Скільки грошей ви можете заробити на торгівлі бінарними опціонами?

Хто не любить заробляти додаткові швидкі гроші? І торгівля бінарними опціонами робить це можливим. Завдяки цій торгівлі ви можете дуже швидко заробляти реальні гроші, але це пов’язано з великим ризиком. Але якщо ви досить нервові, щоб ризикнути, тоді бінарна торгівля це саме для вас. Ви можете отримувати купу прибутку, використовуючи цей метод, але перш ніж перейти до частини прибутку, ви повинні спочатку зрозуміти тонкощі торгівлі бінарними опціонами. 

Що таке бінарні опціони?

Бінарні опціони – це форма торгівлі опціонами, яка базується на одному питанні: «Чи закінчився товар фондового індексу або пара Forex вище певної ціни чи ні протягом визначеного періоду закінчення терміну дії». В Інтернеті існує багато визначень торгівлі бінарними опціонами, але ви повинні краще розуміти значення цього терміна просто читаючи визначення

Спочатку зрозуміти концепцію може бути трохи складно, але дозвольте мені пояснити це вам простими словами. Торгівля бінарними опціонами означає, що трейдер або інвестор повинен буде постулювати, підвищиться чи знизиться ціна активу після певний період і на основі його припущень, він отримує гроші. А ціна активів включає такі активи, як ціна акцій компаній, ціна криптовалют, обмінний курс USD/GBP, ціна золота чи срібла тощо. 

Період може бути коротким до хвилини; це означає, що трейдеру доведеться спекулювати, чи збільшиться чи зменшиться ціна конкретного активу через хвилину. Таким чином, людина може торгувати бінарними опціонами сотні разів на день на світових ринках. 

Чому варто торгувати бінарними опціонами? Головне, що приваблює трейдерів у бінарній торгівлі, це те, що вони лише точно передбачають, скільки можуть отримати, а що втратити. Зазвичай відсоток прибутку становить 70-95% від інвестованого. Наприклад, якщо ви інвестуєте $100 і ваше припущення щодо ціни активу було правильним, ви отримаєте $170-$195. Це спрощує торгівлю. Наприкінці цього є лише два варіанти. Або ви все отримуєте, або все втрачаєте. Тому його називають бінарним опціоном. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Типи бінарних опціонів для заробітку грошей

Найпоширенішим видом торгівлі бінарними опціонами є Торгівля вгору/вниз, але є й інші види. Повідомте нам про них:

  • Високий/Низький або Вгору/Вниз

Це найпоширеніший тип бінарних опціонів. У цьому варіанті трейдер прогнозує, чи буде ціна активу вище або нижче поточної ціни активу після закінчення терміну дії. 

Злети і падіння, злети і падіння
  • In out

У цьому типі опціону трейдери повинні передбачити, чи підвищиться ціна цього активу, чи залишиться нижче високого чи низького показника. 

Прорив
  • Торкатися/Без дотику

Це найбільш захоплююча категорія. У цій категорії встановлені рівні, вищі або нижчі за поточну фактичну ціну активу. Трейдери повинні передбачити, чи торкнеться реальна ціна активу рівня в будь-який момент до закінчення терміну дії. І якщо ціна торкається цієї точки, торгівля закінчується саме в цей час, і трейдер отримує виплату негайно в цей час. 

Сенсорна торгівля
  • Сходи

Цей варіант дуже схожий на Торгівля вгору/вниз, але замість використання поточної ціни активу драбина використовує різні рівні цін. 

Східна торгівля

Фактори, які слід враховувати, щоб збагатитися за допомогою бінарних опціонів

Ось кілька перерахованих факторів, з яких ви отримаєте уявлення.

враховуйте свої дії під час торгівлі на pixabay

#1 Роль необхідних можливостей 

Що ж, згідно з останніми опитуваннями та звітами, можливості розбагатіти здаються дещо низькими. Розбагатіти за допомогою цієї опції — це тип якісної фрази.  

як Стратегія бінарних опціонів повністю працює на прогнозах. Як сказано, це як фінансова ставка. Але ця стратегія широко дотримується багатьма криптотрейдерами та підприємцями для миттєвого успіху. Але деякі трейдери, які отримали досвід роботи з цим варіантом торгівлі, дійшли висновку, що це законно, але насправді не безпечно. За допомогою бінарного опціону важко розбагатіти, але зазвичай це залежить від удачі, як для людей типу «один із тисячі». 

Шанси розбагатіти і досягти в цьому успіху дійсно дуже низькі, але це не неможливо. Але це низьке слово здається таким низьким, що навіть лотерейні квитки звучать як кращий і безпечніший варіант. 

#2 Роль брокера 

Найважче завдання в торгівлі бінарними опціонами щоб знайти правильного законного брокера з ідеальною репутацією. А пошук найкращого бінарного брокера збільшить шанси на прибуток і зменшить ймовірність помилок або будь-яких збитків. 

Завжди звертайтеся до бінарних брокерів, які пропонують безкоштовні пробні версії. Завдяки цьому процес стане більш бездоганним і добре досліджуватиме все, як-от перевірку прозорості, професіоналізму та послуг. Немає сумніву, що бінарна торгівля має багато факторів ризику, і тому ви повинні бути в курсі стратегії брокерів. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#3 Роль таймфрейму

Добре відомий фінансовий факт, заснований на часі, полягає в тому, що «чим довший період інвестування, тим вищим буде прибутковий результат». І шанси на прибутковий результат значно зменшуються, оскільки часові рамки конкретної інвестиційної торгівлі зменшуються.

Це ще одна важлива причина, чому важко розбагатіти в бінарній торгівлі. Короткострокові трейдери інвестують свою 1 хвилину, а також 3,4 години на графіку. І ця одна хвилина надає всю інформацію, як-от сигнали входу та виходу.

Спробуйте розробити кращі стратегії розподілу часу для кращих результатів, проаналізуйте діаграми та зосередьтеся на тому конкретному періоді часу, який вам найкраще підходить. По-перше, переконайтеся, що ваші стратегії узгоджені з вашими часовими рамками. А потім визначте свій «основний» час. 

#4 Роль виплати 

Результати бінарних опціонів або, точніше, виплата - це в основному певний тип очікуваного прибутку, який отримає трейдер. Стандартна виплата в бінарній торгівлі становить близько 75%-80%, і цей відсоток залежить від брокера. Багато брокерів також пропонують приблизно 90% виплати. 

Збагачуйтесь, торгуючи пікселями

Quotex є найпопулярнішим бінарним брокером, який пропонує найвищі виплати.

Коефіцієнт виплат відіграє дуже важливу роль у цьому, але це дуже важка гра, оскільки виграти шляхом передбачення майбутньої ціни здається важче.  

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#5 Роль шахрайства та шахрайства

Звичайно, цей інструмент не є шахрайством; в шахрайство для більшості частин певною мірою пов'язане з брокерами. Брокери можуть зробити таку аферу в основному тому, що більшість із них не мають великого досвіду та не є реальними юридично. Без сумніву, це включає ставки на фінансові активи, товари, акції та багато іншого. Але, на жаль, шахрайство та шахрайство надто поширені.

Торгуйте бінарними опціонами безпечно pixabay

У звіті говорилося, що «У всіх випадках проблема не в бінарній торгівлі опціонами, а в брокерах. Крім того, багато бінарних опціонів часто залежать від торгових роботів для автоматизації відповідних угод. Отже, спробуйте нові стратегії, щоб уникнути ризику шахрайства та діяти безпечно. 

Бінарні опціони пояснюються на прикладах: тривалість, прибуток і збитки

Тривалість торгівлі

Перевага інвестування в бінарні опціони полягає в тому, що у вас є кілька варіантів. Одним з найбільш широких варіантів є час (тривалість). 

Тривалість найбільш ймовірно, діапазони a трохи більше 60 секунд. Таким чином, вам потрібно буде уточнити у брокера мінімальну та максимальну тривалість. Однак найбільш поширена тривалість 10-60 хвилин.

Торгівля бінарними опціонами

Прибутки та збитки – скільки грошей ви можете заробити?

Подумайте над таким запитанням: чи буде ціна біткойна вище $39,243 сьогодні о 17:00? Якщо, згідно з вашим дослідженням, ви думаєте, що так, тоді вам слід купити бінарний опціон, а якщо ви вважаєте протилежне, вам слід продати свій бінарний опціон

Ціна бінарних опціонів коливається в межах $0-$100. Тепер уявіть собі, що двійковий файл для вищевказаного активу торгується за $52,50 (пропозиція) і $55,50 (пропозиція). 

Якщо ви купуєте і торгуйте біткойнами як бінарним опціоном, тоді ви повинні заплатити $55.50, і якщо ви продасте, то продасте за $52.50. Тепер припустимо, що ви передбачили, що ціна біткойна буде вище $39,243, і, таким чином, ви вирішили купити бінарний опціон за $55,50. Якщо зараз, після 17:00, ціна біткойна перевищить $39 243, ваше прогнозування було правильним, і бінарний опціон, який ви придбали за $55.5, стане $100. Це зробить ваш двійковий прибуток $100-$55.5=$44.5.

Але якщо ціна біткойна опускається нижче $39 243, тоді ваш опціон закінчується на $0, і ви втрачаєте всі гроші, які інвестували. (Наведена тут ціна бінарних опціонів була без урахування комісії, пам’ятайте, що вам доведеться сплачувати комісію брокеру під час бінарної торгівлі.)

Торгівля біткойнами з бінарними опціонами

В кінці бінарної торгівлі кожен опціон закривається на $100 або $0. Якщо ваш прогноз правильний, то ваші гроші стануть $100, а якщо хибне, то ви отримаєте $0. Це означає, що максимальна сума, яку ви можете отримати від a один бінарний опціон $100. Отже, уявіть собі кількість $100, яку ви можете заробити за день, якщо будете торгувати навіть п’ять-шість годин. до заробляти гроші за допомогою торгівлі бінарними опціонами це як рахувати зірки. Це нескінченно. Але така торгівля пов’язана з високим ризиком.

Як торгувати бінарними опціонами?

Ось а покрокове керівництво з торгівлі бінарними опціонами:

  • Виберіть правильний веб-сайт

Перше, що вам потрібно зробити, це вибрати правильного брокера для торгівлі бінарними опціонами. Ви можете зробити це, порівнявши всі відгуки на сайті та вибравши для себе найкращий варіант. Спробуйте вибрати веб-сайт, який стягує мінімальну плату та надає швидкі послуги. 

  • Виберіть свій актив або ринок

Список активів для бінарної торгівлі величезний, але вам слід вибрати сферу, де у вас є попередній досвід або глибокі знання, оскільки на кону будуть ваші гроші. На ринку доступно багато варіантів бінарної торгівлі. До них належать форекс, криптовалюта, індекси, товари, акції тощо. Наприклад, ціна акцій Google, ціна нафти та Ethereum, всі такі активи входять до цього списку. 

  • Виберіть розмір вашої торгівлі

Ви повинні встановити певну суму для торгівлі бінарними опціонами, оскільки ваші загальні інвестиції під загрозою, тому краще почати з невеликої кількості бінарних опціонів. Пізніше ви можете збільшити кількість бінарних опціонів, які ви купуєте, на основі отриманого досвіду. 

  • Виберіть час

Коли ви починаєте торгувати бінарними опціонами, ви знайдете можливість вибрати час закінчення терміну дії активу, і ви можете вибрати між денним, щоденним або щотижневим. Внутрішньоденні опціони будуть найкращими для денних трейдерів, які можуть приділяти максимальний час своїй торгівлі, і це найприбутковіший варіант. Внутрішньоденні трейдери можуть здійснювати кілька угод за один день і отримувати прибуток. Щоденні варіанти закінчується в кінці дня, що також вигідно для дентрейдерів. Нарешті, термін дії опції k також закінчується в кінці торгового тижня і може бути придатним для свінг-трейдерів.

Найкращий брокер бінарних опціонів для заробітку

брокер:
Регламент:
Дохідність та активи:
Переваги:
Пропозиція:
IFMRRC
Вихід: 95%+
100+ ринків
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 97%+
100+ ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Live-аккаунт від $50
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 90%+
100 ринків
  • Високий бонус
  • Безкоштовні подарунки
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Зручна платформа
  • Копійна торгівля
Live-аккаунт від $250
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Ваш капітал може бути під загрозою)

Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 95%+
100+ ринків
Переваги:
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 97%+
100+ ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 90%+
100 ринків
Переваги:
  • Високий бонус
  • Безкоштовні подарунки
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Зручна платформа
  • Копійна торгівля
Пропозиція:

На ринку ви знайдете багато брокерів, які стверджують, що заслуговують на довіру та дають найкращі результати, які вам потрібні. Але ми підібрали найкращий варіант брокера, який не тільки направить вас у правильний шлях, але й допоможе вам заробити вам потрібні величезні прибутки

Quotex.io — нова і провідна торгова платформа, яка була запущена в 2019 році і з тих пір стала найкращою для всіх. Кожен із його розробників доклав наполегливих зусиль, щоб створити цю цінну програму для кожного нового досвідченого брокера. 

Кінцева мета програми Quotex.io — зробити все можливим для всіх, хто бажає реалізувати свої бажання та можливості. Крім того, це цілком сучасна платформа, яка працює в 4 простих кроки. 

Найкращий з Quotex ви можете почати з демо-рахунку, якщо відчуваєте якийсь ризик. Крім того, це не має нічого спільного з реальними грошима. Ви можете без проблем використовувати цю платформу та отримувати прибуток. 

Висновок: Ви можете заробити багато грошей з бінарними опціонами, але це високий ризик!

Багато трейдерів, які вперше знайомляться з цією концепцією торгівлі, цікавляться, чи можуть вони заробляти гроші, торгуючи бінарними опціонами; на даний момент ви, мабуть, зрозуміли, що ви можете заробити багато грошей, використовуючи цей варіант торгівлі. Як тільки ви звикнете до ринку, ви зможете купити кілька бінарних опціонів і помножити свої інвестиції на сотні доларів за один день

Але завжди пам’ятайте, що коли ви торгуєте бінарними опціонами, завжди торгуйте лише тим капіталом, який ви можете дозволити собі втратити, і це не лише для початку, але пам’ятайте про це, поки ви торгуєте бінарними опціонами. Крім того, ми пропонуємо перед тим, як спробувати свої руки в бінарній торгівлі; слід звернутися за допомогою до фахівців. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар