Найкращий час для торгівлі бінарними опціонами: розклад роботи ринку

На ринку Форекс торгівля бінарними опціонами є чудовою можливістю заробити гроші. У наш час, особливо після 2020 року, вартість віртуальних валют, товарів, індексів тощо швидко зросла. Ось чому всі шукають спосіб інвестувати в бінарні опціони.

однак, Торгівля бінарними опціонами має одне обмеження. Експерти розглядають це як можливість, а не недолік. Це залежить від людини до людини. Справа в тому, що деякі спеціальні години бінарного ринку найкраще підходять для торгівлі. 

Простими словами, якщо ви хочете отримати високий прибуток, займаючись торгівлею бінарними опціонами, ви повинні зосередитися на цих спеціальних годинах. Тут, у цій статті, ви отримаєте повний посібник про те, чому бінарна торгівля в спеціальні години важлива, який це час і як ефективно торгувати в цей час.

Дивіться моє повне відео з прикладами:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBob3VycyB0byB0cmFkZSBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAgLSBUaW1lICZhbXA7IFpvbmVzIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93cXlQVENpeWZnTT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Додаткова інформація:

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чому години ринку бінарних опціонів важливі для трейдерів?

Вам буде легко це зрозуміти, якщо взяти за приклад біржу. Чи знаєте ви, в чому принципова різниця між біржею та торгівлею бінарними опціонами? Настав час. Фондова біржа діє протягом обмеженого періоду, коли торгівля бінарними опціонами активна 24/7.

Виходячи з цієї відмінності, деякі причини для Години ринку бінарних опціонів показані тут. 

термін придатності

#1 Інший часовий пояс

Різний часовий пояс завжди має значення в торгівлі. Однак три найактивніші вітчизняні біржі роблять те саме. Американська фондова біржа, Японська фондова біржа та Британська фондова біржа дотримуються свого розкладу.

Торгівля бінарними опціонами є частиною фондової біржі. Однак бінарну торгівлю можна здійснювати в будь-який час. Залежно від торгівлі бінарними опціонами, якими ви займаєтеся, часовий діапазон може відрізнятися, оскільки він є глобальним.

Тепер припустімо, що ви активні в певний час в Америці, коли на японській фондовій біржі триває торгівля бінарними опціонами. Звичайно, немає сенсу намагатися торгувати на американській біржі в цей час. Отже, незалежно від того, з якої ви країни, виконуйте певний час, щоб отримати прибуток.

#2 Обсяг трейдерів і торгів

Кілька факторів впливають на волатильність ринку. Як ви знаєте, волатильність мається на увазі не лише раптове падіння цін. Це також означає раптове зростання цін на акції або валюти. Отже, як професіоналу, було б корисно, якби ви зосередилися на позитивній діяльності на ринку.

Як згадувалося раніше, трійка найбільших домашніх фондових бірж слідує за різними часовими регіонами. В результаті перекриття часу є природним. Ті, хто займається торгівлею на професійному рівні, не зупиняються лише на одному місці. 

Отже, який буде результат, якщо кількість трейдерів скоротиться через перекриття часу? Також буде зменшено кількість трейдерів на окремих торгах. Згодом ціна не перейде до позитивної волатильності. Ось чому важливо знати точний час бінарної торгівлі. Чим більше обсяг трейдерів, тим більшою буде волатильність результату.

Через ці дві причини вам потрібно знати про час торгівлі бінарними опціонами. Тут згадується найкращий час торгівлі бінарними опціонами. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Коли найкращий час для торгівлі бінарними опціонами?

Насамперед. Час торгівлі бінарними опціонами в Індії відрізняється від найкращого часу для торгівлі бінарними опціонами в США. Таким чином, трейдери, які задають собі питання «Який найкращий час для торгівлі бінарними опціонами в Індії», мають різні відповіді на свої запитання.

Напевно, ви думаєте, як хтось може визначити час для найкращої торгівлі бінарними файлами, не знаючи торгового вибору кожного? Тому що деякі трейдери можуть працювати на ринках з високою волатильністю та великим обсягом, тоді як інші працюють краще на ринках із низькою волатильністю та малим обсягом. 

Усі розклади фіксуються на цих стратегіях. Протягом ночі фондової біржі відповідної країни обсяг залишається нижчим. З іншого боку, вдень гучність стає значно вищою, ніж уночі. Давайте подивимось коли торгувати бінарними опціонами

Найкращі години для валют:

Регіон:Час початку:Час закінчення:
Нью-Йорк (дол. США)8,00 EST17.00 EST
Лондон (GBP)3,00 EST12.00 EST
Токіо (JPY)19.00 EST4,00 EST
Європа (EUR)2,00 EST11.00 EST

Торгівля з 5 ранку до 12 вечора (GMT) 

  • EUR/JPY
  • GBP/USD
  • USD/CAD
  • NZD/USD
  • USD/JPY

Торгівля з 12:00 до 19:00 (GMT)

  • EUR/USD
  • AUD/USD
  • NZD/USD
  • USD/CHF
  • USD/CAD 
  • GBP/USD
  • GBP/JPY
  • EUR/GBP

Торгівля з 19:00 до 5:00 (GMT)

  • USD/CHF
  • USD/CAD
  • GBP/USD
  • EUR/JPY
  • NZD/USD

З них більшість угод на форекс здійснюється з 12:00 до 19:00 GMT. 

Найкращі години для товарів:

Товари:Час початку:Час закінчення:
Кукурудза9.30 EST13.15 EST
Сирої нафти9,00 EST14.30 EST
Срібло8,25 EST17.15 Приблизно
Золото8.20 EST17.15 EST
Природний газ9.30 EST17.15 EST

Найкращі години для акцій та індексів:

Акції та індексиЧас початку:Час закінчення:
США 9.30 EST16.30 EST
Європа2,00 EST11.00 EST

Ви можете знайти перекриваючі активні періоди на діаграмі, завдяки чому вам буде легко знайти розриви закриття, розриви злітно-посадкової смуги та розриви відриву. Професіонали пропонують цей період після ретельного дослідження.

Багато трейдерів запитують себе: «Який найкращий час для торгівлі бінарними опціонами», «Який найкращий час для торгівлі Pocket Options» або «Який найкращий час для торгівлі QuotexДавайте подивимося, як правильно використовувати найкращі часи для торгівлі бінарними опціонами.

  • Для тих трейдерів, які бажають торгувати на американській та британській фондовій біржі бінарних опціонів, найкраще підходить час з 8.00 до 12.00 EST. Тут будуть застосовні як стратегії малого, так і великого обсягу.
  • Для британських і японських трейдерів найкращий часовий проміжок для торгівлі бінарними опціонами коливається від 3,00 до 4,00 EST. Протягом цієї години фіксується багато рухів. Тож тоді експерти радять бути активними.
  • Якщо ви належите до будь-якої іншої країни світу і хочете інвестувати в ці фондові бінарні біржі, вам, ймовірно, доведеться прокидатися вночі. По-перше, дослідіть країну, яка найкраще підходить для вас. Потім коригуйте розклад за своїм.
  • Зазвичай найкращий час для бінарної торгівлі в Індії становить близько 7.00–12.00 GMT і 18.00–0.00 GMT. Тут більшість трейдерів активні, що дає вам шанс брати участь у дуже нестабільному ринку з великою кількістю можливостей для розміщення ваших угод.

Ці плани застосовні для торгівлі бінарними опціонами на біржі. Ви коли-небудь думали про торгівлю валютою? Хоча торгівля валютою береться під біржову торгівлю. Торгівля бінарними валютами відкрита 24×7. 

Тому найкращий час для торгівлі Pocket Option має ту саму відповідь, що й на запитання «Коли найкращий час для торгівлі бінарними опціонами в США?» – Все залежить від вашого часового поясу та країни проживання. Уважно ознайомтеся з нашими порівняльними таблицями або запитайте службу підтримки брокера про години найактивнішої торгівлі бінарними опціонами. Зазвичай це найкращі часові рамки для торгівлі бінарними опціонами.

Отже, якщо ви зможете докласти всіх зусиль і досягти заданого часу, ваша криптовалюта та бінарна торгівля біткойнами будуть прибутковими. Вибір за вами. Дійте, щоб отримати високий прибуток. Давайте подивимося, як ефективно використовувати ці часи в торгівлі.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як ефективно використовувати час бінарної торгівлі?

Як річ про Часи бінарної торгівлі Вам зрозуміло, тепер настав час реалізації. Брокери роблять помилки, а новачки особливо вразливі до помилок, які коштують великих грошей. Отже, дотримуйтесь наступних інструкцій, щоб отримати прибутковий досвід торгівлі.

#1 Грайте ефективно та стратегічно

Якщо ви на торговій платформі, ви повинні мати деякі стратегії слід дотримуватися, але чи ефективні вони у випадку бінарної торгівлі? Будьте впевнені в цьому в першу чергу. Тоді, якщо ви зможете дотримуватися стратегії, вас чекає вигідний дохід. 

Знайдіть час. Краще було б вибрати період з накладанням. Наприклад, візьмемо період збігу між британською та американською фондовою бінарною біржею. Тепер вам потрібно вказати принаймні дві години між часами накладання. 

Виправте лише одну годину або максимум дві години. Не перевищуйте ліміт. Проведіть належне дослідження про ринкові умови в цих країнах і стежте за піпсами. Якщо ви отримуєте щонайменше 15 пунктів, цього достатньо. Деякі ганяються за 30 пунктами, але часто це стає причиною програшу.

Неспокійний тиск діє на всіх, коли вони починають торгувати протягом обмеженого часу. Часто наш оптимістичний розум не дозволяє нам слідувати стратегії. Не робіть цього. Якою б не була ситуація, не йдіть далі, хоча у вас є час. 

#2 Використовуйте ранній час бінарної торгівлі

Оскільки вказано найкращий час для бінарної торгівлі, не будьте активними лише в цей час. Вам потрібно сісти перед письмовим столом принаймні на годину раніше. Чому? Причина — виправити ходи. Немає нічого дорогоцінного інструменту, ніж ваш мозок. 

Оскільки бінарна торгівля тісно пов’язана з рухами ринку, а більшість трейдерів належать до різних країн, трейдерам буде важко знати поточну ситуацію. Переконайтеся, що ви дотримуєтесь закликів експертів ринку та маєте всі інструменти, які ви використовуєте, готові до роботи.

Багато трейдерів змагатимуться з вами в найкращі години. Однак не всі будуть такими відданими, як ви. Дотримуйтесь слів і будьте поборником "часів, що перекриваються". Використовуйте ці найкращі години, щоб зробити необхідні кроки відповідно до вашої стратегії. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

#3 Не насилуй свою удачу

Це не пов’язано з бінарними найкращими годинами. Це вам. Ви єдина людина, яка може гарантувати, виграєте ви чи програєте. Удача – найкращий недолік у торгівлі. І це те, що робить різницю між азартними іграми та торгівлею.

Ніколи не наполягайте на більше. Завжди пам’ятайте, що в торгівлі існує неписане правило: менше – краще. Будьте задоволені, навіть якщо ви отримуєте 15 пунктів за будь-яку торгівлю бінарними опціонами. Провівши дослідження, якщо ви впевнені в собі, перейдіть на максимум 20 пунктів. 

Замість того, щоб робити надмірну торгівлю певними акціями або криптовалюта або біткойн, ви можете спробувати торгувати кількома акціями. Навіть ви можете спробувати різні регіони з трьох кращих країн-акціонерів. Варіанти є, але важливо їх правильно вибрати. 

Фондові ринки та їх терміни

Максимальна кількість торгів здійснюється на фондових біржах. Ці чотири ринки вважаються основними фондовими ринками:

  • Нью-Йоркський фондовий ринок
  • Токійський фондовий ринок
  • Лондонський фондовий ринок
  • Гонконгський фондовий ринок
  • Сіднейський фондовий ринок 

Час бінарного ринку для вашої торгівлі важливий, оскільки ці ринки відкриваються та закриваються в різні моменти. Ви знайдете ці ринки активними відповідно до вашого місцеположення чи часового поясу. Усі ці ринки залишаються відкритими приблизно 9 годин. Згідно з Гринвічською зоною (GMT), ринок Сіднея відкривається, коли ринок Нью-Йорка закривається. Лондонський ринок частково охоплює час, коли функціонує ринок Токіо та Нью-Йорка. 

Trading Times Pixabay

Ось час фондового ринку:

  • Сідней – з 21:00 до 6:00 GMT 
  • Токіо - з 23:00 до 8:00 GMT
  • Лондон – з 7 ранку до 16 вечора GMT
  • Нью-Йорк – з 12:00 до 21:00 GMT
  • Гонконг – з 1:30 до 8 ранку за Гринвічем  

Це дозволяє торгувати бінарними опціонами 24 години на добу і відкриває численні можливості для захоплення та отримання прибутку. 

О котрій годині закривається бінарний ринок?

Бінарні опціони є універсальним ринком з численними активами, доступними для торгівлі. Але всі ці активи присутні не весь час. Це тому, що різні місця мають різні часові пояси. 

На бінарному ринку форекс та акції активно торгуються, особливо під час перекриття основних періодів фондового ринку. 

Торгова платформа бінарних опціонів
Торгова платформа бінарних опціонів

Американські акції широко популярні, і вони зазвичай відкриваються між 13:30 GMT і 20:00 GMT (або з 9:30 ранку EST до 4 вечора EST). діяльність стикається з падінням між 16:00 за Гринвічем і 5 вечора за Гринвічем. (12:00 та 13:00 за стандартним стандартним часом). 

Ну, що таке тоді найкращі дні для торгівлі бінарними опціонами? Це залежить від активу. У будні європейські акції люблять Ксетра Дакс і FTSE торгуються з 11:00 до 19:30 за Гринвічем. Це стандартний час відкриття та закриття бінарного ринку. Найкращими вважаються будні дні. Однак, якщо вас цікавить бінарна торгівля криптовалютою, день тижня не актуальний. Вони доступні весь час.

Час торгівлі сильно залежить від платформи для торгівлі бінарними опціонами, яку ви використовуєте. Ви завжди можете зв’язатися зі службою підтримки клієнтів, щоб дізнатися час торгівлі для ваших бажаних активів. 

Стратегії, які можна використовувати у вихідні дні 

Через низьку активність у вихідні дні ринок не так реагує. Отже, планування та розробка стратегії торгівлі у вихідні дні на бінарній системі є найкращим варіантом отримання прибутку.

Нижче наведено кілька найбільш основних і широко використовуваних стратегій:

#1 Торгівля пробілами

Торгівля розривами означає стрибки цін і використовується на ринку форекс. Це торгова стратегія найкраще для вихідних, оскільки ви можете торгувати розривами у валютах. Ці стрибки виникають, коли деяка сила рухає ринок і змушує ціну переходити з одного рівня на інший, пропускаючи деякі рівні цін між ними..

Tasuki-Gap-приклад
  • Які причини розривів?

Існує багато причин для виникнення цінових розривів, наприклад, коли обсяг високий, вони можуть бути створені, коли ось-ось почнуться нові рухи.

Закриття розривів спостерігається в основному у вихідні дні, тому що зазвичай ці дні припиняються іншими трейдерами, і нові рухи є дуже неправдоподібними. І для формування закриваючих розривів потрібна не велика кількість трейдерів. Коли ці трейдери інвестують в одному напрямку, інші трейдери вважають, що це помилка, і починають інвестувати в іншому напрямку

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Для розриву вгору вони продадуть свої активи, що спричинить падіння ринку, і, врешті-решт, розрив закриється. При спадному розриві інвестори почнуть купувати активи, що знову спричинить зростання ринку, що призведе до закриття розривів. Якщо на вихідних ринок буде невеликим, наготуйтеся, оскільки шанси закрити прогалини високі. 

Як застосувати стратегію?

Якщо ви вважаєте, що розрив точно скоротиться, ви можете легко здійснювати свої операції, оскільки: по-перше, ви знаєте цільову ціну, а по-друге, час закінчення терміну дії. За допомогою цих даних лише ви можете торгувати високими та низькими типами валют і навіть товарами. 

#2 Смуги Боллінджера 

Висунуто Джоном Боллінджером; це статистичні діаграми, які зображують волатильність і ціна активу за певний період часу. Це сигналізує про ціновий канал, який фінансовий ринок малоймовірно залишити в стороні. 

Кажуть, що смуги Боллінджера мають високі прогнози, особливо у вихідні дні. Є три рядки:

  • Верхня лінія: працює як рівень опору.
  • Середня лінія: це може бути рівень підтримки або опору.
  • Нижня лінія: роботи є допоміжним рівнем. 
quotex смуги Боллінджера
  • Групи на вихідні 

Смуги Боллінджера надзвичайно корисні у вихідні дні, і їх правильне використання дасть вам максимальну користь. Причина цього полягає в тому, що з збільшенням кількості трейдерів і подій у фінансовій індустрії рух буде збільшуватися, що призведе до змін у смузі Боллінджера.с. 

Але якщо ринок має низький обсяг, він стане стабільним, і шанси на будь-які масштабні дії будуть менш імовірними. Це робить смуги більш точними та вигідними. 

Як застосувати стратегію?

Спочатку вам потрібно відкрити свою торгову платформу і вибрати потрібний актив. Потім відкрийте графік ціни та використовуйте смуги Боллінджера. По-друге, нехай ринок досягне межі смуги Боллінджера. І, нарешті, зробіть свій прогноз щодо ринку змінним. Ви можете використовувати базовий варіант торгівлі, наприклад високий/низький, щоб передбачити, що ринок не порушить смугу Боллінджера. 

Це деякі зі стандартних підходів, які можна використовувати. Однак ви також можете сформулювати свою власну тактику. Існує багато різних способів залучити потенційних клієнтів у вихідні дні. 

Висновок про найкращі години та час для бінарної торгівлі

Існують інші країни з відкритою біржовою торгівлею. Проте найкраще інвестувати в них. Чому? Причина – вартість валют. Крім біткойнів та інших криптовалют, якщо ви думаєте про торгівлю, ці країни є дорогоцінними каменями.

Також було пояснено ще одну причину перекриття часу. Отже, якщо ви зберігаєте хорошу базу для себе та дотримуєтеся найкращих часів, згаданих для відповідних країн, на вас чекає величезний прибуток.

Висновок щодо порад:

  • Почніть торгувати в основні години ринку (застосовується до кожного активу)
  • Форекс також має основні години ринку
  • Використовуйте час відкриття біржі в Європі та в США для найкращого обсягу
  • Не торгуйте, коли біржа закрита
  • Чи можете ви торгувати бінарними опціонами 24/7? Так, криптовалюти доступні 24/7
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар

  • Показати як ієрархію

    Чи можу я додати 10 доларів США на свій бінарний рахунок, сер?

  • Показати як ієрархію

    Дякую за описовий аналіз часів BT. Чи можете ви поділитися зі мною робочими стратегіями, які ви використовували разом із Брокером.

  • Показати як ієрархію

    Який таймфрейм найкращий для торгівлі

  • Показати як ієрархію

    Отже, якщо я використовую 5-хвилинну свічку, 10-хвилинна експірація