години торгівля вгору закріпила б угоду для трейдера.

Це був чудовий приклад для демонстрації того, що угоди, такі ж надійні, як і наведена вище, означають, що гроші не піддаються ризику через ставки на угоди, які не були ретельно досліджені, або коли налаштування не настільки очевидні, як ця.

Як визначити ризик у торгівлі?

Ризик у бінарному опціоні завжди фіксована сума. Наприклад, якщо ви помістили $10 в торгівлю бінарними опціонами, то максимальна сума, яку ви втратите, становитиме лише $10. Тоді як прибуток може бути більше, якщо ви виграєте. 

Розрахуйте свій торговий ризик, джерело: unsplash.com/chrisliverani

Тому деякі брокери пропонують знижку на програшні угоди. Це означає, що якщо ви інвестуєте $10, максимальний збиток може становити лише $9. Це можна пояснити наступною формулою.

Максимальна втрата+ Знижка= Торговий ризик

У наведеній вище обставині,

-$10 + ($10 x $10)= -$9

в даний час Бінарні опціони Nadex не мають знижок на програшних угодах, але є альтернатива повній втраті. Наприклад, у Nadex, якщо ви купуєте опціон за $70, і він падає до $50, ви можете мати опціон продати з частковою втратою. Таким чином, ви не втратите його повністю після падіння до 0. 

Однак, коли термін дії опціону Nadex закінчується, він оцінюватиметься в 100 або 0. У результаті, під час розрахунку вашого ризику, ви повинні враховувати всі наступні сценарії. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Визначення розміру позиції в бінарній торгівлі

До цих пір вам, мабуть, було зрозуміло про максимальний розмір торгівлі, який можна використовувати при покупці опціону в бінарному опціоні. 

Однак є виняток. Розмір вашої торгівлі також залежить від брокера. Якщо вони пропонують знижку, ви можете збільшити свій ризик і інвестувати більше. Але якщо знижки немає, суворо дотримуйтеся політики 3%, щоб уникнути величезних втрат. 

Тепер поговоримо про те, чи Брокер бінарних опціонів надає знижку. Щоб зрозуміти це, давайте припустимо, що ваш брокер надає знижку 10%. Отже, якщо ви збираєтеся інвестувати $50 без знижки, тепер ви можете інвестувати $55, оскільки у вас є знижка. 

Тепер, якщо ви програєте опціон, у вас все одно залишиться ваш $5, а сума втрати буде такою ж, як $50, що все ще становить 2-3% балансу вашого торгового рахунку. Але, якщо ви виграєте, ви збираєтеся виграти все. Так ви отримаєте подвійну вигоду. 

Часті запитання:

Яка найкраща стратегія для бінарних опціонів?

Ви можете використовувати багато стратегій, щоб знизити ризики, як-от йти за тенденціями, стратегія стреддла, стратегія Піноккіо, слідкувати за новинами, стратегія формування свічки та багато іншого. Обов’язково визнайте себе, перш ніж ризикувати своїми грошима. 

Як виграти на 60-секундних бінарних опціонах?

Немає такого поняття, як найкращий 60-секундна стратегія бінарних опціонів. Щоб отримати прибуток, учасник повинен передбачити, що ціна придбаного опціону зміниться принаймні на один пункт за 60 секунд порівняно з початковою ціною.

Який брокер бінарних опціонів найкращий?

Є багато регульованих і нерегульованих брокерів, яких ви можете розглянути перед торгівлею бінарними опціонами. Деякі хороші є Pocket Option, Nadex, IQ Option, Quotexі т. д. Ви можете вибрати свого брокера відповідно до своїх потреб і стратегій. Усі брокери досягають успіхів у своїй галузі. Тому вибирайте відповідно до ваших потреб. 

Висновок: управління ризиками є важливим

Основними двома елементами успіху в торгівлі є отримання позитивних прибутків і збереження ризиків. Недостатньо розробити план, який приносить сприятливий прибуток, якщо ми належним чином не керуємо нашим ризиком. Тому ці елементи йдуть рука об руку.

Для досвідченого трейдера досить просто осягнути психологію торгівлі. Однак нові трейдери стикаються з реальними труднощами. Тим не менш, слід мати на увазі, що багато успішних трейдерів бінарними опціонами, яких ми бачимо сьогодні, колись були новачками, а це означає, що ви також можете досягти висот. Все, що вам потрібно, це правильна стратегія в потрібний час. 

Якщо ви все ще не впевнені, що втратите свої гроші, просто запам’ятайте наведені вище кроки та грайте розумно. Ніколи не перевищуйте ліміт торгових розмірів і ретельно вивчіть психологію торгівлі. Крім того, вивчіть відповідні способи торгівлі та дізнайтеся більше про брокерів, які ви є використання для торгівлі бінарними опціонами

Всі перераховані вище стратегії разом можуть дати позитивний результат. Незважаючи на це, ризики залишаються незмінними, але шанси втратити велику кількість зменшуються.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар