Академія бінарних опціонів: повний посібник із навчання торгівлі бінарними опціонами

Торгівля бінарними опціонами існує вже багато десятиліть; однак інтерес трейдерів до фінансового інструменту зріс лише у 2008 році, коли SEC схвалила біржові бінарні опціони.

бінарні опціони навчитися торгувати

Зараз існують сотні брокерських компаній, які пропонують тисячам нових трейдерів можливість отримати прибуток за допомогою бінарних опціонів. Простота торгівлі бінарними опціонами дозволяє нове і досвідчені трейдери, щоб брати участь у ринку без особливих проблем. Однак трейдери-новачки часто відчувають труднощі з вивченням фінансових інструментів. Крім того, дефіцит вичерпних посібників з цього питання робить збір точної інформації складним завданням.

Ця публікація охоплює всі деталі торгівлі бінарними опціонами, які вам потрібно вивчити раніше вихід на ринок і отримання прибутку.

Що ви прочитаєте в цьому пості

Термінологія бінарних опціонів:

Початок торгівлі бінарними опціонами без знання необхідної термінології налаштовує вас на невдачу. Отже, ось короткий огляд усієї загальноприйнятої термінології, з якою ви стикаєтесь, коли торгуєте бінарними опціонами:

  • Бінарний опціон: Бінарний опціон - це фінансовий інструмент, який пропонує фіксовану прибутковість. Він має фіксований термін дії, який ви можете встановити, інвестуючи в опціон. Коли ви купуєте двійкові файли, є три результати. 
  • Рух ціни: Якщо ви правильно оціните рух ціни, ваш опціон буде «в грошах», і ви виграєте угоду. Навпаки, якщо ваша оцінка руху ціни неправильна, ваш опціон буде «поза грошима», і ви втратите свої інвестиції. Якщо після закінчення терміну дії ціна залишиться такою ж, як і раніше, ви повернете всі свої інвестиції.
  • брокер: Брокер або брокерська компанія — це компанія, яка дає можливість особам торгувати бінарними опціонами на ринку за їх вибором. Брокери стягують комісію за кожне замовлення, яке ви розміщуєте, і ця комісія варіюється від брокера до брокера.
  • Актив: Актив – це базовий товар, акція, криптовалюта, валютна пара або індекс, на якому базується бінарний опціон.
  • Поточна ставка: Поточна ціна активу відома як його поточний курс.
  • Норма прибутку: Це відсоток грошей, який ви отримуєте як прибуток, якщо угода закінчується «в грошах».
  • Фундаментальний аналіз: Він оцінює коливання цін на актив на основі політичних, геополітичних та економічних факторів.
  • Технічний аналіз: Це метод оцінки коливання ціни активу за допомогою діаграм. У технічному аналізі фундаментальні фактори ігноруються, а рух ціни оцінюється з використанням історичних даних про рух ціни та обсягів.
Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Термін придатності 

Дані та час, коли опція закінчується, називають часом її закінчення. Кожен трейдер бінарних опціонів повинен ознайомитися з кількома термінами, тісно пов’язаними з часом закінчення терміну дії.

Встановіть часові рамки під час торгівлі

Якщо трейдер робить ставку, час, коли відбулася торгівля, називається часом виконання опціону. Так само ціна активу під час виконання замовлення називається ціною виконання опціону. Не кожна брокерська компанія пропонує всі види активів. Крім того, різні брокери пропонують різні терміни дії для різних типів активів. 

У більшості випадків ви отримаєте можливість вибрати погодинний, щоденний або тижневий термін дії. Крім того, деякі брокерські компанії пропонують 60-секундний час закінчення, що дозволяє потенційно отримати прибуток лише за хвилину.

Термін придатності є одним із найважливіших аспектів кожного торгівля бінарними опціонами. Чим довше термін дії, тим вище шанси зміни ціни активу під впливом ринкових умов. Однак це не означає, що коротший термін придатності завжди кращий перед довшим.

Вибір трейдера терміну придатності повністю залежить від їхнього стилю торгівлі та методів аналізу, які вони використовують. 

Розширення торгівлі

Іноді називають "ролловер бінарних опціонів”, продовження торгівлі – це продовження терміну дії після виконання замовлення. Лише деякі брокерські контори дозволяють трейдерам отримувати продовження торгівлі.

Це безцінний інструмент, який може бути надзвичайно корисним, якщо ціна активу рухається в обумовленому напрямку, але рух є недостатньо швидким. Використання торгових розширень у таких сценаріях дає позиції трейдера шанси на боротьбу, оскільки ймовірність опціону бути в грошах збільшується.

часові рамки

Важливо зазначити, що брокерські послуги зазвичай дають трейдерам 3-5 хвилин, щоб здійснити розширення торгівлі. Зазвичай вікно відкривається незадовго до завершення дії параметра. Крім того, термін дії бінарних опціонів може бути продовжений лише один раз.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Рано закрити

Деякі брокерські компанії надають трейдерам можливість закрити угоду до закінчення терміну дії. Більшість трейдерів використовують цю функцію, коли їхній опціон стає прибутковим раніше очікуваного, і трейдер не впевнений, чи залишиться він прибутковим після закінчення терміну дії.

Подібно до торговельних розширень, трейдери можуть здійснювати дострокове закриття лише протягом обмеженого періоду часу. Як правило, брокерські компанії роблять опцію раннього закриття доступною за 15 хвилин до закінчення терміну дії. Крім того, брокери стягують премію за раннє закриття – що іноді становить до 50% від передбаченої виплати.

Закрити угоду

Подвоїти

Подвоїти – значить подвоїти інвестиції в торгівлю. Трейдери використовують цю функцію, коли вони впевнені, що мають виграшну угоду. Час закінчення і напрямок опціону залишаються незмінними – змінюється лише сума інвестицій, коли трейдер використовує цю функцію.

Вгору або вниз

Швидкість експірації 

Коефіцієнт закінчення терміну дії — це ціна активу на момент його закінчення. Це фактор, який вирішує, чи буде ваша ставка успішною – чи в грошах – чи ні. 

Важливо, щоб ви виконали належну обачність, обумовлюючи зміну ціни активу. Це ключове рішення, яке визначає, чи заробляєте ви гроші, а тому ви не повинні шкодувати часу та зусиль і швидко прийняти зважене рішення.

Часові пояси

Відстеження темпів закінчення минулих угод допоможе вам точніше спрогнозувати майбутній рух ціни на актив. Коли ви розміщуєте замовлення на бінарні опціони, ви побачите суму, яку ви готові заробити, якщо угода вийде. Якщо ціна активу не зміниться відповідно до ваших умов, ви втратите суму, яку інвестували в двійковий файл.

Оскільки трейдери бінарних опціонів завжди знають, скільки вони можуть виграти та програти, фінансовий інструмент дозволяє трейдерам це зробити ефективно управляти ризиком.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Результати торгівлі бінарними опціонами 

Є лише три можливих результату торгівлі бінарними опціонами:

  1. По-перше, якщо трейдер правильно прогнозує рух ціни (торгівля «в грошах»), він заробляє заздалегідь визначену суму після закінчення терміну дії.
  2. Якщо застереження трейдера про рух ціни є неправильним (торгівля «без грошей»), він втрачає кошти, які вони інвестували в опціон, коли він закінчується.
  3. Якщо ціна активу не зміниться, трейдер отримує інвестовану суму.

Припустимо, у торгівлі передбачено, що ціна акцій Nike, яка становить $75, зросте через годину. Якщо термін дії встановлений на одну годину і ціна підвищиться до $76 за годину, опціон буде в грошах. Опціон «без грошей», якщо ціна активу рухається в протилежному напрямку після закінчення терміну дії.

Якщо трейдер купує бінарні опціони на акції Nike за $75, очікуючи, що ціна зросте через годину, і ціна впаде до $74, опціон буде поза грошима.

Типи бінарних опціонів:

Існує кілька типів бінарних опціонів, і знання про них допоможе вам використовувати ті, які відповідають вашому стилю торгівлі.

Ось докладний огляд усіх типів бінарних опціонів, які надають брокери:

Опціони колл і пут

Торгівля бінарними опціонами є одним із найпростіших методів торгівлі, які може використовувати трейдер. Торгуючи бінарними файлами, трейдеру не доводиться приймати багато рішень. Торгувати бінарними опціонами можна так само просто, як вибрати, чи інвестувати в опціон кол або пут. Це найпростіші бінарні опціони, що робить їх правильними для використання на початку вашої торгової кар’єри.

Поставте дзвінок у лапки

Припустимо, трейдер дізнається, що ціна активу зросте протягом години за допомогою фундаментального або технічного аналізу. У цьому випадку трейдер повинен купити опціон колл на актив. Купівля опціону колл означає, що трейдер передбачає, що ціна активу зросте до закінчення терміну дії.

І навпаки, якби трейдер аналізував а актив і за умови, що його ціна впаде протягом наступної години, вони куплять опціон пут. 

Опції одним дотиком

Опція одним дотиком забезпечує виплату, якщо ціна активу досягає попередньо розрахованого бар’єру, який називається «тригер». Трейдери використовують цей тип опціону, коли вони твердо вірять, що ціна активу різко зросте або впаде. Розміщення опціонів «колл» і «пут» вимагає від вас лише обумовлення того, чи буде ціна активу зростати чи падати. Навпаки, ви повинні встановити як напрямок руху ціни, так і рівень запуску, щоб розмістити a опція одним дотиком

Більшість брокерів вимагають, щоб ви вибирали з попередньо розрахованих тригерних рівнів; однак деякі брокерські компанії дозволяють трейдерам встановлювати власні тригери. Як випливає з назви, щоб опція одним дотиком була «в грошах», вона має торкнутися рівня тригера лише один раз. 

Опціони одним дотиком є помітно більш ризикованими, але вони також пропонують більш високу виплату, яка іноді може становити 500% суми інвестицій. Брокери зазвичай надають опції одним дотиком у вихідні дні і дозволяють трейдерам вибрати термін дії протягом наступного тижня.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Без сенсорних опцій

Параметри без дотику працюють протилежним чином, ніж варіанти одним дотиком. Коли ви розміщуєте опцію без дотику, ви встановлюєте, що ціна активу не досягне певного рівня. Рівень ціни може бути трохи нижче або вище поточної ціни активу. Іншими словами, тригерний рівень представляє ціну, яку ви ставите проти активу, який торкається в безконтактних опціонах.

Якщо ціна торкнеться рівня тригера, опціон втратить гроші. Якщо ціна ніколи не торкнеться тригерного рівня, опціон буде в грошах. Опції без дотику несуть ризик, подібний до опціонів одним дотиком, і пропонують такі ж високі виплати з прибутковістю до 500% від інвестованої суми.

Бінарний опціон без дотику

Важливо пам’ятати про опції в один дотик і без дотику опції одним дотиком пропонують виплату, чим далі рівень запуску від поточної ціни активу. Опція одним дотиком для активу $100 запропонує більшу виплату з тригером, встановленим на $125, ніж якщо тригер встановлено на $110.

Навпаки, безконтактний варіант запропонує вищу виплату, чим ближче рівень запуску до спотової ціни активу. Безконтактний варіант для активу $100 запропонує більшу виплату з тригером, встановленим на $110, ніж якщо тригер встановлено на $125.

Простішими словами, чим вище ризик, тим більший прибуток.

Подвійні опції одним дотиком

Подвійні опції одним дотиком працюють за тим же принципом, що й опції одним дотиком – за винятком того, що параметри подвійного запуску одним дотиком не мають одного рівня запуску, мають два тригери. По обидва боки від поточної ціни є тригерний рівень.

Щоб опціон був «у грошах», ціна активу має торкатися одного з цих тригерів. Припустимо, золото торгується за $1800. Потім, за допомогою опції подвійного дотику, ви можете встановити нижній тригер на $1750 і верхній тригер на $1850. Іншими словами, ви заробите гроші, якщо ціна впаде до $1750 або підніметься до $1850.

Якщо ціна активу не торкнеться жодного з тригерів до закінчення терміну дії, опціон стане «без грошей».

Трейдери використовують опції подвійного дотику, коли вважають, що ціна прискориться, але не знають, у якому напрямку.

Подвійні опції без дотику

Подвійні опції без дотику працюють за принципом, протилежним до опцій подвійного дотику. Ці параметри також дозволяють встановити два тригери; однак, ціна не повинна торкатися жодного з тригерних рівнів, щоб опціон був у грошах

Ці опції зазвичай використовуються, коли трейдер зазначає, що актив торгується в консолідованому ціновому діапазоні. Цей сценарій зазвичай виникає після значного зростання ціни в будь-якому напрямку.

Парні варіанти

Парні опціони — це унікальні бінарні опціони, які не кожна брокерська компанія пропонує своїм трейдерам. Цей тип опціону базується на продуктивності одного активу відносно іншого. Щоб парний варіант був у грошах, ви повинні вибрати пару активів зі списку та обумовити, який з них перевершить інший протягом вибраного періоду.

Брокерські компанії зазвичай об’єднують активи в пари за їх класом і сектором.

Вибір брокера бінарних опціонів

Тепер, коли ви розумієте термінологію бінарних опціонів і знаєте, як різні опціони можуть допомогти вам заробляти гроші, ваш наступний крок — вибрати брокера бінарних опціонів.

Є кілька надійних брокерських компаній бінарних опціонів; однак не кожен із них задовольнить ваші торгові потреби. Зробити знахідку правильний брокер бінарних опціонів легко, ось короткий список характеристик, які слід враховувати під час просіювання купи:

брокер:
Регламент:
Дохідність та активи:
Переваги:
Пропозиція:
IFMRRC
Вихід: 97%+
100+ ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Live-аккаунт від $50
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 95%+
100+ ринків
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 90%+
100 ринків
  • Високий бонус
  • Безкоштовні подарунки
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Зручна платформа
  • Копійна торгівля
Live-аккаунт від $250
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Ваш капітал може бути під загрозою)

Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 97%+
100+ ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 95%+
100+ ринків
Переваги:
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 90%+
100 ринків
Переваги:
  • Високий бонус
  • Безкоштовні подарунки
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Зручна платформа
  • Копійна торгівля
Пропозиція:

Простота реєстрації

Найкращі брокерські контори спрощують для трейдерів створення облікового запису та початок торгівлі бінарними опціонами. В ідеалі брокерська контора має дозволити вам відкрити рахунок і розпочати розміщення угод протягом кількох хвилин.

Проведення належної перевірки та отримання додаткової інформації про брокерську компанію за вашим вибором через огляди в Інтернеті є чудовим способом оцінити надійність брокера. Кожному трейдеру також важливо дізнатися про способи оплати, які пропонує брокерська компанія. Існує ймовірність, що обрана вами брокерська компанія зареєстрована в іншій країні та не приймає певні способи оплати.

Переконайтеся, що брокер, у якого ви реєструєтесь, дозволяє вам знімати та депозитні гроші в обраний спосіб. 

Якість торгової платформи

Якщо ви зовсім новачок у торгівлі, робота зі складною торговою платформою може бути складною. На щастя, в галузі є брокери, які мають простий інтерфейс. 

Вибираючи брокерську компанію бінарних опціонів, важливо враховувати якість торгової платформи. В ідеалі торгова платформа має бути доступною через комп’ютер через веб-браузер і програми на телефонах і планшетах. Пам’ятайте, що для торгівлі бінарними файлами вам потрібне стабільне підключення до Інтернету незалежно від брокерської компанії, яку ви виберете.

Активи Quotex

Освітній розділ на сайті торгової платформи є показником якісного сервісу – проходження розділу значно полегшить навчання користування платформою.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступні активи

Навіть якщо брокерська компанія спрощує реєстрацію та пропонує просту у використанні платформу, вам не сподобається працювати з брокерською компанією, якщо вона не надає активи, якими ви хочете торгувати.

Ви повинні переконатися, що брокер пропонує широкий спектр активів і дозволяє торгувати найпопулярнішими товарами, валютами, криптовалютами, акціями та індексами. Деякі брокерські компанії зосереджені на пропозиції певного типу активів, що може обмежити можливості прибутку. Пам’ятайте, що чим ширший діапазон наданих активів, тим краще.

Активи в quotex

Демо-рахунок

Найкраще уникати реєстрації в брокера, який не пропонує демо-рахунок. Демо-рахунки є ключовою частиною вашої освіти, оскільки вони дозволяють випробувати платформу та вивчити торгові стратегії без інвестування реальних коштів.

Демо-рахунок – це обліковий запис, який надає вам доступ до фіктивних коштів, які ви можете інвестувати на реальному ринку. Брокерські компанії зазвичай не стягують з трейдерів жодної комісії за використання демо-рахунку.

Quotex перейти на демо

Досвідчені користувачі можуть використовувати демо-рахунки, щоб звикнути до платформи, оскільки інтерфейси користувача можуть сильно відрізнятися від брокера до брокера.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Технічні засоби

Технічні інструменти є елементарною частиною набору інструментів трейдера бінарних опціонів. Це дозволить вам реалізувати свої стратегії та провести належний технічний і фундаментальний аналіз.

Рідко трапляється, що брокерська компанія не пропонує популярних технічних інструментів; однак завжди краще залишатися в безпеці та перевіряти, чи надає брокерська компанія інструменти, які ви використовуєте.

Норма прибутку 

Норма прибутку, яку пропонує брокерська компанія, є, мабуть, найважливішим фактором, який слід враховувати при пошуку брокерів. Він визначає прибуток, який ви отримуєте під час торгівлі бінарними файлами. Норму прибутку іноді називають коефіцієнтом прибутку або відсотком виплат.

Звичайно, норма прибутку не є остаточним вирішальним фактором, оскільки є й інші характеристики, які мають вагу у вашому рішенні. Відсоток виплат є основним засобом конкуренції брокерів. Проте лідери ринку не завжди пропонують найбільші виплати. Найпопулярніші брокерські компанії пропонують гідний коефіцієнт прибутку, а також забезпечують особисту безпеку та швидке зняття коштів.

потік грошей

Більшість брокерських компаній пропонують норму прибутку 65% від інвестованої суми. У верхній частині брокерські компанії забезпечують прибуток 85% від виграшних угод. Деякі брокерські компанії пропонують прибутки до 400% від виграшних угод; однак ці брокери не пропонують звичайні типи опціонів. 

Тим не менш, перевірка прибутковості брокера за параметрами колл, пут, одним дотиком і діапазоном перед реєстрацією є правильним шляхом. Ми рекомендуємо вам вибрати брокерську компанію з коефіцієнтом виплат не менше 70%. 

Завжди корисно шукати брокера, який пропонує виплати при програшних угодах. Це може бути особливо корисно для початківців трейдерів.

Деякі брокери пропонують виплату за опціони, у яких немає грошей. З цими брокерами ви ніколи не втратите всі свої гроші, якщо програєте угоду. Залежно від обраного вами брокера, ви можете отримати до 15% від початкової суми за програшну угоду.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Підтримка клієнтів

Зазвичай трейдери стикаються з перешкодами, коли вперше починають торгувати бінарними опціонами. У результаті вам, ймовірно, доведеться кілька разів поговорити зі службою підтримки клієнтів, коли ви починаєте роботу.

З цієї причини вам потрібно переконатися, що брокер, якого ви виберете, пропонує відмінну підтримку клієнтів. Корисні та досвідчені служби підтримки клієнтів ввічливо відповідають на всі ваші запитання. Короткий час відповіді вказує на прагнення забезпечити плавну торгівлю. Реєстрація в брокерській конторі, яка пропонує якісне обслуговування клієнтів, може допомогти вам навчитися користуватися платформою та швидко покращити свої навички торгівлі.

Підтримка клієнтів unsplash

Окрім якості наданої підтримки, переконайтеся, що підтримка надається мовою, яку ви вибираєте. Наявність кількома способами зв’язатися зі службою підтримки клієнтів може бути вигідною в критичній ситуації.

Зняття, депозити та бонуси 

Більшість авторитетних брокерських компаній пропонують кілька методів виведення та депозиту. Тому для трейдера життєво важливо ознайомитися з умовами, пов’язаними зі зняттям і депозитами. З умовами можна ознайомитися на сайті брокерської компанії. 

Високий ступінь гнучкості в умовах зняття/депозиту поширений серед авторитетних брокерів. Більшість відомих брокерів також пропонують трейдерам бонус за реєстрацію, щоб залучити більше користувачів і збільшити свою частку ринку. Бонус за реєстрацію може становити до 100% вашого першого депозиту.

Пам’ятайте, що бонус на депозит ви отримаєте лише при дотриманні певних умов. Тому перед реєстрацією зверніться до служби підтримки та дізнайтеся про необхідні умови.

Отримайте бонус на безкоштовний депозит у розмірі 50% на Quotex з нашим промо-кодом «bobroker50

Ви можете використовувати цей бонусний код, лише зареєструвавшись на нашому веб-сайті.

➨ Найкращий брокер: зареєструйтеся, щоб отримати безкоштовний бонус Quotex!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Методи аналізу бінарних опціонів

Незалежно від типу активу та методу аналізу, правильний аналіз є обов’язковим, щоб постійно заробляти гроші на торгівлі бінарними опціонами. Виконання технічного або фундаментального аналізу спотворює шанси на вашу користь. Це дає вам глибокий погляд на ринкові умови, дозволяючи вам приймати прораховані рішення. 

Без аналізу бінарні опціони зводяться до простої ставки, що робить кожну угоду радше справою удачі, ніж навичок і досвіду. Порівнювати торгівлю бінарними опціонами з азартними іграми не є правильним підходом і лише збільшує ваші шанси втратити гроші.

Цей розділ дасть вам огляд технічного та фундаментального аналізу.

Фундаментальний аналіз

Це метод аналізу, який використовує такі фактори, як економічні дані, рішення та коментарі центрального банку, політичні події та інші важливі події для прогнозування майбутньої ціни активу. По суті, фундаментальний аналіз дозволяє трейдеру оцінювати настрої ринку та отримувати прибуток, оскільки ринкові настрої сильно впливають на ціну активів на будь-якому ринку.

Стратегія в трейдингу

Досвідчені трейдери та трейдери в академічних дослідженнях вважають фундаментальний аналіз основним методом оцінки для прогнозування руху ціни активу. Технічний аналіз з роками став доступнішим. Крім того, оскільки технічний аналіз дозволяє вимірювати додаткові фактори, які впливають на рух цін, іноді його вважають більш точним, ніж фундаментальний аналіз. 

Фундаментальний аналіз може здатися нескладним порівняно з технічним аналізом, але він може бути настільки ж ефективним. Це пояснюється тим, що метод враховує всі чинники реального світу, які можуть вплинути на ціну активу. Під час фундаментального аналізу розглядається все, від новин до економічних показників і звітів, опублікованих центральним банком країни.

Наприклад, зміна перспектив попиту та події, такі як перебої в постачанні, можуть сильно вплинути на ціни на такі товари, як нафта та копійr. Крім того, новини, пов’язані з компанією, такі як прогнози ефективності та звіти про прибутки, впливають на довіру інвесторів і, відповідно, на ціну активів.

Виконання фундаментального аналізу дає вам можливість з перших рук побачити інформацію, що впливає на ціну для кожного виду активів.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Економічний календар

Крім того, щоб бути в курсі основних подій, використовуючи an господарський календар є популярним способом отримання фундаментальної інформації.

Залежно від ретельності вашого календаря, він може включати показники волатильності з конкретної економіки. Таким чином, використання економічного календаря може дати вам повний і оновлений огляд ефективності економіки.

Економічний календар MQL5

Більшість трейдерів розглядають можливість використання календаря з індикатори високої волатильності правильний шлях. До них легко отримати доступ, оскільки найбільші економіки світу оприлюднюють ці дані для громадськості. Перегляд даних про безробіття, зростання ВВП, інфляцію, роздрібні продажі, споживчі настрої та промислове виробництво може дати уявлення про рух цін на всі види активів.

Технічний аналіз

Більшість трейдерів вважають фундаментальний аналіз досить потужним інструментом для прийняття обґрунтованих торгових рішень. Технічний аналіз – це ще один чудовий спосіб оцінити цінні папери та передбачити рух їх цін.

Три стовпи технічного аналізу:

  1. Кожна велика і незначна подія, що відбулася на даний момент, визначає ціну активу.
  2. Як тільки з’явиться тенденція, вона, швидше за все, продовжиться.
  3. Історія повторюється, і трейдери завжди однаково реагують на повторювані ринкові умови.

По суті, технічний аналіз в першу чергу спирається на історичні ринкові дані. З цієї причини ви виявите, що фахівці витрачають багато часу на пошук цінових моделей на графіках. Як тільки вони розпізнають закономірність, вони очікують, що історія повториться. Ймовірно, після цього відбудеться відомий рух ціни, і технік отримує прибуток завдяки своїй майстерності та досвіду.

Технічний аналіз quotex

Трейдери, які здійснюють технічний аналіз, зазвичай ігнорують фундаментальні фактори та формують унікальну думку про рух ціни активу. Закриття думок експертів щодо важливих подій допомагає техніку повністю зосередитися на пошуку та використанні цінових моделей. Незважаючи на це, форс-мажорні обставини можуть суттєво змінити ринки, що робить ігнорування фундаментальних факторів неефективним способом орієнтування на ринках. 

З цієї причини, коли оприлюднюються основні економічні дані, більшість техніків закривають свої позиції або повністю уникають виходу на ринок. Це пов’язано з тим, що опубліковані економічні дані можуть повністю перевершити ринкові очікування спеціаліста та спричинити великі збитки.

Види технічного аналізу

Загалом, ви можете застосувати два методи технічного аналізу. Ви можете: 

  1. Використовуйте стратегії, які включають технічні індикатори, такі як RSI, стохастичні осцилятори, дивергенція тощо; або 
  2. Здійснюйте торгівлю прайс-екшен.
Вивчення шаблонів діаграм

Вивчення моделей діаграм завжди залишатиметься в основі технічного аналізу. Незалежно від того, чи вирішите ви використовувати технічні індикатори для прийняття торгових рішень або для здійснення торгівлі ціновими діями, вам залежатиме діаграма для навігації.

Плече голова плечовий візерунок

Ви часто зустрічаєте такі терміни, як канал, трикутник, прапор, вимпел. Це моделі або «формації», які представляють конкретну поведінку ринку. Важливо пам’ятати, що ринок постійно змінює свою поведінку, і іноді зміни настають швидше, ніж пізно. Крім того, ринок завжди діє так само, як він діяв за тих самих обставин раніше.

Тому, коли на діаграмі з’являється закономірність, фахівці використовують історичні дані, щоб передбачити, що станеться далі, і зайняти відповідну позицію для отримання прибутку. Більшість патернів закінчуються проривом – різкий рух ціни в певному напрямку. Техніки визначають напрямок, знаходячи моделі діаграм і використовують бінарні опціони для отримання прибутку.

Іноді моделі створюють сценарії розвороту, але більшість моделей змушують ціну активу рухатися в тому ж напрямку, в якому рухалася раніше. Наприклад, прапори та вимпели найчастіше залишають ринок, рухаючись у тому ж напрямку, що й раніше.

Великі візерунки діаграм займають від 40 до 50 свічників, перш ніж бути завершеними. Але існують також невеликі моделі розворотних барів, які займають від одного до трьох барів і ілюструють розворот ціни.

Технічні спеціалісти вчаться розпізнавати ці закономірності та визначати, чи буде розворот у ціновому русі в кінцевому підсумку фальшивкою чи продовженням. Подальша інформація про реверсивні бари та їх типи виходить за рамки цієї публікації.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)
Торгова цінова дія

Деякі трейдери вважають, що технічні показники не можуть приносити стабільний прибуток. Натомість ці трейдери використовують цінову торгівлю для отримання прибутку.

Трейдери цінових дій повністю покладаються на історичні дані про ціну та обсяги активу. З часом ці трейдери вчаться передбачати зміни в настроях ринку та бути на крок попереду ринку. Ця здатність читати ринок і прогнозувати його поведінку дозволяє їм отримувати прибуток, використовуючи бінарні опціони.

Цінова дія Торгівля

Гібридна торгівля

Незважаючи на принципові відмінності між технічним і фундаментальним аналізом, деякі трейдери використовують гібридний стиль торгівлі. Використання змішаного стилю торгівлі дає кілька переваг. Гравці ринку можуть приймати торгові рішення на основі фундаментального аналізу та визначати ідеальні точки входу та виходу за допомогою технічного аналізу.

Оскільки цей метод передбачає врахування основних рівнів підтримки та опору, ви можете оцінити, де ціна зупиниться або відскочить. Крім того, врахування попередніх максимумів, мінімумів і ковзних середніх також дає змогу визначити, чи прискориться рух ціни після подолання певного рівня ціни.

Чому кожному трейдеру бінарними опціонами потрібна торгова стратегія

Незалежно від того, торгуєте ви бінарними опціонами чи іншим фінансовим інструментом, є дві вимоги до вас, щоб постійно отримувати прибуток: 

  • Колекція надійних торгових стратегій; і
  • Ефективна система управління грошима.

Кожне сімейство активів має свої особливості, тобто кожне сімейство має тенденцію поводитися по-різному за різних обставин. З цієї причини, стратегії, що використовуються для торгівлі товарами (наприклад), не можуть бути застосовані під час торгівлі акціями без внесення певних коригувань. Вивчення цих стратегій методом проб і помилок не є гарною ідеєю. Натомість найкращий спосіб вивчити стратегії — знайти перевірені стратегії, які трейдери успішно використовували раніше. Вибір тактики, яку використовують успішні трейдери, є найкращим способом вижити в напруженій конкуренції.

Прийняття стилю торгівлі, заснованого на стратегіях перехресних ставок, призведе лише до невдачі. Систематична торгівля, яка включає ретельно перевірені стратегії, прокладе ваш шлях до успіху в торгівлі. Деякі трейдери використовують методи фундаментального аналізу як основні інструменти для визначення руху ціни. Інші трейдери повністю покладаються на технічний аналіз для прийняття торгових рішень.

Торгова стратегія Google Analytics unsplash

Значна кількість трейдерів використовують як фундаментальний, так і технічний аналіз, щоб з більшою точністю оцінити рух ціни та можливі поворотні моменти. Знайти правильні стратегії для торгівлі може бути помітно складно, особливо якщо ви новачок у торгівлі. У цьому розділі описано все, що вам потрібно знати, щоб сформулювати правильні торгові стратегії.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чому вам потрібна надійна торгова стратегія

Систематична торгівля має вирішальне значення для успіху в довгостроковій перспективі. Ось кілька причин, чому ви повинні це зробити використовувати надійну торгову стратегію: Успівати торгову стратегію гарантує, що ви залишатиметеся зосередженими, навіть коли є величезний приплив новин та економічних даних. Крім того, дотримання стратегії гарантує, що ви зосередитеся на процесі аналізу. 

Торгівля новинами – це не навичка, яку можна навчитися за один день. Це вимагає глибокого знання цінових характеристик активу і, як правило, також вимагає технічного аналізу, щоб знайти оптимальні точки входу та виходу. 

Використання фіксованої торгової стратегії, заснованої на ціні, дозволить вам отримувати прибуток незалежно від вхідних новин.

Систематична торгівля дозволяє вимірювати та згодом покращувати свою продуктивність. Торгівля без плану робить весь процес хаотичним і не залишає надійного способу вимірювання та оцінки ефективності вашої торгівлі. 

Якщо ви постійно використовуєте стратегію, у вас буде база даних, яка відстежуватиме вашу продуктивність. Зміна певних параметрів під час торгівлі та порівняння нових результатів з історичними даними дозволяє побачити, чи покращилася стратегія чи ні. ООднією з найбільших проблем, які повинен подолати кожен трейдер, є свої емоції. Страх втратити важко зароблені гроші та жадібність заробити більше грошей стають на шляху розуму. Смуга хороших чи поганих угод може поставити будь-якого трейдера в уразливий стан розуму. Наявність іншої стратегії гарантує, що ви не будете робити ставки понад або менше ваших можливостей і торгуватимете стабільно незалежно від вашої поточної ефективності.

Перегляд стін новин і порад досвідчених трейдерів може відвернути вас від ваших початкових торгових намірів. У результаті у вас може виникнути спокуса переторгувати. Однак наявність торгової стратегії, яка визначає чіткі правила входу та виходу, полегшує вам здійснення розумної торгівлі в найважчих ситуаціях.

Як вибрати правильну торгову стратегію 

Якби ви запитали групу трейдерів, яка найкраща торгова стратегія, кожен трейдер у групі, ймовірно, дав би вам різну відповідь. Якщо поставити запитання, групу також розділить на підгрупи на основі методів аналізу, які використовують трейдери.

Стратегія під час торгівлі

Зрештою, немає остаточної стратегії, за допомогою якої можна було б заробляти гроші на торгівлі бінарними опціонами. Фінансові ринки швидко змінюються, і неписані правила, за якими ринок діяв учора, можуть бути недійсними сьогодні. Щоб осідлати хвилю та постійно заробляти гроші, ви повинні розвиватися так само, як це робить ринок.

Вибираючи стратегію торгівлі, потрібно враховувати кілька факторів. Ось деякі ключові деталі, які слід пам’ятати під час пошуку торгової стратегії:

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#1 Незалежно від того, яку стратегію ви виберете, перед використанням її знадобиться ретельне тестування.

Тестування стратегії — єдиний спосіб визначити, чи вона працюватиме в поточних ринкових умовах. Ви повинні використовувати демо-рахунки, щоб застосувати стратегію на реальному ринку та перевірити, чи вона працює

Як зазначалося раніше, різні активи мають різні особливості та по-різному поводяться в різних умовах. Таким чином, використання демо-рахунку — це правильний спосіб визначити, яка стратегія найкраще підходить для якого активу та які зміни потрібні для оптимальної роботи іншого активу.

#2 Найефективніші торгові стратегії, як правило, прості.

Досвідчені трейдери застосовують складні торгові методи; однак додаткова складність не гарантує надійності чи рентабельності. Навпаки, проста торгова стратегія, яку легко виконати, часто настільки ж прибуткова або більш прибуткова, ніж складна стратегія, яка включає більше правил.

#3 Всі стратегії з часом стають застарілими.

Фінансові ринки можуть змінюватися неймовірно швидко. З цієї причини, це нормально, коли торгова стратегія, яка працювала вчора, сьогодні більше не діє. Тому було б найкраще, якщо б ви підготувалися до того, що ваша торгова стратегія в якийсь момент зменшиться. 

Найкраще постійно стежити за ефективністю стратегії та припинити її використання, оскільки вона перестає отримувати результати. Крім того, ви можете налаштувати стратегію, щоб спробувати оптимізувати її для нових ринкових умов.

#4 Жодна стратегія не завжди приносить виграш

Незалежно від того, наскільки складною чи успішною є торгова стратегія, вона зазнає невдачі певну кількість разів. Якщо ваша стратегія має показник успіху 60%, вона зазнає невдачі чотири з десяти разів. 

Уникнути втрати позицій неможливо – це невід’ємна частина торгівлі будь-яким фінансовим інструментом. Ви повинні переварити втрати, не дозволяючи їм вплинути на вас, і дотримуватися торгової стратегії. Це єдиний спосіб досягти довгострокового успіху в торгівлі.

Види виграшних стратегій

Трейдер повинен завжди пам’ятати, що існує три типи торгових стратегій:

Виграшна стратегія
  1. Стратегія, яка генерує більше виграшів, ніж програшів, і в середньому виграш більше, ніж програш.
  2. Стратегія, яка генерує більше втрат, ніж перемог, і в середньому виграш набагато більше, ніж програш. Чистим результатом використання цієї стратегії є прибуток.
  3. Стратегія, яка приносить більше виграшів, ніж програшів, і в середньому програш більше, ніж виграш. Однак чистий результат – прибуток.

Логіка підказує, що перша стратегія є найкращою стратегією серед трьох. Однак зустріти таку стратегію рідко. На противагу цьому тдруга стратегія не вважається хорошим вибором для торгівлі бінарними опціонами, оскільки вона потенційно може спричинити більше втрат, ніж прибутків. Хоча існують високоприбуткові варіанти, вони також пов’язані з більшим ризиком.

Більше того, більшість брокерів беруть 100% інвестицій, коли ви програєте угоду, але пропонують коефіцієнт виплати 70%-85%, коли ви виграєте. Тому, щоб ви залишалися прибутковими в довгостроковій перспективі, ви повинні виграти більше угод, ніж програти.

Деякі брокерські компанії пропонують відшкодування на програшних угодах, але ці брокери також пропонують нижчий коефіцієнт виплат. Це залишає вам третю стратегію – загальна втрата перевищить виграш. Ви повинні знайти торгову стратегію, яка має високий рівень успіху, щоб ви могли заповнити розрив прибутків і збитків таким чином, щоб ви приносили гроші в довгостроковій перспективі. Прагніть знайти стратегію, яка залишить вас на позитивній стороні беззбитковості.

Ось як обчислити точку беззбитковості:

Беззбитковість=Відсоток виграшу*Середня прибуток-1-Відсоток виграшу*Середня втрата

Це рівняння дає вам уявлення про те, який рівень успіху вам потрібен, щоб ви були беззбитковими і не втратили гроші – якщо ви знаєте середню прибутковість і збитки. Правильна стратегія – це та, яка має показник успіху вище, ніж беззбитковість.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Комбінування стратегій торгівлі бінарними опціонами

Диверсифікація торгових стратегій має такий самий ефект, як і диверсифікація активів: вона підвищує шанси на прибутковість. Більшість трейдерів використовують більше однієї стратегії, оскільки жодна стратегія не може приносити прибуток на різних ринках і в різних ринкових умовах. 

Комбінуйте торгові стратегії unsplash

Мати більше ніж одну торгову стратегію, на яку можна покладатися, є чудовою ідеєю з наступних причин:

  • Програшні смуги неминучі, і вони є у кожного трейдера. Однак наявність кількох стратегій полегшує перетравлення та навігацію про серії втрат. Крім того, перехід на більш відповідну тактику торгівлі під час програшної серії може допомогти отримати прибуток і підвищити впевненість.
  • Як згадувалося раніше, стратегії можуть застаріти, коли ринкові умови змінюються. Моменти ринкових змін – ідеальний час для переходу на іншу торгову стратегію. Спроба виправити попередню стратегію та втратити більше грошей стає непотрібною, якщо у вас є готова до використання інша стратегія.
  • Диверсифікація активів – це добре відоме хеджування втрат. Якщо актив або цілий клас активів не відповідає вашим очікуванням, відкриті позиції в інших класах активів можуть допомогти компенсувати збитки. Ця тактика може бути особливо корисною, якщо ви інвестували в актив і встановили тривалий термін дії. Тим не менш, різні активи мають різну специфіку торгівлі, і використання оптимізованих торгових стратегій для кожного є правильним шляхом. 

Висновок: є різні способи отримання прибутку

Торгівля бінарними опціонами є одним із найкращих способів отримання прибутку для будь-якого інвестора. Крім тогоn, торгівля фінансовим інструментом може бути особливо привабливою для трейдерів з меншим бюджетом, оскільки бінарні опціони зазвичай коштують нижче $100. Але незалежно від суми грошей, яку вам доведеться інвестувати, якщо ви вивчатимете тактику та продовжуватимете застосовувати свої знання, ви зможете заробити пристойну суму грошей, торгуючи бінарними файлами. 

У нашому посібнику з академії бінарних опціонів описано все, що вам потрібно знати про торгівлю бінарними опціонами. Однак, прочитавши його, ви зрозумієте, що торгівля бінарними опціонами — непросте завдання. 

Однак, маючи всі основні поняття, розглянуті в цій публікації, ви знаєте все, що вам потрібно знати, щоб почати торгувати бінарними опціонами. Все, що вам залишилося зробити зараз, це створити обліковий запис у відповідній брокерській службі бінарних опціонів і почати свій торговий шлях із бінарний демо-рахунок.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар