Чи є бінарні опціони шахрайством чи законним? – Як розпізнати шахрайство та захиститися!

Щоразу, коли з’являється новий спосіб торгівлі або фінансовий інструмент, багато компаній залучаються до них. Але чи всі ці бізнеси справедливі? Безсумнівно, що багато постачальників продуктів чесні та своєю наполегливою працею намагаються досягти віхи. Вони заслуговують на довіру. 

Однак деякі з них злодії. Тепер розглянемо Бінарний опціон (визначення). Це популярний і доступний спосіб торгівлі на ринках. Вибираючи бінарний опціон, ви ризикуєте втрачаючи гроші оскільки брокер має повний контроль над даними бінарних опціонів. Таким чином, ви можете отримати гру дуже легко. 

Але бінарні опціони - справжня афера чи ні? У наступній статті прочитайте, як захиститися від цих шахраїв і виявити їх.

Шахрайство

Наскільки насправді небезпечна торгівля бінарними опціонами?

У нинішній складний економічний період багато людей шукали нові шляхи отримання додаткового доходу. Багатьох заманили світ бінарних опціонів насамперед через їхню простоту, що робить цей тип торгівлі простішим у використанні, ніж інші широко поширені інструменти інвестування. Новачки помилково вважають, що у них є великі шанси отримати значні прибутки в найкоротші терміни.

однак, багато з них упускають те, що їм все одно доведеться опанувати досить важку криву навчання, щоб отримувати постійний прибуток. Після того, як цей факт зрештою усвідомлює, багато новачків шукають простіші варіанти замість того, щоб дотримуватися початкового завдання. На жаль, люди, які обирають такий спосіб дій, часто стають жертвами шахраїв.

Деякі приклади торгівлі бінарними опціонами

Існує високий ризик втратити всі ваші гроші, навіть якщо вас не обманув брокер. Бінарні опціони, як такі, є похідним інвестиційним інструментом з високим ризиком. Це варіанти «все або нічого». У кожній торгівлі є шанс втратити всю суму інвестицій, але також шанс отримати високий прибуток.

Підсумовуючи, для новачка може бути дуже небезпечно торгувати реальними грошима на бінарних опціонах. Але така ж ситуація і з іншими фінансовими продуктами. Тому рекомендуємо спочатку використовуючи безкоштовний демо-рахунок!

Чому важливе регулювання бінарних опціонів?

По-перше, ринки мають відповідне право на обробку з очевидним набором правил і положень. Розроблені професіоналами, вони не можуть бути законодавчо обмеженими, але вони мають вирішальне значення для забезпечення фізичних прав, підтримки угод і забезпечення чесної конкуренції.

по-друге, вони також забезпечують безпеку для компаній та їхніх клієнтів. По-третє, нормативні акти забезпечують причетність і пом’якшують значні втрати ринку в надзвичайно конкурентоспроможних і активних галузях. Нарешті, з боку клієнта, вони захищають його від образ і зловживань, обману та шахрайських дій.

регулювання і закон

Потреба в нормативних актах

Торгівля бінарними опціонами стає все більш популярною в усьому світі і в даний час є однією з найбільших видів онлайн-торгівлі. Трейдери цінують цей розумний спосіб заробітку, просто вказуючи на зміни цін на базові активи. 

на жаль, недобросовісні брокери намагаються потрапити в ловушку розширення галузі з порівнянною швидкістю і позбавити тих менш кваліфікованих майстрів їхніх тяжко зароблених грошей. 

Багато урядів погодилися ввести численні обмеження, щоб забезпечити всім трейдерам пропорційний шанс безпечно торгувати і не турбуються про шахрайство та небезпечних брокерів для боротьби з цією проблемною схильністю.

Майже все країни мають свої регулюючі органи для регулювання та публікації дозволів брокерам бінарних опціонів. Однак інші країни накладають обмеження на більшість країн, як-от країни-члени Європейського Союзу. Наприклад, CySEC (Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж), розташована на Кіпрі, є найважливішим і найпотужнішим регулюючим органом. Але, на жаль, деякі нечесні брокери можуть помилково наполягати на тому, що вони мають ліцензію, видану в певній країні. 

Але справа в тому, що дилеру часто доводиться перевіряти двічі і дати зрозуміти, що брокер, яким вони вирішили торгувати, має юридичну ліцензію. Таким чином, він запровадив усі відповідні процеси та підтвердив, що є надійною особою.

Індустрія торгівлі бінарними опціонами може переконати менш кваліфікованих трейдерів, які хочуть швидко заробити багато грошей, не вкладаючи багато труднощів. Виправданням цього може бути хитра чіткість торгівлі бінарними опціонами. 

Як ви всі знаєте, бажано бути в курсі змін на ринку та кількох небезпек у досягненні успіху в торгівлі бінарними опціонами, що було б дуже корисно для вас, щоб бути прибутковим трейдером.

Тому дуже важливо регулювати галузь і дати можливість трейдерам знайти найкращого брокера, якому вони вірять. Крім того, важливо захистити резерви інвесторів від простої крадіжки, якою є деякі брокери-шахраї. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чому існують двійкові шахрайства?

Як і будь-яка шахрайство чи злочинні дії, вони переважають, оскільки є технікою для нечесних людей, щоб заробити сприйнятливе багатство. З моменту початку бінарної торгівлі окремі особи відкривали шахрайські веб-сайти та обманювали або обманювали людей з їх готівки.

Поки люди готові конкурувати зі своїм багатством, вони постійно очікують вирвати його у вас, тому що прибуток від онлайн-торгівлі може бути величезним. Отже, люди готові миритися з підвищеною небезпекою.

Шахраї в торгівлі бінарними опціонами

Якщо несправедливе рідкісне бажання незабаром заробити готівку без будь-якої моралі, коли воно прийде до того, щоб вирвати людей, вони використовували б усі трюки, щоб викликати його. Цей конкретний бізнес є вразливою мішенню, оскільки будь-яка торгівля приносить споти в Інтернеті, не регулюється постійно, і люди завжди не знають, як зловити справжню річ від шахрайства.

Продавці бінарних опціонів навіть бігають так віддалено, що викликають дзвінок, надаючи їм незламні контракти, якщо вони забезпечують безпеку, використовуючи кредитна карта або будь-який банківський трансфер.

Поради, як уникнути шахрайства при торгівлі бінарними опціонами

Шахрайство – це не проста поведінка. Він охоплює багато категорій. Наприклад, шахраї можуть надати вам оманливу інформацію і навіть дати нечесні торгові поради. Ви повинні знати, що навіть іноді, намір брокера не полягає в шахрайстві, але послуги, які він надає, є не менш ніж шахраєм бінарних опціонів

Наприклад, вони можуть давати вам постійні поради, тому що ви щоразу втрачаєте варіант. Але, на жаль, це також може призвести до величезних грошових втрат. Тому тримайтеся подалі від таких типів брокерів. Нижче наведено кілька порад, щоб уникнути шахрайства в торгівлі бінарними опціонами.

#1 Довіряйте лише регульованим брокерам

Важливо розуміти, що є надійним, а що ні на ринку, сповненому можливостями. Фізичні особи, які мають ліцензію на діяльність торгових брокерів від компетентної фінансової організації регульовані брокери бінарних опціонів

регулювання діяльності брокерів

Однак важливо розуміти, що, хоча більшість брокерів мають ліцензію на підприємницьку діяльність, це не те саме, що отримати регуляторну ліцензію від компетентного фінансового органу.

Ви повинні визнати органи влади, які вважаються регуляторами.

є найпоширенішими фінансовими органами.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

#2 Екстра ідеальний маркетинг

Коли ви побачите ідеальні відгуки, ви повинні переглянути їх. Незважаючи на те, що бінарні опціони простіше, ніж інші торгові опціони, жоден брокер не може гарантувати, що ваш виграш буде підтверджено. 

Для прибуткової торгівлі потрібні знання поведінки ринку, здатність читати ринкові умови та розуміння стратегії. Якщо небезпеки зведені до мінімуму – або зроблено відверто невірні декларації, тоді ви повинні одразу зрозуміти, що це шахрайство. Це вказує на те, що брокер може бути менш сумлінним в інших сферах і що платформи слід уникати будь-якою ціною.

#3 Уважно прочитайте положення та умови

Поки ви завершуєте угоду зі своїм брокером, усе має бути прозорим. Ви несете відповідальність за прочитання кожного дрібного шрифту брошури, наданої брокером. Розпитайте їх про комісію та процедуру зняття. Перш ніж інвестувати в брокера, дізнайтеся мінімальний необхідний депозит та інші деталі.  

#4 Холодні дзвінки

Давайте розділимо це на дві категорії. Брокер отримає ваші дані з Інтернету та зателефонує вам, щоб зареєструватися в першій категорії. У другій категорії компанія зателефонує вам навіть після реєстрації у брокера. Вони вкажуть вам на певну торгівлю та попросять купити опціони. 

Обидва ці випадки вказують на шахрайство. Поставтеся до них з усією увагою та повідомте, якщо виявите будь-які невідповідності. Холодні дзвінки також включають електронні листи або будь-які інші засоби холодного спілкування. Отже, ви повинні бути уважними до цих шахрайств.

#5 Втручання третіх сторін

Розкажіть чітко про свого брокера. Наприклад, іноді ви натискаєте веб-сайт, щоб зареєструватися, але вас перенаправляють на сайт іншого брокера. Або в інших випадках буває так, що конкретна торгова служба просить вас зареєструватися тільки в брокерів, рекомендованих нею. Будьте обережні в таких ситуаціях. 

Іноді третя сторона обманює вас, використовуючи ім’я відомого брокера. Пам’ятайте, що хороший брокер завжди буде відвертий щодо них без будь-якої участі третьої сторони. 

#6 Керовані облікові записи

Необхідно, щоб брокер надав вам інструменти, які можуть допомогти вам проаналізувати фактори ризику. Однак іноді буває так, що брокер хоче отримати доступ до вашого облікового запису, щоб захистити ваші інтереси. 

Завжди пам'ятайте, що найкращий інтерес для вас може зробити лише трейдер; це ти. Отже, ніколи не надавайте своєму брокеру повну владу над вашою торгівлею та торговою думкою. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#6 Маніпулювання ціною

Ціни брокера повинні визначатися за розумним і прозорим орієнтиром. Ви повинні слідкувати за тенденціями новин, щоб знати, якими є ринкові ціни бінарних опціонів. Якщо брокер залишає за собою повноваження визначати свої ставки, ви повинні очікувати, що ця статистика буде накопичуватисяd проти вас.

Що робити, якщо ви стали жертвою шахрайства з бінарними опціонами?

Якщо ви відчуваєте, що вас обіграли або брокер, з яким ви підписали контракт, є шахраєм, не сидіть склавши руки та втрачайте надію. Якщо ви відчуваєте недостатню впевненість і залишаєте сферу торгівлі, ви приймаєте неправильне рішення. Дo не дозволяйте шахраям зіпсувати вашу кар’єруr. Натомість спробуйте дати відсіч. 

Ви можете проконсультуватися з професійним агентом, який є фірмою, що спеціалізується на допомозі жертвам шахрайства з бінарними опціонами. Або замість основ ви можете скористатися наведеними нижче порадами.

Що робити у разі шахрайства

#1 Ведення документів

Зберігайте записи про все, що можливо, включаючи положення та умови брокера, копії будь-яких холодних дзвінків, підтвердження вашого депозиту, історію торгів тощо. Це може служити доказом їх шахрайства та може допомогти вам протистояти їм.

#2 Спробуйте зняти

Спробуйте забрати свої гроші. Існує ймовірність, що ваш брокер не дозволить вам зняти гроші. Причиною може бути те, що ви не виконали всі положення та умови, або, можливо, будь-який документ, що підтверджує ідентифікацію. 

Як зробити виведення бінарних опціонів? Перевірте інформацію, яку брокер пропонує на своєму веб-сайті. Якщо брокер законний, він допоможе вам вирішити ці проблеми та відкликати. Але шахрай буде продовжувати вішати вас під різними приводами. 

Виведення коштів

#3 Надішліть відгуки

Нехай ваш голос буде почутий. Якщо ви реєструєте скаргу чи проблему, яка не вирішується через багато годин, ви можете перейти до опції зворотного зв’язку та зареєструвати скаргу на брокера. Якщо немає можливості, піднесіть свій голос серед торгової спільноти через соціальні мережі

#4 Зверніться до регуляторів

Якщо ви бачите, що нічого не допомагає, ви можете звернутися безпосередньо до регуляторів. Наприклад, якщо брокер регулюється, зверніться до агентства, яке контролює фінансове регулювання у вашій країні; якщо вони не регулюються, зверніться до агентства, яке контролює фінансове регулювання у вашій країні. 

Контакти

Регульовані брокери несуть відповідальність перед регуляторами та зобов’язані розглянути вашу скаргу. Якщо вони не регулюються, ви можете бути гарантовані, і принаймні інші жителі вашої країни будуть врятовані. Однак у найкращому разі співпраця між органами влади може призвести до закриття брокера за шахрайство.

Як брокери бінарних опціонів можуть вкрасти ваші гроші:

Ринок бінарних опціонів в основному працює через цифрові торгові платформи. Однак багато таких торгових компаній не відповідають нормативним вимогам країни.

Не можна виключати такі види компаній, які займаються незаконними діяльністю. Ці інтернет-платформи для торгівлі бінарними опціонами часто виходять із шахрайськими рекламними схемами. Інвестор повинен добре знати брокерську компанію, в яку він інвестує.

Деякі скарги від різних інвесторів такі:

#1 Відмова у кредиті/поверненні коштів клієнтам

Ці ситуації є звичайними і виникають, коли клієнти вже внесли гроші на рахунок для торгівлі бінарними опціонами. Використовуючи телефонні дзвінки або електронні листи, брокери змушують клієнтів внести додаткові кошти на їхні рахунки.

Пізніше, коли клієнт намагається зняти свій початковий депозит/повернення, торгова платформа скасовує запит на зняття. Вони заблокують ваші дзвінки та електронні листи та відмовляться зараховувати суму на відповідний рахунок.

Заробіток в торгівлі бінарними опціонами

#2 Крадіжка особистих даних

Є й інші види скарг, які надходять до контролюючих органів. Платформи бінарної торгівлі в Інтернеті можуть збирати інформацію про клієнтів, як-от дані кредитної картки, паспортні дані та дані водійських прав.

Це цінна інформація, яку за будь-яку ціну не можна розголошувати. Торгові платформи можуть використовувати ці дані в незаконних цілях. Тому рекомендується не розголошувати жодних особистих даних.

Ці шахраї бінарних опціонів також можуть неправдиво стверджувати, що їм потрібні фотокопії ваших рахунків за комунальні послуги та інші особисті дані. Не слід виконувати ці вимоги, якщо вони не впевнені в компанії.

Дані не завжди безпечні

#3 Маніпуляції з програмним забезпеченням

Платформи для торгівлі бінарними опціонами можуть маніпулювати програмним забезпеченням, щоб показувати програшні угоди. Цей тип шахрайства призводить до спотворення цін і виплат бінарних опціонів.

Коли вони бачать, що клієнт має шанс виграти 100%, програмне забезпечення подовжує термін дії, щоб торгівля привела до збитку. Отже, знову ж таки, це втрата для клієнта, але знову ж таки для торгової платформи.

Втрата
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#4 Завищена прибутковість інвестицій для бінарних опціонів

Інтернет-платформи, що працюють з бінарними опціонами, можуть завищити середню прибутковість інвестицій. Вони рекламуватимуть вищий інвестиційний прибуток від інвестицій клієнта та продуману структуру виплат.

Вони обдурять вас, розробивши структуру виплат так, щоб очікувана віддача була негативною. Це призводить до чистих збитків клієнта.

Брокери обіцяють високі виплати

#5 Перевірка даних фірми або брокера

Першим основним правилом для інвестора є перевірка торгової фірми чи брокерської компанії, в яку вони інвестують. Це включає статус ліцензії та реєстрації.

Якщо ви виявите, що вони не зареєстровані в регулюючому органі країни, вам не слід вкладати гроші в цього брокера. Вони можуть дати вам хорошу віддачу в перший раз, і це спонукає вас інвестувати більше вдруге і вас обдурять.

Ще одна важлива річ не ділитися своєю особистою інформацією та не вкладати гроші з першого разу. У той момент, коли ви бачите, що вони не зареєстровані або не мають ліцензії, ви не повинні торгувати з ними.

#6 Продажі

Співробітники сайтів бінарних опціонів часто використовують підроблені імена. Вони навіть можуть бути з іншої країни та робити акцент. Крім того, вони видаватимуть підроблені кваліфікації, звання та навіть досвід.

Вони спонукатимуть вас інвестувати свої гроші в їхню платформу, заявивши, що компанія, у яку ви зараз інвестуєте, є шахрайською. Такі шахраї всіма силами намагаються завоювати вашу довіру і вмовляти вас внесіть свої гроші в їх компанії.

Органи регулювання торгівлі бінарними опціонами

#7 Безкоштовні пропозиції

Шахраї часто розгортають пропозиції, які здаються нереальними. Наприклад, вони заявляють, що прибутки від інвестицій будуть високими, але це далеко не так. Це червоний прапорець, який вказує на те, що ця інвестиційна схема є шахрайською.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#8 Загрози та тактика продажу під високим тиском

Представники веб-сайту бінарних опціонів, з яким ви маєте справу або плануєте працювати, добре підготовлені. тому вони завоюють вашу довіру та можуть заявити, що вони повинні досягти своєї мети та змусити вас інвестувати більше.

Були випадки, коли вони загрожують різними законами, наприклад, накладення арешту на ваше майно тощо. Все це є частиною більшого плану, щоб обдурити ваші гроші.

#9 Оборот призначеного брокера

Одного разу ви будете на зв’язку з ABC, а за короткий проміжок часу ви отримаєте від XYZ. Коли ви запитаєте причину, головна відповідь, яку ви можете отримати, полягає в тому, що колишній брокер був звільнений від своїх послуг.

Брокер більше недоступний

10# Проблеми зняття коштів

Найпоширеніший спосіб обдурити вас і не отримати прибуток – це тактика затримки, яку використовує компанія. Вони затримують ваш запит на зняття коштів і відкладають його до такої міри, що ви не зможете навіть оскаржити стягнення з компанією, яка видає кредитну картку..

Як зняти гроші

Існує також схема під назвою «Преміум-акаунт». Брокер переконає вас платити більше грошей, пропонуючи дуже мало обмежень на зняття коштів.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#11 Шахрайські дії з вашою кредитною карткою

Коли ви використовуєте кредитну картку для фінансування свого рахунку бінарних опціонів, вам слід завжди перевіряти виписки з кредитної картки. Компанія може обдурити вас несанкціонованими стягненнями з рахунку.

Ніколи навіть не підписуйте форму, яка вимагає від вас відмовитися від будь-яких прав щодо оскарження будь-яких стягнень з кредитної картки. Уважно прочитайте форму і ніколи не дозволяйте таке право. Завжди слід негайно повідомляти про несанкціоноване стягнення плати компанії, що видає кредитну картку.

Як брокери бінарних опціонів обманюють вас, інвестуючи за допомогою кредитних карток

#12 Урядові імітатори

Інколи брокери навіть стверджують, що вони пов’язані з регуляторним органом, і просять у вас гроші, щоб повернути ваші доходи. Регуляторним органам і урядам відомо про таке шахрайство, і вони створили спеціальні гарячі лінії і веб-сайти, на яких ви можете повідомити про будь-які порушення

Приклади шахрайства з бінарними опціонами в соціальних мережах

В Інтернеті є чимало прикладів шахрайства. Ці тематичні дослідження необхідні, щоб знати про хитрощі шахраїв і про те, як їх уникнути. У наступних розділах ми наведемо приклади шахрайства в соціальних мережах.

Шахраї можуть бути набагато хитрішими та переконливішими в соціальних мережах, що робить їх «ідеальним» місцем для них. Вони витягнуть з вас усе, що зможуть, а коли від вас немає користі, просто знімуть вас із друзів. Їх можна впізнати за дурною рекламою. Усе, що вони хочуть, — це ваші гроші, тому вони завантажуватимуть дурні плакати, у яких згадуватимуть прибутки та можливості, які ви отримаєте, якщо зареєструєтесь у них. 

Відео, подібні до тих, що використовуються з «The Green Room» і «FB Wealth Group», будуть претендувати на те, що вони є трейдерами, але насправді вони просто хочуть отримати ваші гроші через реєстрацію або навіть якщо ви платите їм безпосередньо.

по-друге, якщо ви бачите, що будь-який обліковий запис у соціальних мережах згадує щось, пов’язане з багаторівневим маркетингом, тоді будьте впевнені, що це навчені шахраї, і ніколи їм не довіряйте. Тому ми рекомендуємо вам заблокувати ці сторінки. Зрештою, законний брокер ніколи не звернеться до соціальних мереж із проханням про вашу допомогу. 

Ці багаторівневі маркетологи можуть зробити все, що потрібно, щоб перетягнути вас на свій веб-сайт для реєстрації. Вони також можуть годинами давати фальшиві інтерв’ю, щоб змусити вас повірити, що вони законні. Ніколи не потрапляйте в ці пастки. 

Деякі законні брокери бінарних опціонів:

#1 Quotex

Quotex надає численні чудові акценти сучасним і переважним дилерам. Коли ви перевірите кілька типів облікових записів, ви побачите, що вони працюють з дилерами будь-якого рівня, початківцями, кваліфікованими, чемпіонами тощо. 

Ця розетка занадто вразлива для використання. Поки Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж (CySEC) не дозволяє їм, вони мають приємне підтвердження в Інтернеті та штовхають усі ящики надійного постачальника. Вам сподобається комфорт практики.

Це унікальний постачальник цифрових опцій, сприйнятливий до використання веб-розетки, яка надає допомогу в сигналах. Брокерська компанія має низький мінімальний депозит, нульову комісію за зняття та бажану надбавку за вхід в систему 30%. Обсяг і чіткість активів переконають кількох дилерів бути в ентузіазмі щодо цифрових опцій інтерфейсу.

› Наша порада: відкрийте свій безкоштовний рахунок у найкращого брокера Quotex!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#2 Pocket Option

кишеньковий варіант регулювання

Pocket Option є найкращим постачальником бінарних опціонів у 2022 році. Цей геніальний торговий центр має низькі мінімальні депозити, ефективні методи оплати, чудовий дохід і широкий вибір технологічних пристроїв для перевірки. 

Pocket Option дозволяє трейдерам торгувати понад 100 активами, включаючи акції, криптовалюти, товари та товари. Ви також зможете створити демо-рахунок за допомогою віртуальних грошей. 

Загалом, Pocket Option — це зручний, корисний постачальник бінарних опціонів з клієнтською базою по всьому світу. Отже, якщо ви шукаєте найкращий вихід з бінарних опціонів, щоб повірити, Pocket Option був би вашим гідним шансом.

› Відкрийте свій рахунок Pocket Option і почніть торгувати

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

#3 Olymp Trade 

Регулювання Olymp Trade

Olymp Trade має значний плюс і зменшує небезпеку інвестування в ринок, що кожен, хто шукає потужний вихід, повинен дивитися далі. Відкриття рахунку займає всього кілька хвилин, депозити та зняття здійснюються швидко, а пристрої для прибуткової торгівлі у вас під рукою.

› Відкрийте свій безкоштовний обліковий запис Olymp Trade

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок: бінарні опціони не є шахрайством, але вам потрібно навчитися розпізнавати шахрайство

Існування бінарного шахрайства пояснюється високими ризиками, пов’язаними з торгівлею. Просто непросто визначити, який брокер є законним. З цієї причини бінарні опціони були навіть заборонені в таких країнах, як США, Англія, Каліфорнія тощо. Ці штати визначили бінарні опціони як азартні ігри. Але ми можемо сказати, що цей фінансовий продукт не є аферою, просто ним користуються багато шахраїв!

Це не дуже далеко від істини. але, на жаль, через збільшення шахрайства в цьому варіанті торгівлі, він вважається переважно шахрайством. Але все ж деякі регулятори наполегливо працюють, щоб знищити всіх шахраїв. І тепер ви також зобов’язані інвестувати в правильне місце, щоб уникнути шахрайства. 

Позбутися від шахрайства неможливо 100%. Але за порадами, згаданими в цій статті, ви можете отримати тіньові сигнали до того, як шахраї спробують грати в ігри. Навіть якщо вас обманули, ви можете дотримуватись наведених вище порад, щоб уникнути цього. Тільки через шахрайство ви не повинні залишати торговий бізнес. Це може дати чудові результати, якщо використовувати їх розумно. 

Найчастіші запитання про шахрайство з бінарними опціонами:

Чи безпечний Binary.com?

В загальному, Binary.com є безпечним. Він працює з 1999 року. Проте жоден сайт не може гарантувати, що ви не втратите гроші. Вам доведеться понести ризик, якщо ви купуєте опціони у бінарних опціонах. Однак, якщо ви використовуєте правильні торгові стратегії, ризик може зменшитися. 

Як розпізнати шахрайство з бінарними опціонами?

Шахрайство має все спільне: нереалістичні виграші, безкоштовні гроші, агресивну рекламу, нерегульовані платформи та спам-дзвінки. Будьте в курсі цих шахрайств. Ще одна важлива річ — перевірити брокери бінарних опціонів'веб-сайти. За цим стоїть справжня та відома компанія чи ні?

Чому бінарні опціони заборонені в деяких країнах?

Звіти показують, що багато роздрібних торговців втрачають гроші, торгуючи бінарними опціонами. Крім того, існує багато тіньових брокерських компаній і шахраїв, які використовують цей фінансовий продукт, щоб викрасти гроші клієнтів. Зрештою, було надто багато претензій і звітів роздрібних інвесторів, які втратили багато грошей. Тому деякі країни заборонили цей фінансовий продукт, щоб захистити своїх громадян від шахраїв.

Чи можна втратити гроші в бінарних опціонах?

Бінарні опціони прості, але всі вони залежать від компанії/веб-сайту, в який ви інвестуєте. Багато інвесторів втрачають гроші через обман брокера або інші фактори. Це не що інше, як азартні ігри.
Є повідомлення, що на деяких платформах клієнти втратили до 80% своїх інвестицій. Однак це може бути прибутковим, якщо інвестиції будуть здійснені шляхом ретельної перевірки та ліцензії/реєстрації.

Що не так з бінарними опціонами?

Регуляторні органи продовжують отримувати численні скарги на шахрайство з торговими веб-сайтами Binary. Ці інтернет-торговельні платформи пропонують різні можливості для купівлі або торгівлі бінарними опціонами, які є шахрайськими.
Найбільш поширені скарги, які надходять, відносяться до категорії відмов у відшкодуванні коштів клієнтам та відмови у зарахуванні рахунків клієнтів.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар