10 поширених помилок трейдерів бінарних опціонів

Арена бінарної торгівлі може бути корисним і водночас заплутаним місцем; особливо для початківців. Отже, давайте розглянемо десять поширених помилок, які робляться, і способи, як їх можна уникнути.

Поширені помилки під час торгівлі бінарними опціонами

Важливо знати:

  • Бінарна торгівля - це інвестиція з високим ризиком
  • Початківці і навіть професійні трейдери допускають помилки
  • Ви можете вчитися на своїх помилках
  • Найкраща порада — запастися терпінням і почати з невеликих грошей, а потім збільшувати їх

1. Торгівля емоціями

Це згадується першим, тому що це звичайна пастка. Психологія торгівлі бінарними опціонами: Коли жадібність або злість витісняють логіку, можна зазнати великих втрат. Треба бути аналітичним і раціональним; ніколи не дозволяйте грубим емоціям впливати навіть на найменші угоди. Якщо ви засмучені або стурбовані, краще уникати торгівлі, поки ці почуття не вщухнуть.

Торгівля емоціями
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

2. Товари — король

Завдяки нестабільності останнім часом існує хибна думка, що товари (зокрема, дорогоцінні метали) є «надійною річчю». Дійсно, те, що піднімається, може і буде падати. Тому при розгляді будь-якої товарної позиції слід використовувати той самий аналітичний підхід і передбачення.

Торгівля товарами

3. Вузьке портфоліо

Це фактично в тому ж ключі, що й останнє спостереження. Через брак досвіду чи комфорту трейдери часто зосереджуються переважно на одному або двох секторах. Це може призвести до небезпечного дисбалансу будь-якого портфеля. Що ще гірше, це те, що через дуже бінарну природу цих позицій велика частка багатства може бути втрачена протягом короткого періоду часу.

Навпаки, портфель потрібно диверсифікувати, щоб витіснити будь-яку потенційну волатильність на ринках. Таким чином, слід вибрати ряд секторів (товари, індекси, акції та валюти); програш на одній арені може бути компенсований виграшем на іншій. Простіше кажучи, диверсифікований портфель має набагато більше шансів принести відчутну віддачу.

Портфельний баланс
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

4. Шістдесят другий угод принесе найбільше грошей

Знову ж таки, це переконання зазвичай є результатом неадекватного розуміння тонкощів, пов'язаних з 60-секундна бінарна торгівля. Це також пов’язано з тим, що «швидкі гроші» часто є обіцянкою багатьох нестандартних сайтів.

Хоча це дійсно правда, що короткострокова торгівля може призвести до зростання капіталу, вона також може спричинити чисті збитки за лічені секунди (ідеальним прикладом можуть бути раптові коливання на ринку Форекс). Справа в тому, що багатство рідко накопичується за лічені хвилини, і якщо це дійсно станеться, удача мала б значний вплив. Таким чином, краще розробити підхід, який передбачає невелику кількість 60-секундних угод разом із більш передбачуваними позиціями.

60-секундна торгівля EURUSD

5. Поширення своєї позиції

Існує думка, що найкращий спосіб заробити значну суму грошей у бінарній торгівлі – це відкрити кілька облікових записів на великій кількості онлайн-порталів (і навіть фізичних брокерів). Насправді це незабаром призведе до заплутаної ситуації. Ймовірно, трейдер не зможе стежити за кожним обліковим записом. Це ще більше занепокоєння, якщо відкриваються численні позиції з закінченням терміну дії.

До світу бінарних опціонів потрібно підходити обережно та з певною часткою розсудливості. Таким чином, набагато краще вибрати найкращий сайт і дотримуватися його платформи; це забезпечить розуміння та ясність, необхідні для дотримання позиції.

6. Мінімальні депозити

Для відкриття рахунку на кожному сайті потрібна певна сума грошей (зазвичай це кілька сотень доларів або еквівалент). На початку було б доцільно вкладати лише мінімум. Іноді трапляються випадки, коли новачок вкладає кілька тисяч доларів у певний сектор і «виграє великий», але це виняток, а не правило. Це ще один приклад жадібності, яка впливає на прийняття зважених рішень. Отже, найкраще тримати початкові депозити низькими, доки з часом не буде накопичено більше досвіду.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

7. Остерігайтеся бонусів

Через посилення конкуренції між брокерами існує багато бонусних пропозицій, які можуть бути дуже привабливими. Це може включати відповідні депозити, безкоштовну консультацію від професіонала або інші завидні зручності. Хоча це все добре, цілком імовірно, що сайту знадобиться великий обсяг торгівлі, щоб отримати ці бонуси. Це може бути неможливим (або небезпечним) для трейдера-початківця. Доцільно уважно прочитати всі положення та умови, перш ніж вибрати щось спокусливе бонусна схема брокерів бінарних опціонів.

Бонус на депозит Quotex

8. Надмірне бажання

Хоча бажання негайно поринути у прибутковий світ бінарної торгівлі викликає захоплення, досвід набувається лише завдяки практичним знанням різних торгових систем. Потрібно навчитися користуватися конструктором бінарних опціонів.

Необхідно чітко розуміти рівні виплат. Можливо, найважливішим є рух базових активів (і причини цих коливань) потрібно цінувати. Звичайно, це займе трохи часу. Тим не менш, фактом є те, що ті, хто підходять до торгівлі опціонами, вважаючи, що вони з самого початку «розбагатіють», глибоко помиляються.

9. Вибір першого сайту або брокера

Все, що блищить, може бути не золотом, і те саме можна сказати про безліч доступних платформ бінарних опціонів. Як і з будь-якою іншою покупкою, доцільно завчасно придивитися до магазину, щоб вибрати одну платформу замість іншої. На щастя, Інтернет пропонує безліч сторонніх оглядових сайтів, які нададуть оцінки користувачів і об’єктивний аналіз найпопулярніших порталів для торгівлі бінарними опціонами.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

10. Керована торгівля завжди принесе гроші

Для тих, хто новачок у грі, контрольована торгова система може здатися привабливою. Однак важливо зазначити, що навіть найпрофесійніші консультанти зазнають збитків. Крім того, ці схеми вимагають значно більших депозитів і угод. Ці професіонали можуть бути чудовою порадою, але завжди краще вивчити основи торгівлі бінарними опціонами та почати відкривати позиції, коли почуваєшся комфортно. На ринку бінарних опціонів немає «надійних речей».

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар