Як відкрити рахунок бінарних опціонів – Посібник для початківців

Торгівля бінарними опціонами дозволяє трейдерам будь-якого рівня кваліфікації легко спекулювати на ринках. Однак легкість торгівлі цими фінансовими інструментами є лише однією з багатьох переваг, які вони пропонують. 

Можливо, найважливішою перевагою торгівлі бінарними файлами є обмежений ризик зниження, який вони пропонують, незалежно від того, купуєте ви чи продаєте. Тому ви завжди знаєте, скільки ви можете отримати (чи втратити). 

Однак для торгівлі бінарними файлами спочатку потрібно відкрити рахунок бінарних опціонів у брокера. Брокерів бінарних опціонів не бракує, але є лише кілька визнаних, з якими трейдери вважають за краще реєструватися.

Процес створення облікового запису може дещо відрізнятися від бінарного брокера до брокера, але кроки, які вам потрібно виконати, по суті однакові. Ось посібник про те, як завершити реєстрацію бінарних опціонів і почати роботу з бінарною торгівлею.

Як відкрити рахунок бінарних опціонів:

Ви можете розпочати торгівлю з надійним брокером бінарних опціонів, завершивши реєстрацію бінарних опціонів у чотири прості кроки.

Крок #1: підключіть пристрій до Інтернету

Бінарні опціони – це інструменти, якими найчастіше торгують на бінарних онлайн-платформах. Щоб створити обліковий запис і згодом спекулювати, вам знадобиться доступ до комп’ютера або телефону, підключеного до Інтернету. 

Крім того, що у вас є телефон або комп’ютер, які можуть підключатися до Інтернету, ви повинні мати стабільне інтернет-з’єднання. Подумайте про те, щоб отримати з’єднання з надійним постачальником послуг Інтернету, оскільки низькі швидкості Інтернету та відключення можуть коштувати вам грошей, наприклад, якщо ви не вийдете з часу обміну. 

Крок #2: Виберіть надійного брокера бінарних опціонів

брокер:
Регламент:
Дохідність та активи:
Переваги:
Пропозиція:
IFMRRC
Вихід: 97%+
100+ ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Live-аккаунт від $50
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 95%+
100+ ринків
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

/
Вихід: до 100%
300+ ринків
  • Мінімальний депозит $10
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Висока віддача до 100% (у разі правильного прогнозу)
  • Платформа проста у використанні
  • цілодобова підтримка
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 97%+
100+ ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 95%+
100+ ринків
Переваги:
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Пропозиція:
Регламент:
/
Дохідність та активи:
Вихід: до 100%
300+ ринків
Переваги:
  • Мінімальний депозит $10
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Висока віддача до 100% (у разі правильного прогнозу)
  • Платформа проста у використанні
  • цілодобова підтримка
Пропозиція:

Не кожен брокер допускає бінарну торгівлю. Таким чином, навіть якщо у вас є торговий рахунок у брокера, ви не зможете ним користуватися брокер для торгівлі бінарними опціонами

Вам потрібно буде вибрати спеціалізованого брокера бінарних опціонів, щоб спекулювати за допомогою бінарних файлів. Хоча більшість цих брокерів дозволяють клієнтам з більшості країн використовувати свою платформу, є ймовірність, що вибраний брокер не дозволить трейдерам з вашої країни торгувати на своїй платформі. 

Ви повинні мати це на увазі і переконатися, що брокер дозволить вам використовувати його платформу, перш ніж створити обліковий запис. Це заощадить вам багато часу та зусиль.

Крім того, дуже важливо, щоб ви вибрали добре регульованого брокера, який дозволяє торгувати бінарними файлами на активах і ринках, з якими ви знайомі. Перехід на торгівлю активами на ринках, з якими ви не знайомі, збільшує шанси втратити гроші під час торгівлі. Нарешті, ви повинні переконатися, що обраний вами брокер пропонує свої послуги за конкурентоспроможними цінами. Сплата трохи більшої комісії може не здатися проблемою; однак витрати збільшуються до великої суми, оскільки ви робите все більше і більше угод.

Зважаючи на ці фактори, ми склали короткий список трьох найкращих брокерів бінарних опціонів на ринку, з якими ви можете зареєструватися.

#1 Pocket Option

Заснована в 2017 році, Pocket Option є ще одним визнаним брокерським агентством що дозволяє вести бінарну торгівлю. Завдяки простому процесу реєстрації бінарних опціонів, більш ніж 130 активам для торгівлі та доступності послуг у більшості країн, важко вибрати інших брокерів за Pocket Option.

Хоча мінімальний депозит становить $50, мінімальна вартість торгівлі становить $1. Але, мабуть, найкраще в платформі – це те, що ви можете зареєструватися та використовувати демо-рахунок безкоштовно без будь-яких зобов’язань. Це робить його ідеальною платформою для початківців трейдерів.

Платформа також пропонує такі функції, як соціальна торгівля, і проводить турніри з різними призами. Простий у використанні веб-інтерфейс і мобільний додаток роблять торгівлю зручною.

› Зареєструйте свій обліковий запис бінарних опціонів на Pocket Option

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

#2 Quotex.io

Quotex.io – відносно новий брокер бінарних опціонів – заснована в 2020 році. Але вона швидко зарекомендувала себе як провідна брокерська компанія. Крім того, він є членом IFMRRC, що робить його регульованою та надійною платформою для трейдерів. 

Платформа накладає обмеження на платежі для трейдерів із США, Канади, Гонконгу та Німеччини. Однак, якщо вам виповнилося 18 років, ви можете поповнити свій рахунок за допомогою криптовалюти та торгувати.

Мінімальна сума депозиту становить $10, а платформа також пропонує демо-рахунок, що дозволяє трейдерам практикувати торгівлю в режимі реального часу, не ризикуючи будь-яким капіталом. Вихід може бути дуже високим до 90%+. Особисто мені подобається ця торгова платформа, вона працює плавно і швидко.

› Зареєструйте свій обліковий запис бінарних опціонів на Quotex

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#2 IQ Option

IQ Option є одним з найпопулярніших брокерів бінарних опціонів, із понад 40 мільйонами зареєстрованих користувачів. Брокерська діяльність регулюється Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж а також Управління фінансових послуг Сейшельських островів. 

Початківці трейдери в усьому світі вважають його найпопулярнішим брокером. Мінімальний депозит становить $10 для стандартного рахунку. Ви миттєво отримуєте доступ до понад 350 активів для торгівлі. Брокерська компанія також пропонує VIP-рахунки з додатковими перевагами для трейдерів, які вносять понад $1900 протягом двох днів.

Бонусів на депозит немає, але брокерська компанія проводить кілька торгових турнірів. Переможці отримають призи від $100 до $100 000.

IQ Option доступний у більш ніж 213 країнах. Однак платформа недоступна для трейдерів у таких країнах, як Сполучені Штати, Росія, Канада, Австралія, Франція, Японія, Бельгія та деякі країни Близького Сходу через суворіші правила.

Як і Quotex.io, IQ Options також пропонує демо-рахунок, який ви можете використовувати, щоб практикувати торгові стратегії без будь-якого ризику.

› Зареєструйте свій обліковий запис бінарних опціонів на IQ Option

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Крок #3: Відкрийте рахунок і поповніть його

Після того як ви виберете одного з багатьох брокерів бінарних опціонів, ви повинні створити обліковий запис у них. Щоб відкрити рахунок у будь-якого брокера, вам необхідно відповідати вимогам до рахунку брокера. Вам потрібно буде надати:

  • Ім'я та прізвище
  • Країна проживання
  • Переважна торгова валюта
  • Бажаний спосіб оплати
  • Адреса електронної пошти та
  • Пароль

Деякі брокерські компанії також запитують ваш номер телефону. Його можна використовувати для підтвердження вашої особи, для двофакторної аутентифікації або для надання підтримки по телефону, якщо вам це потрібно.

Хоча більшість брокерів не запитують вашу платіжну інформацію під час процесу реєстрації бінарних опціонів, вам може знадобитися ввести її. 

Підтвердження вашої особи:

Після того, як ви надасте основну інформацію, брокер попросить вас підтвердити вашу особу. Для цього потрібно завантажити копію ідентифікатора штату на захищений портал брокера. Деякі брокерські компанії також потребують, щоб клієнти відвідували відеодзвінок для підтвердження особи.

Брокерські компанії перевіряють особу кожного трейдера, щоб запобігти двом речам:

  1. Шахрайство: Особи молодше 18 років, трейдери, які проживають в певних країнах, не допускаються до платформи, щоб уникнути потенційного шахрайства.
  2. Крадіжки особистих даних: Перевірка всіх користувачів платформи зменшує шанси хакерів вкрасти та успішно видавати себе за користувача.

Процес перевірки зазвичай займає менше трьох днів. Незручність очікування підтвердження від брокерської компанії значною мірою забезпечує безпеку як платформи, так і трейдерів. 

Тим не менш, деякі брокери не вимагають перевірки і дозволяють розпочати торгівлю відразу після того, як ви введете основну інформацію та встановите пароль.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Крок #4: Використовуйте свій демо-рахунок для торгівлі бінарними опціонами або реальний рахунок

Більшість брокерів бінарних опціонів надають вам доступ до двох облікових записів: реальний рахунок і демо-рахунки. Демо-рахунок дає змогу здійснювати операції з «демо” гроші в реальному часі. 

Для використання цього облікового запису не потрібно завантажувати та встановлювати програмне забезпечення. Коли ви отримаєте доступ до нього, ви будете перенаправлені на сторінку, яка надає вам доступ до платформи з демонстраційними грошима.

Демо-рахунки використовуються для відпрацювання торгових стратегій без необхідності витрачати реальний капітал. Використання демо-рахунку — найзручніший спосіб перевірити стратегії та навчитися торгувати, якщо ви новачок. 

Щоб використовувати реальний рахунок, ви повинні поповнити його за допомогою таких методів, як банківський переказ. Потім ви можете використовувати кошти на торговому рахунку для здійснення торгів на реальному ринку. 

Звичайний рахунок проти керованого торгового рахунку

Обліковий запис бінарних опціонів дозволяє торгувати похідними фінансовими інструментами на платформі брокера, але також є шанс отримати керований рахунок бінарних опціонів. Цим типом облікового запису керує професіонал, який піклується про ваші інвестиції або дає інвестиційні поради. Згідно з нашим дослідженням, використання керованого облікового запису може бути дуже ризикованим тому що в компанії брокера здебільшого немає професіоналів, здатних вести прибуткову торгівлю.

Пояснення щодо різних типів рахунків бінарних опціонів:

Вибір типу облікового запису є складним завданням, особливо коли ви не знаєте, яким типом торгівлі вам слід займатися. Переконавшись у цьому, вибрати тип облікового запису стане простіше. Ось найпоширеніші типи рахунків для торгівлі бінарними опціонами.

Віртуальний рахунок (демо)

Ви тільки почали свій інвестиційний шлях, але занадто боїтеся інвестувати реальні гроші? Не хвилюйтеся, оскільки віртуальні облікові записи можуть допомогти вам усунути цей страх. Перш ніж інвестувати в бінарні опціони реальними грошима, ви можете перевірити свої стратегії за допомогою a віртуальний рахунок (демо-рахунок). Це допоможе посилити вашу впевненість у торгівлі та аналізі бінарних опціонів.

Демо-рахунок бінарних опціонів
Віртуальний бінарний торговий рахунок

Віртуальний рахунок має такі ж властивості, як і реальний рахунок. Однак віртуальний рахунок не дозволяє використовувати реальні гроші, на відміну від реального.

Ви все ще можете інвестувати і подивитися, яким був би результат, якби ви використовували справжні гроші. Зрештою, можливість виграти або програти гроші дорівнює нулю. Отже, це безризиковий спосіб торгівлі.

Кмітливі інвестори вважають за краще використовувати віртуальні облікові записи, щоб перевірити чесність форуму. Таким чином трейдери знають, що інформація, яка відображається на платформі, надійна та заслуговує на довіру. Під час торгівлі реальними грошима вам потрібно мати a надійна виграшна техніка. Ці віртуальні облікові записи допомагають вам розробляти власні стратегії. Повне знання платформи є обов’язковим. Наприклад, термін дії деяких бінарних опціонів становить лічені секунди. Отже, зменшення затримки може означати різницю між виграшем і програшем.

Низький мінімальний рахунок

Отже, тепер у вас є надійна виграшна стратегія та ви готові почати інвестувати реальні гроші. Низькі мінімуми — ідеальний вибір для вас і будь-якого іншого новачка, який хоче почати інвестувати реальні гроші. Інвестори, які використовують низький мінімальний обліковий запис, можуть користуватися повними привілеями торгівлі. Але тут є підступ. Інвестори, які володіють ними, мають низький баланс на рахунку, ніж зазвичай.

Стандартні рахунки для бінарних опціонів зазвичай мають баланс приблизно $500. Все, що нижче цього, представляється як низький мінімальний рахунок. Хоча ця категорія також може залежати від вашого брокера. До них відносяться Обліковий запис Micro, Basic або Beginner.

Завдяки меншому ризику це також супроводжується падіннями. Ви будете позбавлені величезних інвестиційних можливостей та інших привілеїв. Власники рахунків не можуть використовувати кредитне плече з тієї простої причини, що у них недостатньо коштів. Це також може спричинити недоліки, коли з’являться високоризикові можливості або варіанти з надзвичайно короткими часовими рамками. 

Незважаючи на високі ризики в цих можливостях, вони пожинають більше винагород. Після оновлення облікового запису всі ці привілеї та інвестиційні можливості будуть додані до вашого репертуару.

Рахунок екзотичних торгів:

Ви коли-небудь думали, що зможете торгувати тим, якими будуть погодні умови в Техасі через тиждень? Екзотичні угоди дозволяють робити те саме. Від визначення ціни до погодних умов, ви можете робити ставки на будь-що.

Екзотична торгівля дозволяє робити ставки на ці типи бінарних опціонів. Наприклад, ви можете зробити ставку на майбутні погодні умови певного місця або процентні ставки, оголошені Федеральним резервом. 

Обліковий запис екзотичних торгів надає вам доступ до різних типів опціонів, що виявляється корисним для вашої інвестиційної подорожі.

Екзотичні види торгівлі бінарними опціонами

Нижче наведено список найпопулярніших видів торгових опціонів:

Висока низька

Це найпростіший вид торгівлі бінарними опціонами. У цьому випадку ви розглядаєте актив, який може бути акцією, валютою, товаром або індексом. The платформа задає вам запитання: 

«Чи буде вартість активу X вищою або нижчою за його поточну ціну після закінчення часу Y?»

Ви просто обираєте «високий» або «низький» на основі вашої думки. Якщо ви маєте рацію зі своїм твердженням і актив торгується саме на рівні, який ви емулювали, коли годинник закінчується, ви виграєте ставку. Інакше це програш.

In out

По суті, це можна назвати «подвійними угодами без дотику». Ви передбачаєте, чи залишиться ціна активу в певному діапазоні. Якщо після закінчення часу ціна залишається в межах зазначеного діапазону, ви виграєте угоду, і навпаки.

Сходи 

Торгівля драбиною є відносно новим винаходом. Це може бути трохи складніше для виконання та отримання прибутку від цього. Східна торгівля схожа на високу/нижчу торгівлю та торгівлю одним дотиком. Ви все ще передбачаєте, в якому напрямку буде змінюватися вартість активу піде та в який термін.

Хоча в угодах на сходах ви розбиваєте торгівлю на частини, що дозволяє вам мати часткові виграші та програші. Зазвичай його виконують професійні трейдери, і вам може знадобитися деякий час, щоб отримати прибуток від цього типу.

Дотик/без дотику

Тип торгівлі ставить вам просте запитання:

«Чи досягне цей актив X тригерної точки Y у час закінчення Z?»

Все, що вам потрібно зробити, це емулювати, чи торкнеться він точки тригера чи ні. Пам’ятайте, що в угодах на дотик, чим далі точка запуску від поточної ціни, тим вищі виплати. Це повна протилежність бездотикові. Отже, якщо ваше твердження правильне, ви виграєте угоду. Інакше ви втратите свої інвестиції.

Професійний обліковий запис

Як випливає з назви, ці облікові записи зазвичай призначені для досвідчених трейдерів. Цей обліковий запис має найбільший ризик, ніж будь-який із розглянутих типів облікових записів. Ці інвестори мають високі середні залишки на рахунку та мають кілька угод, що відбуваються одночасно.

Професійні трейдери намагаються використовувати ці бінарні опціони як захист один від одного. Якщо ця стратегія використовується ефективно, вона може дати високі прибутки, але неправильне використання може призвести до величезних втрат.

Це дозволяє користувачеві мати найвищий рівень кредитного плеча.

Мультиплікаторний обліковий запис

Як уже згадувалося, рахунки з кредитним плечем дозволяють трейдеру експоненціально інвестувати більше, ніж наявний баланс рахунку. Хоча, якщо інвестор програє угоду, він може втратити більше, ніж вартість свого рахунку, і врешті-решт заборгувати гроші брокеру в цьому сценарії.

Ці облікові записи дозволяють професійним інвесторам отримати доступ до повного спектру торгів. Залежно від свого стилю торгівлі вони можуть брати участь у високочастотних угодах або робити ставки на будь-які екзотичні активи. Деякі брокери допомагають власникам професійних рахунків, надаючи персональну допомогу. Це може включати консьєржа та доступ до запатентованих навчальних матеріалів.

Висновок: відкрити рахунок бінарних опціонів легко і швидко

Залежно від брокера, з яким ви реєструєтесь, Бінарні опціони реєстрація може зайняти від кількох годин до кількох днів.

Вам важливо зазначити, що якщо брокер не вимагає підтвердження особи особливим чином, це не означає, що брокер менш надійний. Більшість брокерів бінарних опціонів надійні, і шанси на те, що ви зареєструєтеся з ворожим брокером, дуже низькі.

Тепер, коли ви знаєте, як завершити реєстрацію бінарних опціонів, ви можете швидко завершити процес реєстрації та почати торгувати.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання про рахунок бінарних опціонів:

Які можливі результати розміщення a Торгівля бінарними опціонами?

Якщо ваш прогноз щодо напрямку руху ціни був вірним, передбачений прибуток буде зарахований на ваш рахунок.
Якщо термін дії опціону закінчується, а ваш прогноз на момент закінчення терміну дії невірний, ви втратите суму, яку інвестували.
Якщо ціна не зміниться, ви отримаєте назад інвестовану суму. 
Ваші збитки обмежені розміром вартості активу.

Чи потрібно поповнити свій торговий рахунок при реєстрації?

Вам потрібно буде поповнити свій рахунок принаймні мінімальним депозитом. Мінімальний депозит варіюється від брокерської компанії до іншої. Зазвичай це $50 або менше, але деякі брокери мають вищі вимоги до мінімального депозиту. 

Чи можу я торгувати бінарними опціонами зі свого телефону?

Якщо брокер, у якого ви зареєструвалися, має програму, доступну в Google Play Store або App Store, ви зможете торгувати бінарними файлами на своєму телефоні без особливих проблем. Більшість брокерів мають веб-сайти, зручні для мобільних пристроїв, тому ви зможете торгувати на своєму телефоні, відвідавши сайт у своєму браузері, якщо програма недоступна.

Чи можу я закрити свій рахунок бінарної торгівлі пізніше?

Так, легко видалити свій обліковий запис з торгової платформи. Більшість торгових платформ мають на своїй сторінці опцію «Видалити обліковий запис». Однак деякі вимагають від вас зв’язатися зі службою підтримки клієнтів, щоб видалити свій обліковий запис.

Скільки грошей є на демо-рахунках?

Як правило, демо-рахунки мають 10 000 одиниць бажаної валюти. Тим не менш, «стандартні» кошти на демо-рахунку відрізняються від платформи до платформи. 

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар