10 причин, чому вам варто торгувати бінарними опціонами

Бінарні опціони були зарезервовані лише для великих банків з початку 70-х до 2008 року, коли раніше вони торгувалися як позабіржові (Бінарні опціони OTC) ринкові інструменти. З обвалом фондових ринків у 2008 році в результаті світової фінансової кризи виникла потреба в альтернативних інвестиціях, у яких пересічний обиватель без особливого знання ринку міг би брати участь без надмірного профілю ризику, властивого іншим ринкам. Це призвело до дерегуляції ринку в 2008 році, щоб дозволити роздрібним торговцям брати участь на ринку.

Які 10 причин, чому ви повинні зараз торгувати бінарними опціонами? Вони наведені нижче.

Будівлі

1. Знижений профіль ризику

У порівнянні з іншими ринками, такими як спотовий ринок форекс, бінарні опціони мають менший профіль ризику. На спотовому валютному ринку та фондовому ринку, трейдери повинні враховувати такі параметри, як кредитне плече, запас і ковзання оскільки це може вплинути на результати торгівлі. Ці параметри не мають ніякого відношення до угод, що здійснюються на ринку бінарних опціонів, а це означає, що все, з чим трейдер повинен боротися, це аналіз угоди. Йому не потрібно турбуватися про те, за якою ціною буде заповнено його заявку на торгівлю, чи достатньо маржі на рахунку для підтримки торгівлі.

2. Зниження вхідних витрат

Вартість відкриття рахунку для торгівлі бінарними опціонами нижча, ніж на інших фінансових ринках. Трейдер може відкрити торговий рахунок лише з $100 деякі платформи бінарних брокерів. У США відкриття спотового форекс-рахунка коштує $25 000 і навіть більше для облікового запису для торгівлі опціонами через високі вимоги до маржі, що фактично закриває багатьох роздрібних брокерів. Але зниження вартості входу на ринок бінарних опціонів дозволяє ширше брати участь у ринку.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

3. Попереднє знання співвідношення прибутків/збитків

На ринку бінарних опціонів відображення того, який прибуток буде отримано, якщо угода буде успішною, до того, як трейдер здійснить угоду, є перевагою для трейдера. Це допомагає трейдерам заздалегідь знати, чи варто йти на угоду чи ні, і запобігає трейдерам від непотрібних ризиків. Таких засобів немає на інших ринках, і це полегшує роздрібним торговцям піддавати себе непотрібним ризикам.

4. Обмежений потенціал збитків на угоду

На ринку бінарних опціонів будь-які понесені збитки обмежуються сумою, яка була інвестована в угоду. Це зменшує потенційні втрати на угоду. Це не схоже на інші ринки, де можна втратити набагато більше, ніж було інвестовано в угоду, особливо коли є дуже нестабільний ринковий стан, який спричиняє прослизання через налаштування стоп-лосс.

Статистика

5. Гнучкість

Той факт, що існує кілька типів торгів, які можна використовувати для торгівлі активами на ринку бінарних опціонів, означає, що трейдери мають більшу гнучкість і більше сценаріїв для роботи.

6. Підвищення рентабельності

Через короткий характер термінів торгівлі, дозволених на ринку бінарних опціонів, для трейдера з хорошими показниками можливо зафіксувати більше прибутку з часом ніж це було б можливо на інших звичайних ринках.

7. Зниження вартості торгівлі

Вартість торгівлі бінарними опціонами нижча, ніж на інших ринках. Трейдер, який торгує акціями або опціонами, буде платити набагато більше комісій і спредів, ніж трейдер бінарних опціонів.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

8. Спрощений процес вступу в торгівлю

Процес вступу в торгівлю в ринок бінарних опціонів набагато спрощеніше, ніж те, що можна отримати на інших ринках. Щоб відкрити торгівлю на спотовому ринку форекс, наприклад, трейдер повинен розрахувати обсяг торгівлі, встановити цілі стоп-лоссу та прибутку, а також вирішити, який тип ордера використовувати. Це робить новачків особливо схильними до помилок. На ринку бінарних опціонів трейдеру потрібно лише ввести суму інвестиції, вибрати термін дії та здійснити угоду.

9. Розширена освіта трейдерів

Багато брокерів бінарних опціонів пропонують великий навчальний пакет, який має функції двійкові електронні книги, відео навчання, вебінари та інші ресурси, які трейдер може використовувати для підвищення рівня знань про ринок. Відносно рідко можна побачити такі речі на інших ринках.

10. Прості у використанні платформи

Веб-платформи для торгівлі, доступні на ринку бінарних опціонів, полегшують навігацію та використання новим трейдерам. Багато помилок у процесі торговельного замовлення на валютному та інших ринках можна пояснити складною природою бінарні торгові платформи, багато з яких мають інтерфейси, які збивають з пантелику нових трейдерів. Це не проблема на ринку бінарних опціонів.

З такою кількістю причин, які підтримують торгівлю бінарними опціонами, трейдерам, яким доводиться важко працювати на інших ринках, слід перейти на ринок бінарних опціонів.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар