Як торгувати 60-секундними бінарними опціонами – стратегії та підручник

Парою років тому люди почали торгувати бінарними опціонами. І сьогодні це став популярний спосіб заробітку. Це тому, що ця торгівля працює на простій пропозиції «так» і «ні». 

Торгівлю бінарними опціонами не тільки легко здійснити, але й легко зрозуміти. Незалежно від того, новачок чи професійний, будь-який трейдер може заробити величезну суму грошей, просто спекулюючи на зміні ціни товару. 

60 секунд торгівлі на платформі

Крім простоти торгівлі бінарними опціонами, ще одна річ, яка подобається трейдерам, це короткострокова торгова стратегія. За допомогою стратегії 60 секунд трейдери можуть вийти з ринку менш ніж за хвилину з величезним прибутком. 

Але що таке 60-секундна стратегія бінарних опціонів? Як це працює? Які його переваги та обмеження? Що ж, ви можете прочитати цей посібник, щоб знайти всі відповіді на ці та інші запитання. 

Що ви прочитаєте в цьому пості

➥ Найкращий вибір для 60-секундної торгівлі: зареєструйтеся безкоштовно за допомогою Quotex

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке 60-секундна торгівля?

Торгівля бінарними опціонами за шістдесят секунд — це спосіб інвестування на ринку, який забезпечує швидкі результати. яt чудово підходить для трейдерів, які хочуть швидко заробити гроші, не залишаючись на ринку надто довго. Але ця торгівля непроста. 

Оскільки трейдери повинні залишити ринок менш ніж за хвилину, вони повинні проаналізувати ринок і правильно зрозуміти рух ціни даного активу. Це тому, що навіть незначна помилка може призвести до втрати величезних грошей. 

Шістдесятисекундна торгова стратегія також відома як короткострокова торгова стратегія. Нові трейдери повинні триматися подалі від цієї торгової техніки, оскільки ризик втратити гроші з цією торговельною стратегією вищий. 

Якщо ви хочете спробувати удачу за допомогою 60-секундної торгової стратегії, вам слід вибрати надійного торгового брокера. Це тому, що в цій торгівлі все відбувається дуже швидко. І якщо брокер повільний, ви можете не торгувати в режимі реального часу. Таким чином, ви програєте. 

Отже, як тільки ви познайомилися з цим методом торгівлі і знайшли відмінного брокера, ви можете спробувати хвилинну торгівлю бінарними опціонами. 

➥ Найкращий вибір для 60-секундної торгівлі: зареєструйтеся безкоштовно за допомогою Quotex

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Як працює торгова стратегія 60 секунд? 

Спершу перегляньте моє повне відео про торгівлю:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIHRyYWRlIDYwIHNlY29uZCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAoQmVzdCBTdHJhdGVneSAmYW1wOyBGdWxsIEd1aWRlKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvdWtYS1p5WkpQc00/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Торгівля за шістдесят секунд працює так само, як і інші торгівля бінарними опціонами. Тут трейдер повинен передбачити, чи підніметься ціна даного активу вгору. Виходячи зі спекуляцій, трейдеру потрібно швидко зробити крок. 

Якщо ви хочете виграти 60-секундну торгівлю бінарними опціонами, ви повинні мати чітку стратегію. Крім того, ви повинні швидко прийняти рішення. Хоча ця торгова стратегія вимагає від вас швидких рухів, краще не поспішати входити в кожну угоду. Це тому, що тоді ви зазнаєте значних втрат. 

Перш ніж почати торгівлю, важливо помітити тенденцію, відстежити рух ціни та проаналізувати ринок, щоб зрозуміти ваші шанси на виграш. 

Наприклад, якщо за останні дві хвилини в ціновому тренді було два падіння, ви можете розмістити угоду пут. Таким чином, ваші шанси виграти торгівлю збільшуються. Подібним чином ви можете вибрати колл-торгівлю, якщо є два або більше рухів угору. Якщо ваша торгова операція «In the Money», ви отримаєте приблизно від 70% до 90% прибутку від того, що ви інвестували. Однак якщо ваша торгівля буде невдалою, ви втратите таку ж суму грошей. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Найкраща 60-секундна торгова стратегія 

Крім того, перегляньте це відео:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Світ однієї хвилини торгівля бінарними опціонами рухається дуже швидко. А щоб рухатися у виграшному напрямку, необхідно розробити твердий і детальний план. 

Не існує найкращої однохвилинної стратегії бінарних опціонів, але ви можете отримати точні відомості про торговий світ, використовуючи підтримку та опір. Це правило говорить, що ціна активу завжди повертається до початкової вартості. 

Торгівля 60 секунд

Рівень підтримки та опору - це рамка всередині межі, де рухається ціна даного активу. Для кожного періоду часу існують різні рівні. Якщо часові рамки менші, ціна товару вийде за межі. 

Трейдери також можуть використовувати a свічкова діаграма для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами. Завдяки свічковому графіку трейдери можуть краще бачити тенденцію цін на товари.  

Коли ви знайшли стратегію торгівлі, переконайтеся, що ви її дотримуєтеся. Незалежно від того, як ви ставитеся до торгівлі, якщо цифри та індикатори щось говорять, не ігноруйте це. Це допоможе уникнути дорогих помилок. 

60-секундні стратегії бінарних опціонів:

Наявність кількох торгових стратегій гарантує, що рішення не приймаються емоційно. 

Натомість стратегія означає наявність конкретного розрахованого курсу дій, який приносить користь. Бажання і страх втратити все це — звичайні емоції, які виникають, коли інвестуєш свої тяжко зароблені гроші та маєш стратегію. Натомість це створює впевненість і здатність йти на продуманий ризик.

При торгівлі бінарними опціонами це навіть більше важливо використовувати стратегію. Незважаючи на те, що програмне забезпечення просте у використанні, ви все одно можете втратити багато грошей, якщо приймаєте неправильні рішення або вибираєте неправильні операції.

Перегляньте одну з моїх 60-секундних торгових сесій зі стратегією:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iU2VjcmV0IFN0cmF0ZWd5OiA0IGVhc3kgQmluYXJ5IFRyYWRlcyB3b24gaW4gYSByb3cgKDYwIHNlY29uZCBzdHJhdGVneSkiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0JkMk5WNzhCeklNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

1. Стратегія підтримки та опору

Торгова стратегія підтримки та опору для бінарних опціонів
Торгова стратегія підтримки та опору для бінарних опціонів

Ціна активів має тенденцію до зростання в послідовності хвиль, кожна з яких має верх і низ. Ці обмеження оцінюються як серйозний розворот рівні, які можна легко визначити за ключовими рівнями підтримки та опору. Улюблена 60-секундна стратегія полягає в тому, щоб визначити моменти, коли ціна явно відскакує від цих рівнів опору та підтримки. Потім нові бінарні опціони слід відкривати в протилежному напрямку до того, в якому ціна рухалася до відскоку.

Наприклад, наступна 60-секундна торгова діаграма GBP/USD представляє гарні приклади того, коли потрібно виконувати двійкові опціони CALL і PUT. По суті, щоразу, коли ціна відскакує від опору, вам слід активувати опцію PUT. Аналогічно, якщо ціна підскочить вище після яскравої підтримки, вам слід відкрити бінарний опціон CALL.

Ваш перший крок до такого стратегія бінарних опціонів полягає у виявленні валютної пари, яка була асортимент-торгівля протягом деякого тривалого часу. Потім ви повинні визначити рівні опору та підтримки, використовуючи інформацію свого брокера або просто поєднавши найвищі точки опору та найнижчі значення для опор, як показано на діаграмі вище.

Як тільки ви спостерігаєте, як ціна тестує один із цих рівнів, зачекайте, доки поточний свічник підтвердить справжній відскок, чітко закрившись нижче опору або вище підтримки. Ця дія забезпечить вам певний захист від помилкових сигналів. Наприклад, якщо досягнуто успішного підтвердження, відкрийте новий бінарний опціон PUT, використовуючи GBP/USD як базовий актив із терміном дії 1 хвилина, якщо ціна досягне опору, як показано на графіку вище.

Зробивши ставку $100 з виплатою 75%, ви отримали б $75 для обох варіантів PUT, показаних вище. Насправді ваша початкова ставка $100 експоненціально зросла б до $937 для чотирьох зазначених вище угод протягом 5 годин, якщо ви реінвестували свої доходи в кожному випадку.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

2. Дотримуйтесь стратегії тенденції

Ще одна 60-секундна стратегія, яка нещодавно набула популярності, базується на відстеженні тенденцій. Це пояснюється тим, що такі стратегії дозволяють використовувати переваги торгівлі за трендом і, як такі, відповідають відомій максимі, яка стверджує, що «тренд — ваш друг». Основна ідея полягає в тому, щоб відстежити тренд і виконати бінарний опціон «CALL», якщо ціна рикошетом піднімається вище від нижньої лінії тренду, коли базовий цінний папір зростає в межах добре встановленого бичачого проходу. Навпаки, вам слід активувати бінарні опціони PUT щоразу, коли ціна відскакує вниз після досягнення верхньої лінії тренду в чітко визначеному зниженні. канал.

Дотримуйтесь-трендової-торговельної-стратегії-для-бінарних-опціонів
Дотримуйтесь трендової стратегії торгівлі бінарними опціонами

Наприклад, наведений вище 1-хвилинний торговий графік для валютної пари USDCHF чітко демонструє сильний ведмежий тренд. Як ви можете підтвердити з вивчення цієї діаграми, чотири можливості для відкриття опціонів PUT виникли після того, як ціна відскочила нижче від верхньої лінії тренда.

Щоб запровадити трендову стратегію, ви повинні спочатку знайти актив, який деякий час торгувався за бичачим або ведмежим трендом. Потім вам потрібно намалювати лінії тренду, з’єднавши низку нижніх максимумів для верхньої лінії тренду та нижніх мінімумів для нижньої лінії тренду у випадку ведмежого каналу, як показано на діаграмі вище.

Після того, як ви спостерігаєте, як ціна тестує верхню лінію тренду, вам слід зробити паузу, поки поточна свічка повністю не сформується, щоб ви могли переконатися, що вона закривається нижче цього рівня. Якщо це так, тоді ініціюйте новий опціон PUT, використовуючи USD/CHF як базовий актив із часом закінчення 1 хвилини. Уявіть, що ваша ставка становить $5000, а коефіцієнт виплат – 75%. Чотири успішні угоди, визначені на наведеній вище діаграмі, принесли б вам приголомшливі $46 890 трохи більше ніж за 2 години, якби ви кожного разу реінвестували свої прибутки. Тепер ви можете почати розуміти, чому так багато трейдерів захоплюються 60-секундними бінарними опціонами.

3. Стратегія прориву

Улюблені 60 секунд стратегія – торгові прориви оскільки їх легко виявити і вони можуть приносити вражаючі прибутки. Ключова ідея цього методу полягає в тому, що якщо ціна активу коливалася протягом деякого тривалого часу в межах обмеженого діапазону, то, коли вона досягає достатнього імпульсу, щоб прорватися, вона часто рухається у вибраному напрямку протягом деякого значного часу.

Проривна торгова стратегія для бінарних опціонів
Стратегія проривної торгівлі для бінарних опціонів

Ваш початковий крок у впровадженні цієї методики полягає в тому, щоб визначити пару активів, яка коливалася в обмеженому діапазоні протягом тривалого періоду часу. Таким чином, ви шукаєте бічну модель торгівлі, яка чітко окреслена низом і верхньою частиною, як показано на наведеній вище діаграмі діаграми AUD/USD за 60 секунд. Дуже часто ціна багато разів відскакує від підлоги та стелі, перш ніж нарешті вирветься, як знову показано на малюнку вище. А стійкий прорив згодом слід оцінити як настійну рекомендацію для початку нової торгівлі.

Як показано на діаграмі вище, ціна дійсно досягає чіткого прориву нижче своєї підтримки або дна. Тепер вам рекомендується зачекати до поточних 60 секунд свічник повністю сформований, щоб ви могли підтвердити, що його значення на закриття безперечно нижче нижнього рівня попереднього торгового діапазону. Ця перевірка надасть вам певний захист від помилкового сигналу.

Після досягнення цієї мети вам слід відкрити новий бінарний опціон «PUT» на основі AUD/USD із терміном дії 60 секунд. Оскільки ця форма торгівлі, безумовно, динамічна, не ризикуйте перевищувати 2% власний капітал на посаду. Якщо ваш капітал становить $10 000, то ваша ставка має бути лише $200. Ваша початкова ціна 1,0385; ваш коефіцієнт виплат становить 80%, а відшкодування становить 5%. Після закінчення однієї хвилини час минає, AUDUSD становить 1,0375; ви «в грошах» і збираєте $160.

Бінарні опціони на 60 секунд з індикаторами:

Ось а кілька популярних індикаторів бінарних опціонів який можна використовувати для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами. 

1. Показник відносної міцності

З усіх доступних індикаторів RSI (індекс відносної сили) є найбільш надійним для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами. Використовуючи цей інструмент, трейдер може зробити виграшну угоду протягом однієї хвилини

Цей інструмент технічного аналізу показує всі можливі зміни тенденції на ринку. RSI має два різних поля, тобто перекупленість і перепроданість, на якому базується повний технічний аналіз. 

У RSI, якщо графік кривої залишає поле перепроданості в напрямку знизу вгору, це означає, що ви можете торгувати на покупку, тобто колл. Аналогічно, якщо крива виходить із зони перекупленості, можна торгувати на падіння, тобто пут. 

Quotex RSI

Щоб збільшити свої шанси на виграш, ви можете використовувати наступні налаштування. Період графіка – 10 секунд, параметр RSI – 18, перекупленість – 70%, перепроданість – 30%, період опціону – 1 хвилина. 

2. Іхімоку

Крім RSI, ще одним популярним індикатором, який використовується для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами, є Ічімоку. Цей показник видно з точки зору хмар. Якщо крива індикатора двічі виходить з хмари в напрямку знизу вгору, трейдери можуть купити опціон пут. 

Якщо трапиться протилежна цій ситуації, трейдери можуть купити опціон колл. Якщо ціна продовжуватиме рухатися в тому ж напрямку, трейдери отримають значний прибуток. 

Quotex Хмара Іхімоку

3. Індикатор смуг Боллінджера 

Наступним індикатором, який трейдери можуть використовувати для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами, є індикатор брендів Боллінджера. Цей індикатор допомагає трейдеру відзначити прорив, коли ціна активу рухається. 

Quotex смуги Боллінджера

Бінарні опціони на 60 секунд без індикаторів:

Хоча деякі трейдери віддають перевагу індикаторам для 60-секундної торгівлі бінарними опціонами, деякі стратегії не потребують індикаторів. Якщо ви хочете торгувати без використання індикаторів, ви повинні правильно проаналізувати ринок за допомогою торгових діаграм. 

Важливий аспект 60-секундної торгівлі бінарними опціонами

Перш ніж розпочати торгівлю, важливо вибрати брокера та зареєструватися у нього. Відразу після реєстрації нерозумно торгувати за реальні гроші. Ви можете використовувати фіктивні гроші, щоб отримати розуміння 60-секундної торгівлі. 

Торгівля на демо-рахунку допоможе вам дізнатися, наскільки надійні платформа та її інтерфейс. Крім того, не рекомендується торгувати 60-секундними бінарними опціонами на суму, що перевищує 2% від суми, яку ви маєте на рахунку свого брокера. 

Демо рахунок Quotex

Брокери з 60-секундними бінарними опціонами пропонують:

Щоб отримати прибуток від 60-секундної торгівлі бінарними опціонами, необхідно торгувати з надійним брокером. Ось деякі заслуговують довіри брокери бінарних опціонів на вибір. 

брокер:
Регламент:
Дохідність та активи:
Переваги:
Пропозиція:
IFMRRC
Вихід: 95%+
100+ ринків
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 97%+
100+ ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Live-аккаунт від $50
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Немає
Вихід: 90%+
100 ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • цілодобова підтримка
  • Бінарні та CFD
  • Висока віддача
  • Безкоштовний бонус
  • Діаграми TradingView
Live-аккаунт від $250
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Ваш капітал може бути під загрозою)

Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 95%+
100+ ринків
Переваги:
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 97%+
100+ ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Пропозиція:
Регламент:
Немає
Дохідність та активи:
Вихід: 90%+
100 ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • цілодобова підтримка
  • Бінарні та CFD
  • Висока віддача
  • Безкоштовний бонус
  • Діаграми TradingView
Пропозиція:

1. Quotex

Quotex є чудовим брокером бінарних опціонів, відомим своїми чудові торгові послуги. Трейдери можуть зареєструватися за допомогою Quotex без жодних проблем. Це брокер бінарних опціонів чудово підходить для розміщення торгів бінарними опціонами оскільки це дозволяє трейдерам отримати доступ багато базових активів

Добре знати!
Охоплення Quotex щодо базових торгових ринків є великим. Цей 60-секундний брокер бінарних опціонів дозволяє трейдерам отримати максимальну віддачу від торгівлі. Крім того, ця платформа також має кілька торгових інструментів які трейдери можуть використовувати для проведення технічного аналізу. 

60-секундна торгівля бінарними опціонами стає веселощі на Quotex з таких причин: 

  • Розміщення 60-секундної торгівлі бінарними опціонами на цій платформі є легко для будь-якого трейдера
  • Трейдер може вибрати будь-який спосіб оплати поповнювати свій торговий рахунок Quotex для розміщення угод. 
  • Трейдери також можуть користуватися перевагами доступу торгові показники провести технічний аналіз перед розміщенням угоди. 
  • Цей 60-секундний брокер бінарних опціонів дозволяє трейдерам використовувати демо-рахунок Quotex. Трейдер може використовувати демо-торговий рахунок, щоб навчитися торгувати 60-секундними бінарними опціонами. Крім того, вони також навчаються, як розпоряджатися своїми коштами і мистецтво управління ризиками
  • Окрім цього, Quotex також гарантує, що трейдери отримають багато науково-навчальний матеріал, що додатково допомагає їм торгувати 60-секундними бінарними опціонами з прибутком. 
Стратегії quotex 60 секунд

Отже, будь-який трейдер може насолоджуватися заробітком грошей за лічені хвилини за допомогою цього 60-секундного брокера бінарних опціонів. Крім того, трейдери також можуть насолоджуватися торгівлею в додатку Quotex. Таким чином, з усіх точок зору, Quotex є найкращим кращий брокер будь-який трейдер може забажати. 

➥ Найкращий вибір для 60-секундної торгівлі: зареєструйтеся безкоштовно за допомогою Quotex

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

2. Pocket Option

Ще один чудовий 60-секундний брокер бінарних опціонів Pocket Option. Pocket Option здійснює будь-які форми торгівлі легко і весело для трейдерів. Незалежно від того, 60-секундна торгівля бінарними опціонами чи 5-хвилинна, трейдер може розмістіть його без клопоту

кишеньковий опціон 60 секунд торгівлі
Добре знати!
Pocket Option відомий своїми надійні послуги. Якщо ви починаєте торгівлю бінарними опціонами, ви можете почати з Pocket Option. Навіть якщо ви бажаєте здійснити 60-секундну торгівлю бінарними опціонами, ви можете зареєструвати торговий рахунок за допомогою мінімальний депозит лише $50.

Деякі особливості, які роблять Pocket Option a чудовий брокер бінарних опціонів за 60 секунд є такими: 

  • Трейдери можуть знайти багато базових активів на Pocket Option, як і на Quotex. 
  • Цей 60-секундний брокер бінарних опціонів надає трейдерам доступ кілька торгових майданчиків. Отже, ви можете зробити 60-секундну торгівлю бінарними опціонами ще веселішою, вибравши платформу на основі свого досвіду. 
  • Трейдери мають багато торгових індикаторів, наприклад Смуги Боллінджера, MACD тощо., в їхньому розпорядженні. Вони можуть використовувати ці торгові індикатори та інші інструменти, щоб згладити свій досвід торгівлі. 
  • Трейдери також можуть знайти кілька навчальні відео тощо., на Pocket Option. 
  • Платформа також пропонує демо-рахунок Pocket Option, який доступний для використання трейдером протягом 30 днів
➥ Зареєструйтеся в Pocket Option безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

3. BinaryCent 

Цей 60-секундний брокер бінарних опціонів чудово підходить для трейдерів, які хочуть відкривати та закривати свої трейдери протягом хвилини. BinaryCent дозволяє трейдерам бути свідками найкращий з усіх найшвидших способів щоб насолоджуватися торгівлею 60-секундними опціонами. За допомогою цього 60-секундного брокера бінарних опціонів ви можете легко і швидко заробляти гроші

Добре знати!
BinaryCent пропонує трейдерам a надійний і інтуїтивно зрозумілий онлайн торгова платформа. Ви також можете насолоджуватися торгівлею, починаючи з a невелика мінімальна сума депозиту. Крім того, торгова платформа пропонує велика кількість акцій, товарів тощо., торговцям. Таким чином, BinaryCent є чудовою торговою платформою, якщо ви хочете диверсифікувати свої операції. 

Тут деякі особливості BinaryCent як чудового брокера бінарних опціонів за 60 секунд: 

  • BinaryCent — чудова платформа для торгівлі бінарними опціонами з точки зору функцій. Це має усі функції, які сподобаються трейдеру мати на своїх платформах. 
  • всі провідні технічні засоби і індикатори доступні з BinaryCent. Таким чином, трейдери не відчувають клопоту при торгівлі бінарними опціонами за допомогою цього 60-секундного брокера бінарних опціонів. 
  • Торгівля бінарними опціонами з BinaryCent - це привабливий трейдерам, оскільки вони можуть насолоджуватися використанням усіх першокласні торгові інструменти
  • BinaryCent пропонує трейдерам a демо-рахунок. Ви можете потренуватися відкривати та закривати 60-секундні угоди бінарних опціонів. 
  • Крім того, як і інші торгові платформи, BinaryCent дозволяє трейдерам отримувати доступ до провідні освітні ресурси
binarycent

Отже, торгівля бінарними опціонами – це розвага для трейдерів, якщо вони знають правильна тактика. Крім того, все стає ще краще, коли трейдер має торговий рахунок у відомого брокера. 

Таким чином, якщо трейдер прагне заробляти гроші на 60-секундній торгівлі бінарними опціонами, він може виберіть одного з цих трьох брокерів бінарних опціонів

› Зареєструйтеся безкоштовно в Binarycent зараз

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Хто повинен впровадити 60-секундну стратегію бінарних опціонів?

Переконайтеся, що ви один із цих трейдерів, щоб уникнути втрати грошей під час торгівлі 60-секундними бінарними опціонами. 

  • Дрібні трейдери: Якщо ви короткостроковий прибуток, який не хоче довго залишатися на ринку, то 60-секундна торгова стратегія ідеально підходить для вас. 
  • Трейдер активів з високою волатильністю: Якщо вам подобається торгувати активами з високою волатильністю, такими як криптовалюти, ви можете скористатися стратегією торгівлі за 60 секунд. Але якщо ви не знайомі з активом, ви повинні двічі подумати, перш ніж зробити хід. 
  • Закон про рух малого ринку: Якщо ваші торгові рухи залежать від невеликих рухів ринку, ви можете використовувати 60-секундну торгівлю бінарними опціонами. Це тому, що незначні злети та падіння на ринку можуть допомогти вам виграти величезні гроші. 
  • Високочастотні трейдери: Якщо ви торгуєте кілька разів на день, ви можете використовувати 60-секундну стратегію торгівлі бінарними опціонами, щоб швидко вийти з ринку. 

Кому слід уникати 60-секундної торгової стратегії? – Переваги та недоліки

Хоча 60-секундна стратегія торгівлі стає популярною, вона підходить не кожному трейдеру. Якщо ви один із наведених нижче трейдерів, ви не повинні використовувати 60-секундну торгівлю бінарними опціонами. 

  • Нові трейдери: Якщо ви новачок у світі торгівлі бінарними опціонами, вам слід уникати використання 60-секундної стратегії торгівлі. Це тому, що ви, можливо, не маєте глибокого розуміння ринку. А без відповідних знань ви програєте. 
  • Довгострокові трейдери: Якщо ви довгостроковий трейдер, 60 секунд торгівлі не для вас. За допомогою цієї торгової стратегії ви можете отримати лише невеликий прибуток. 
  • Зацікавлені у вищих виплатах: Якщо вас цікавлять вищі виплати, спробуйте інвестувати в довгострокові операції, а не в 60-секундні торгівлі бінарними опціонами. Це тому, що коефіцієнт виплат у невеликих угодах на 10% до 20% менше, ніж у довгострокових угодах.  
  • Торгівля залежить від торгового сигналу: Якщо ви слідуєте будь-якому торговому сигналу, вам слід уникати торгівлі 60-секундними бінарними опціонами. 

Переваги торгової стратегії 60 секунд 

  • Ви можете торгувати кілька разів протягом дня. 
  • Ви отримуєте різні активи для торгівлі. 
  • Шістдесят секундна стратегія торгівлі бінарними опціонами пропонує кращий досвід торгівлі. 
  • Ви можете отримати максимум від невеликих ринкових рухів. 

Недоліки торгової стратегії 60 секунд

  • Істотним недоліком 60-секундної торгової стратегії є те, що вона ризикована. 
  • Важко спекулювати точний рух цін на активи. 
  • Надмірна торгівля може призвести до втрати величезної суми грошей. 

Використовуйте управління грошима на основі співвідношення

Метод на основі співвідношення визначає скільки відсотків грошей ви повинні інвестувати залежно від того, скільки грошей у вас є. Наявність методу контролю грошей на основі співвідношення є розумним рішенням і хорошим джерелом дій на початку. 

Цей метод трохи менш небезпечний, оскільки він визначає, скільки потрібно додати до угоди залежно від того, скільки грошей доступно на вашому рахунку.

Застосовуючи цю стратегію, ви повинні спочатку подумати і визначитися з співвідношенням коштів, які ви готові піддати небезпеці. Як правило, трейдери вибирають 1% або 2%; однак, маючи досвід, професійні трейдери іноді вирішують ризикувати 5% свого капіталу.

Управління грошима за допомогою бінарних опціонів

Якщо ви втратите гроші, у вас завжди буде можливість інвестувати в наступну транзакцію, оскільки на вашому рахунку буде менше грошей.

Але це також означає, що у вас завжди є гроші на рахунку і ви можете вибрати більшу частку капіталу після кожної успішної транзакції. Цей метод, заснований на відсотках, допомагає забезпечити постійний прибуток.

Торгові поради щодо торгівлі бінарними опціонами протягом 60 секунд

  • Беріть на себе лише той ризик, який можете собі дозволити; загалом, ви не повинні ризикувати більш ніж 1% свого капіталу в одній угоді.
  • Виберіть коректний брокер; не всі брокери надають можливість торгувати бінарними опціонами. Використовувати демо-рахунки за наявності та проведення ретельне дослідження.
  • Використовувати безкоштовні інструменти у вашому розпорядженні, наприклад сигнали. Сигнали служать ринковими каталізаторами і можуть бути чудовим провісником змін цін.
  • Утримайтеся від надмірної торгівлі; надто легко втратити контроль. Чому б не націлитися на $5000, якщо ви можете заробити $3000 на годину, можете запитати ви? неправильно. Щоб створити гарне налаштування, потрібен час.
  • вправи терпіння, вірте у свій план і зберігайте самовладання під тиском.

Винагороди однохвилинних бінарних опціонів

Здатність до швидко виграти є основною перевагою короткого торгового вікна. По суті, ви можете прибуток від кожної зміни ціни. Однак коротше вікно також має вищий ризик. Тому винагороди вищі порівняно, скажімо, з одноденним вікном.

Крім того, вам дозволено виконувати багато угод одночасно. Нарешті, 60-секундні бінарні опціони пропонують прості передумова «виграш або програш»., що робить їх дуже простими для розуміння.

➥ Найкращий вибір для трейдерів: зареєструйтеся безкоштовно за допомогою Quotex

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Ризики однохвилинних бінарних опціонів

Однак не варто ігнорувати небезпеки. Порівняно з інвестуванням в акції, іноземну валюту чи товари, торгівля бінарними опціонами може бути ризикованішим. Атмосфера високий тиск також виробляється меншим вікном. У результаті ряд важливих рішень необхідно прийняти швидко.

Ймовірно, 60-секундне вікно не найкраще місце для початку торгівлі або використання контрактів на бінарні опціони для людей, які не знайомі з тим і іншим. Більш тривалий термін дає більше можливостей виявити свою помилку і, головне, виправити її. Це набагато більше важко відновити якщо ви торгуєте в коротшому вікні та робите низку помилок. Тому важливо навчитися торгувати цим конкретним вікном. Двічі подумайте, перш ніж намагатися використовувати свій стандартний підхід у цьому конкретному контексті.

Крім того, трейдери повинні це знати не всі брокери пропонують торгівлю бінарними опціонами. Таким чином, незалежно від того, чи знаходиться ваша штаб-квартира в США, Великій Британії чи десь зовсім в іншому місці, будьте обережні, щоб підтвердити, що вони законні де ви хочете торгувати.

Важливість швидкості виконання для 1-хвилинної торгівлі

Швидкість виконання відноситься до короткого періоду між порядок відкриття з брокером і отримання повернення з іншого кінця.

Швидкість виконання представлена в мілісекунд. The значення змінюється від платформи до платформи залежно від якості торгової платформи та кількості серверів ліквідності брокерів.

Це допомогло б, якби у вас був "пінг'до перевірити швидкість виконання ваших брокерів, таких як -Quotex, Pocket Option і Binarycent.

Ось стаття для перевірки «пінгу» відповідних брокерів.

Висновок: 60-секундна торгівля – чудова стратегія

Шістдесятисекундна стратегія торгівлі бінарними опціонами — чудовий спосіб отримати величезний прибуток менш ніж за хвилину. Але важливо правильно проаналізувати ринок, щоб збільшити свої шанси на виграш за допомогою цієї торгової стратегії. 

Щоб уникнути втрат, ви можете розробити детальну стратегію. Крім того, вам слід уникати надмірної торгівлі. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

FAQ – поширені запитання близько 60 секунд торгівлі:

Який найшвидший спосіб отримати прибуток від торгівлі бінарними опціонами?

Найшвидший спосіб заробити прибуток під час торгівлі бінарними опціонами — укласти угоди тривалістю 60 секунд. Трейдер, який укладає 60-секундні угоди, може миттєво збільшити баланс свого банківського рахунку оскільки він може торгувати щохвилини. 

Як трейдер може торгувати 60-секундними бінарними опціонами?

Трейдер може торгувати 60-секундними бінарними опціонами вибір брокера, вибір базового активу та розміщення його угод

У якого брокера потрібно зареєструватися трейдеру, щоб торгувати 60-секундними бінарними опціонами?

Трейдер може зареєструватися за допомогою Quotex, Pocket Option або BinaryCent для розміщення 60-секундних торгів. 

Наскільки успішні трейдери бінарних опціонів 60 Seconds?

Той, хто проголошує торгівлю бінарними опціонами, вважає це високою нагородою. Часто вдається отримати хорошу рентабельність інвестицій. Така висока середня прибутковість робить цей вид торгівлі привабливим для багатьох експертів і новачків.

Чи можу я розширити 60-секундну торгівлю?

Відповідь – ні. Як випливає з назви, вся ідея 60-секундної торгівлі полягає в тому, що у вас є лише одна хвилина, щоб отримати прибуток або збиток. Таким чином, дуже сумнівно знайти будь-якого брокера, який скаже вам збільшити термін дії 60-секундної угоди, оскільки ці угоди організовані таким чином. 

Тож якщо ви хочете отримати багато довгострокових угод, ви завжди можете вибрати багато довгострокових угод.

Чи можу я протестувати 60-секундні операції?

Зробити кілька демонстраційних угод з уявними грошима було б дуже весело, якщо ви розглядаєте 60-секундну торгівлю бінарними опціонами вперше замість того, щоб негайно розмістити їх у торговому середовищі реальних грошей. Отже, ось як ви можете спробувати і не втратити реальні гроші. 

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар