Позабіржовий торгівля бінарними опціонами – як це використовувати – пояснення стратегій

Що, якщо ми скажемо вам, що існує зовсім інша частина торгівлі, де живуть лише еліти торгової сфери? Справа не в тому, що новачок не може ввійти в нього; вони здебільшого втратять свої гроші на цій платформі.

Ці торгові активи називаються Over The Counter або OTC. Він не такий популярний серед нових трейдерів, але він, безсумнівно, отримує певну популярність серед трейдерів просунутого рівня. Більшість трейдерів переходять на позабіржовий, коли вони не отримують бажаних цін на свої активи через лістинг.

позабіржові активи на кишеньковий варіант
Позабіржові активи на кишеньковій опції

Таким чином, багато трейдерів переходять на позабіржовий ринок, щоб отримати бажані угоди.

Можливо, ви запитуєте себе: «Як торгувати позабіржовими бінарними опціонами», «Що таке позабіржовий ринок бінарних опціонів» або «Що означає позабіржовий ринок бінарних опціонів». У нас є для вас відповіді. У цій статті обговорюватиметься основне визначення та ризики, пов’язані з операціями з позабіржовою торгівлею. Це дозволить вам прийняти свідоме рішення про те, чи хочете ви тут торгувати чи ні.

Щоб почати експериментувати та вивчати основи торгівлі, ви можете зареєструватися на Quotex і почати торгувати без втрати грошей.

Визначення позабіржового ринку:

Позабіржовий ринок або позабіржовий ринок – це те, де торгівля відбувається безпосередньо між двома сторонами без залучення будь-якого стороннього брокера. Торгівля безпосередньо відбувається акціями, товарами, валютами чи інструментами; методологія та процес торгівлі значно відрізняються від традиційної системи аукціонного ринку.

Дилери позабіржового ринку котирують ціни на продаж або купівлю активу. Зазначені ціни залишаються між двома сторонами; будь-які інші інвестори або покупці ринку не знають про ціни угод на позабіржовому ринку. Таким чином, угоди підпадають під меншу кількість правил, ніж аукціонний ринок.

OTC — це преміальна платформа у сфері торгівлі. Дилери на цих платформах не мають фізичних місць або виробників. Активи, якими торгують на позабіржовому ринку, — це деривативи, валюти, облігації та структуровані продукти. Найцікавішим моментом позабіржового ринку є те, що трейдери також можуть торгувати акціями за котированими цінами.

У США цей ринок контролюють FINRA.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Що таке позабіржова торгівля бінарними опціонами? Чи варто торгувати ним?

У параграфі, згаданому вище, ми обговорювали, що таке позабіржова торгівля бінарними опціонами? Чи варто торгувати, це найбільше питання всіх часів. Таким чином, у наступних параграфах ми обговоримо, чи слід торгувати в позабіржовому режимі, а також варіанти, доступні для торгівлі.

Що таке OTC Options?

Перш ніж обговорювати, чи варто вам торгувати за прилавком. Вам потрібно добре знати, що таке позабіржовий бінарний опціон, щоб прийняти ефективне торгове рішення. Позабіржові опціони визначаються як екзотичні опціони, що торгуються на позабіржовому ринку, а не як звичайний біржовий опціонний контракт.

Iqoption otc
IQ Option OTC

Позабіржові опціони є надзвичайно закритими між покупцем і продавцем. Стандартної ціни на активи немає; дві окремі сторони цитують ціни. Передбачається, що вони визначають свої умови та терміни дії. В позабіржовий ринокпід час торгівлі вторинний ринок не задіяний.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Розуміння механізму торгівлі на позабіржовому ринку

Механізм і процес, які використовуються під час торгівлі на позабіржовому ринку, а отже, розуміння механізму торгівлі на позабіржовому ринку є надзвичайно важливими. Інвестори зазвичай переходять на позабіржовий ринок, коли перелічені варіанти не відповідають їхнім торговим потребам.

Переважно лише дві сторони беруть участь у позабіржовій торгівлі, але державна третя сторона також може бути залучена для регулювання угоди; наприклад, FINRA регулює позабіржовий ринок США. Беручи до уваги обмеження перерахованих угод, хеджери та спекулянти прагнуть скоротити ці умови, щоб досягти бажаної угоди.

Опціони OTC відрізняються за платформами та активами, оскільки це більше приватна транзакція між покупцем і продавцем. Під час обміну опціони повинні розраховуватися через розрахункову палату. Таким чином, розрахункова палата, здається, відіграє роль посередника в процесі торгівлі. 

Існують конкретні умови, враховуючи ціну виконання та дату закінчення угоди. Оскільки це більше приватна справа, покупці та продавці можуть використовувати комбінацію ціна виконання і термін дії, залежно від зацікавленості обох сторін. Деякі умови можуть суттєво відрізнятися від звичайних у сфері торгівлі.

Оскільки обидві сторони не розголошують угоду, існує висока ймовірність того, що частини контракту не виконуються жодною зі сторін. У цьому випадку також може бути складно вдатися до судового процесу. У результаті трейдери можуть не користуватися таким рівнем захисту, як на звичайному аукціонному ринку.

Оскільки в позабіржовій торгівлі немає сторонніх платформ, єдиним способом закриття позабіржової угоди є створення компенсаційної операції. Як наслідок, ефект початкової торгівлі зазвичай анулюється через компенсаційну транзакцію. Цей момент є величезним контрастом із торговими нормами звичайного аукціонного ринку.

Ризики позабіржової торгівлі

Позабіржовий ринок – це зовсім інший сектор торгівлі. Таким чином, ризики позабіржової торгівлі також значно відрізняються від ризиків звичайної онлайн-торгівлі. Ось деякі з основних ризиків, пов’язаних із безрецептурним продажем торгівля:

  • По-перше, важко знайти будь-яку форму достовірної інформації або даних про компанію. Таким чином, це збільшує ризик бути обманутим під час угоди.
  • По-друге, більшість акцій або акцій обмінюються на ринках з малою кількістю торгів. Таким чином ймовірність отримання хорошого прибутку ще більше знижується.
  • По-третє, інвесторам складно інвестувати в активи компанії без достовірної інформації. Таким чином, компанія зазвичай не купує акції оптом, як на звичайному аукціонному ринку.
  • Оскільки умови розкриття інформації відрізняються для позабіржових, кількість обману також є досить високою.
  • По-четверте, оцінка компанії неможлива, оскільки публічна інформація для позабіржових компаній недоступна. 

Ось посилання на відео-посібник про торгівлю на позабіржовому ринку.

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIHRyYWRlIE9UQyBDaGFydHMgd2l0aCBQb2NrZXQgT3B0aW9uIChUdXRvcmlhbCAyMDIxKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvV1M4Y1RlMmFMaGM/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Переваги та недоліки OTC

Позабіржовий ринок досить контрастує з середньостатистичною торговою системою; таким чином, перш ніж інвестувати, вам потрібно добре ознайомитися з основними вказівками системи. Таким чином, ось переваги та недоліки OTC.

Переваги OTC:

  • Це дійсно хороший варіант для трейдерів, які просто активні у вихідні дні; вони не пропустять вигідні пропозиції, на відміну від середньої торгової системи.
  • Quotex надає вам різноманітні активи для торгівлі, і це один із найкращих варіантів для позабіржової торгівлі.
  • Ви також можете почати торгувати з мінімумом $1, на відміну від середньої торгової системи.

Недоліки OTC:

  • Неможливо відстежити, піднімуться чи знижуться ціни на активи. Ви навіть не можете перевірити, чи реальне зростання чи падіння цін; це також може бути великим шахрайством.
  • Стратегії, які працюють на офіційному ринку, навряд чи працюють на позабіржовому ринку.
  • Лише невелика група інвесторів може керувати зростанням або падінням цін. Тому технічні показники тут ні до чого. 
  • Цей ринок не для новачків.
  • Іноді будь-яка зі сторін може втратити різні основи через відсутність знань про актив.

Топ-7 найкращих стратегій позабіржової торгівлі бінарними опціонами:

Ви повинні зауважити, що навіть якщо стратегії, які ми збираємося обговорити, перевірені, вони не завжди призводять до високих прибутків. А нестабільність ринку не гарантує прибутку навіть з правом стратегія бінарних опціонів. Іноді ви навіть можете виявити себе в збитках.

Бінарні опціони забезпечують серйозні прибутки, але ризики досить значні, щоб змусити трейдерів засумніватися в обмеженні своїх інвестицій. Тому радимо мінімально інвестуйте в бінарні опціони.

1. Слідкуйте за трендами

Дотримуйтесь-трендової-торговельної-стратегії-для-бінарних-опціонів
Трендова торгівля бінарними опціонами

Незалежно від того, на якому ринку ви торгуєте або в які акції інвестуєте, Слідкуйте за ринковими тенденціями, щоб отримати прибуток. Вартість активів змінюється відповідно до тенденцій, і ціни на відповідні активи реагуватимуть відповідно.

The ринок бінарних опціонів встановлюється на основі припущень трейдера. Якщо вони думають, що ціна певного активу зросте, вони інвестуватимуть у цей актив, і навпаки. Завдяки цьому тенденції здебільшого йдуть зигзагоподібно.

Щоб скористатися цією технікою, уважно вивчіть діаграми та подивіться куди йдуть лінії тренду. Якщо лінія флет, шукайте інший актив для торгівлі. Якщо ви бачите, що рядок просувається, існує велика ймовірність того, що ціни зростуть.

2. Слідкуйте за новинами

Подія новини, що впливає на ціну фінансового активу

Як трейдер ви повинні знати, що відбувається на ринку. Це допоможе передбачити, як ціна активу буде коливатися. Ви можете виявити, що слідкувати за новинними подіями набагато легше, ніж технічний аналіз тенденцій, діаграм тощо. 

Ви можете підписатися на різні інформаційні бюлетені, радіостанції та газети, які дають фінансові новини. Вибравши актив, слідкуйте за пов’язаними технологічними компаніями та визначте, коли буде зроблено оголошення. Якщо вони незабаром випустять новий продукт, виберіть варіанти покупки та дочекайтеся прибутку, коли продукт буде випущено.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

3. Стратегія стредл

Стратегія Straddle

The Straddle-стратегія тісно взаємодіє з новинною стратегією. Щоб ця позабіржова стратегія бінарних опціонів працювала, трейдер здійснить угоди на стреддлі до того важливого оголошення, згаданого в попередньому розділі.

Вартість активів може зрости протягом короткого періоду після оголошення компанією. У цьому випадку ви придбаєте варіант, який оцінюється як ціна знову знизиться

Як тільки він починає падати, купити інший варіант, але цього разу прогнозують, що ціни знову зростуть. Отже, ви використовуєте коливання тренду, щоб заробити гроші незалежно від коливань ціни вибраного варіанту.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

4. Стратегія Буратіно

The Стратегія Піноккіо трейдер торгує проти поточного тренду. Якщо актив має тенденцію до зростання ціни, техніка Піноккіо запропонує розмістити опціон, який передбачає зниження ціни цього активу. Ви очікуєте протилежного, якщо актив має тенденцію до зниження ціни.

Вивчіть свічник діаграму та визначте, чи є ринок ведмежий або бичачий під час торгівлі. Припустимо, що це ведмежий ринок; встановіть параметр дзвінка. Якщо це a бичачий ринку, розмістити опціон пут.

5. Стратегія формування свічкових патернів

Ілюстрація перевернутого молоткового свічника

Ця стратегія позабіржової торгівлі вимагає від вас прочитати діаграму активів і визначити, як їх ціна буде змінюватися з часом. The дно свічки вказує на найнижчу ціну, досягнуту активом, а найвища історична ціна відома як вершина свічки. Ви також можете побачити ціни відкриття та закриття угоди. 

Ви побачите візерунок у коливання ціни активу під час дослідження його історії. Це буде вказувати на те, що ціна зростає або падає протягом певного часу. Отже, трейдери покладаються на цю інформацію, щоб розміщувати або виставляти опціони на торгівлю.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

6. Фундаментальний аналіз

Ця бінарна позабіржова стратегія допомагає трейдерам дізнатися про інвестиції з більшою точністю. Він дуже відомий серед денних трейдерів. Основною метою є збирати дані про актив, яким ви торгуєте. Це допоможе трейдерам отримати прибуток від цього активу з майбутніми ставками. 

Наприклад, ви не знайомі з тим, як працює певний актив. Якщо ринок нестабільний і має потенціал для отримання прибутку, почніть із розміщення невеликої ставки на цей актив. Це допоможе вам визначити, чи є стратегія прибутковою чи ні.

Якщо ви отримуєте прибуток від цієї невеликої торгівлі, ви можете інвестувати велику суму для більшого прибутку. Але якщо ви страждаєте від збитків, зважте змінити свою стратегію.

7. Стратегія хеджування

Стратегія хеджування
Стратегія хеджування

Для початківців хеджування стратегію варто спробувати. Він простий у виконанні, але свій формування прибутку не завжди точне. Трейдер розміщуватиме опціон кол і опціон пут на актив одночасно.

Ця стратегія гарантує, що ви будете заробляти гроші, незважаючи на рух ціни. Навіть хоча ризик менший, вам доведеться виміряти ризик і вартість втрати

Висновок: чи рекомендована позабіржова торгівля?

У цій статті ми досить детально обговорили позабіржовий ринок (OTC). Як наслідок, ви могли зрозуміти позитивні та негативні сторони торгівлі на позабіржовому ринку. Таким чином, ви можете прийняти свідоме рішення про торгівлю на позабіржовому ринку.

Новачкам не рекомендується торгувати на прилавках. Мінімальна вартість торгівлі може здатися дуже привабливою для нових трейдерів, але вони можуть втратити багато грошей оскільки вони не знайомі з основними позабіржовими бінарними стратегіями або не знають про торгівлю. 

Якщо ви новачок у торгівлі, завжди починайте з аукціонного ринку. Практикуйтеся та експериментуйте там, щоб розробити свої торгові стратегії. Ви також можете зареєструватися з Quotex навчитися торгівлі з нуля. Ви можете [практикуватися та експериментувати там, не втрачаючи грошей під час торгівлі.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання:

Чи важко купити або продати бінарні опціони на позабіржовому ринку?

Так, іноді буває важко купити або продати бінарні опціони на позабіржовому ринку. Темпи торгівлі на позабіржовому ринку порівняно повільні, оскільки кількість покупців і продавців обмежена.

Чи впливає позабіржова торгівля на ціну активу?

Так, позабіржова торгівля, безумовно, впливає на ціни активу. Зазвичай вважають, що вартість активу зростає на позабіржовому ринку, оскільки попит на цій платформі відносно високий.

Які позабіржові стратегії для бінарних опціонів можна використовувати?

В основному для позабіржової торгівлі можна використовувати ті самі стратегії, що й для звичайних бінарних графіків. Застосовуються ті самі правила. Графік позабіржових бінарних опціонів матиме ті самі рухи та характер, що й звичайні графіки. Тому не рекомендується змінювати торгові стратегії.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар