5 простих порад і прийомів, щоб щоразу вигравати на бінарних опціонах

Що є ключем до успіху з бінарними опціонами? – На цій сторінці я покажу вам найкращі та найпростіші поради та підказки торгівля бінарними опціонами. Це порада для початківців або просунутих трейдерів. Маючи більш ніж 10-річний досвід роботи в торгівлі, я знаю, про що говорю. Завжди одна й та сама помилка, чому трейдери втрачають свої гроші на ринках.

Важливо пройти всі кроки та методи на цьому веб-сайті, оскільки лише одна помилка може коштувати вам великих грошей. Спершу подивіться моє повне відео:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iNSBTSU1QTEUgdGlwcyAmYW1wOyB0cmlja3MgZm9yIHRyYWRpbmcgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgc3VjY2Vzc2Z1bGx5IiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC92MVNPR0l4QlBHMD9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

1. Знати ризик торгівлі (Управління ризиками)

управління грошима
Розумне управління грошима означає довгостроковий успіх.

Якщо ви починаєте торгувати, вам доведеться ризикнути грошима на фондовій біржі, щоб отримати прибуток. Найчастіше цей факт неправильно розуміють і торговці менше дбати про ризик. Торгувати бінарними опціонами дуже ризиковано, оскільки ви можете втратити інвестовану суму грошей. Це означає, що ви повинні мати вищий показник попадання, ніж 50%, щоб отримати прибуток протягом тривалого періоду часу.

Іноді для початківців або досвідчених трейдерів бувають програші. Це завжди може трапитися з вами, оскільки ринок відрізняється гнучкістю в зміні цін. Іноді ви програєте більше 10 угод поспіль. Ось чому вам потрібне розумне управління грошима.

Управління грошима: 

Важливо розумно використовувати свої кошти. Це означає, що ви повинні захистити свій обліковий запис від попереджень про втрати. Більшість трейдерів ризикують занадто великими грошима на балансі свого рахунку, а потім дивуються, чому вони починають торгувати нераціонально та з емоціями. Втратити 100% балансу важче, ніж 10%. Розумне управління грошима означає, що ви ризикуєте лише 1% балансу рахунку за угоду.

приклад: Ви отримали рахунок із балансом 10,000$. Ризик 1% становить 100$ інвестиції в кожну угоду. Це дозволяє вам програти більше 10 угод поспіль, і тому легше прийняти програш.

Крім того, ви завжди повинні використовувати однакову суму для своїх інвестицій (відсоток балансу рахунку). Професійні трейдери знають про цей факт і постійно збільшують свої рахунки, а не великими кроками.

Прочитайте мій повністю стаття про управління ризиками.

2. Почніть інвестувати з невеликої суми грошей

Зараз ви можете почати торгувати з невеликої суми грошей, наприклад 10$. На мою думку, ви повинні почати з невеликого депозиту, наприклад 50$ або менше. Коли ви відчуєте себе комфортно й отримаєте прибуток із невеликим балансом на рахунку, ви зможете інвестувати більше грошей. Важливо накопичувати ризики, якщо ви добре торгуєте та отримуєте прибуток. Ви ніколи не повинні робити це навпаки. Це може бути дуже погано для ваших важко зароблених грошей.

  • Скільки грошей ви хочете зарахувати на свій рахунок?

Це інше питання до трейдерів. Як згадувалося раніше, я завжди починаю з дуже невеликої суми на новому торговому рахунку. Після того, як я отримав певний прибуток, я почуваюся комфортно та можу інвестувати більше коштів у свій рахунок.

Прочитайте моє Повний посібник з торгівлі бінарними опціонами.

3. Виберіть регульованого брокера бінарних опціонів

Ще одна порада, яка допоможе покращити результати виберіть регульованого брокера бінарних опціонів. Це набагато безпечніше для ваших коштів. Це шокуюча правда! Нерегульовані брокери іноді обманюють своїх клієнтів. Ось чого слід уникати цієї поради. Я не можу довіряти нерегульованій компанії. Ось чому я створив порівняння нижче. У таблиці ви знайдете регульованих брокерів для торгівлі бінарними опціонами. У них кошти в безпеці, і ви отримаєте свою виплату безпосередньо.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Прочитайте моє повна стаття про регульованих брокерів.

4. Розробити стратегію та правила торгівлі

Торгувати без плану – не дуже гарна ідея. У кожного професійного трейдера є своя стратегія. З мого досвіду, копіювати стратегію для 100% теж не дуже гарна ідея. Перш за все, вам слід попрактикуватися в торгівлі на демо-рахунку, щоб отримати новий досвід роботи на ринках. Крім того, ви можете вивчити стратегії та отримати вищі знання через навчальний центр брокера або Інтернет.

На моєму сайті Стратегії бінарних опціонів”, ви можете дізнатися про мій найкращий метод торгівлі на ринках. Важливо отримати розпорядок торгівлі зі строгими правилами. Це має бути полегшена система, яка працює правильно. Підсумовуючи, в Інтернеті є багато хороших робочих стратегій, але більшість трейдерів не дотримуються правил. Дуже важко обмінюватися точними правилами для людини.

Створіть контрольний список для вашої торгової процедури; Я наведу вам приклад:

  • Перегляньте новини ринку
  • Котра година?
  • Які ринки відкриті?
  • Де було відкриття ринків?
  • Чи є ціни підтримки та опору на ринку сьогодні?
Binary-Options-tip-Development-trading-strategy
Розробка торгової стратегії

У мене є жорсткі правила виходу на ринок. мій «помилкова стратегія прориву» дозволяє мені торгувати лише на певних рівнях ринку. Я шукаю злетів і падінь і чекаю розриву. Це все, що я роблю. Дуже просто і чисто. Але важко кожного разу дотримуватися правил, тому що ринок завжди рухається і може надати вам інші торгові можливості. Я намагаюся ігнорувати інші можливості для кращих результатів моєї стратегії.

Прочитайте мою повну статтю про найкращі стратегії бінарних опціонів.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

5. Не переторгуйте

Це остання порада для успішної торгівлі бінарними опціонами. Надмірна торгівля є одним із найпоширеніші помилки початківців бінарників. Особливо для короткострокового денного трейдера важко не переторгувати. Це означає торгувати великим обсягом у багатьох різних угодах. На мою думку, ви повинні прийняти правило, що ви не торгуєте більше певної суми протягом однієї години. Проблема в концентрації людської свідомості.

Крім того, важливо робити перерви в торгівлі, щоб підсумувати і відпочити на деякий час. Короткострокова торгівля є одним із найскладніших методів торгівлі на ринках. Ціна завжди дуже швидко рухається від одного кінця графіка до іншого. Я рекомендую торгувати максимум 1 годину, а потім зробити перерву на 10 хвилин. Не ставайте залежними від ринків. Часто це підірве ваш рахунок, якщо ви не будете торгувати раціонально.

  • Просто витратите одну годину на торгівлю на ринках
  • Після цього зробіть перерву
  • Почніть знову протягом години
  • Повинен бути денний ліміт часу та ліміт торгівлі

Прочитайте мою повну статтю про як часто потрібно торгувати.

Як щоразу вигравати на бінарних опціонах? – Це можливо?

Ви коли-небудь задавали собі це питання? З мого досвіду неможливо виграти кожну угоду. Найкращі трейдери отримали рейтинг відвідувань понад 70%. Вони також втратили торгівлю або страйки. Вся справа в імовірності виграшу на ринках. Імовірність не може бути 100%, оскільки інші люди реагують на ринки. Не можна робити прогноз для 100% щодо реакції людини.

Ще одна можливість отримати інформацію про показник успіху вашої стратегії – це досліджувати та аналізувати останні зміни цін по рядку. Зробіть це самостійно, і ви побачите, що рух ціни не відбувається кожного разу. Крім того, ви ніколи не повинні довіряти тому, хто говорить так завжди виграє бінарні опціони.

Підсумовуючи, ключем до успіху є практика торгівлі та отримання більших знань про ринок. Найкращий спосіб потренуватися – безкоштовний демо-рахунок з віртуальними грошима. Він імітує торгівлю реальними грошима, і ви торгуєте без жодного ризику. Вивчивши перевірену стратегію, ви готові заробляти багато грошей.

Заходи, які потрібно зробити під час торгівлі на бінарних опціонах

Коли справа доходить до торгівлі, ми не можемо гарантувати успіх, і ви можете виграти або програти, але вжиття необхідних заходів зведе до мінімуму можливість втрати вашої торгівлі. Давайте обговоримо деякі з них, які можуть допомогти вам краще торгувати:

1. Розробка стратегії

Бінарні стратегії допоможе вам виграти на півдорозі вашої роботи. Краще спланувати перед виконанням, тому що кращий план веде до великого успіху. Ви повинні розробити покрокову стратегію того, як ви будете підходити до ринку. 

Різні інструменти, доступні на ринку, можуть допомогти вам скласти стабільний план для торгівлі бінарним опціоном; вам потрібно лише переглянути найкращі з них, які вам подобаються, а потім уточнювати їх, щоб донести до них свої думки. Це допоможе краще і довго працювати на ринку.

Почніть з малого і чекайте ранніх втрат

Щоразу, коли ви починаєте торгівлю, слід очікувати, що починаються збитки, тому краще починати з малого. Стерпні втрати не зашкодять вашому фінансовому здоров’ю. Бінарна торгівля – це ринок із високим ризиком, тому краще інвестувати те, що ви можете втратити на початку своєї торгової кар’єри.

2. Практика

Стара приказка: «Практика робить людину досконалою», і це правда. Тому не соромтеся приділяти свій час і гроші на ранній стадії торгівлі; ця практика допоможе вам дізнатися різні речі про торгівлю та зміни на ринку.

Різні двійкові торгові платформи пропонують а Демо-рахунок займатися і навіть не втрачати гроші; використовуйте ці облікові записи для практики та вивчення основ ринкової торгівлі.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

3. Контролюйте свої очікування

Поспіх і жадібність можуть зробити вас зазнають великих збитків у торгівлі бінарними опціонами. Прибуток високий, але ризик втрати ще вище. Під час торгівлі контролюйте свої очікування і не шукайте великих прибутків за короткий період. Зосередьтеся на отриманні невеликих безперервних виграшів на початку, а потім продовжуйте.

Залишити на програшній серії

Ви повинні дотримуватися правила з кількома програшними смугами, якщо ви втрачаєте кілька разів під час торгівлі, відходите від торгового столу та плануєте кращу стратегію для торгівлі на ринку.

4. Тримайте свої почуття поруч

Існує невелика різниця між торгівлею та азартними іграми, коли ви починаєте з бінарних опціонів. Багато брокерів і веб-сайтів з інвестиційною термінологією намагатимуться відволікти вас, але не будьте дурнем. Досягти успіху можна лише за допомогою дисциплінованого підходу. На жаль, шанси поки зібрані проти вас.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

5. Зосередженість

Масу шансів у просторі бінарних опціонів дуже легко відвести. Крім пропонованих ресурсів, торговці також можуть надати вам обмін одним дотиком, межею, сходами та іншими видами обміну, окрім звичайної альтернативи «Put/Call». Отже, знову ж таки, краще дотримуватися більш відомих активів ви знаєте про.

6. Аналіз

З упевненістю жоден експерт не може передбачити, що може зробити інвестиційний інструмент протягом певного часу. тому Технічний і фундаментальний аналіз з вашого боку є дуже необхідним аспектом, коли ви приступаєте до торгівлі

Цей аналіз допоможе вам дізнатися про ваш інструмент і останні тенденції, в яких він перебуває. Це допоможе вам торгувати систематично та дисципліновано.

7. Вибирайте торгового брокера з розумом

За останні кілька років привабливість торгівлі бінарними опціонами зросла як серед ветеранів, так і серед новачків на ринку. На ринку представлено безліч брокерів і торгових платформ, але вибір правильного брокера або платформи вирішить вашу кар’єру в торгівлі. 

на жаль, є багато шахрайств, і менш досвідчені брокери, присутні на ринку, які можуть обіцяти вам різні речі, але ви нічого не дасте, коли справа доходить до реальності. Отже, на цьому ринку краще розумно вибрати свого брокера, який може допомогти вам у стійкому та послідовному зростанні.

Які професії найкращі для початківців?

Бінарні опціони – це гнучкий фінансовий продукт. Ви можете налаштувати торгівлю так, як ви хочете, перш ніж натиснути кнопку виклику або подачі. Але які найкращі варіанти для новачків?

Зі свого досвіду я рекомендую новачкам не займатися короткостроковою торгівлею, як-от 30 або 60-секундними угодами. Це надто швидко для новачків. Загалом, легше використовувати вищий таймфрейм, оскільки ви маєте більше часу, щоб відреагувати на ринки. Початківці занадто повільні, щоб дивитися 30- або 60-секундні графіки. Крім того, початківці повинні торгувати активами, які найбільше торгуються через свого брокера, оскільки вони дають їм найвищий прибуток 80-95%.

  • Уникайте угод тривалістю 30-60 секунд.
  • Торгуйте активами, що найбільше торгуються вашим брокером
Binary-Options-tip-Beginners-avoid-short-term-trading
Початківцям слід уникати короткострокової торгівлі

Огляд порад і підказок щодо бінарних опціонів

На цьому веб-сайті я показав вам різні прийоми для покращення результатів торгівлі за допомогою бінарних опціонів. Ви отримаєте більш прибуткові операції, якщо будете дотримуватися моїх порад і рекомендацій. На закінчення, трейдери допускають багато різних помилок. Часто вони не знають, що роблять, а потім дивуються, чому втрачають величезну суму грошей.

Як було сказано раніше, знання є ключем до успіху. Ось чому я створив цю сторінку для вас.

Також прочитайте докладні статті про:

Поради доповнюють один одного. Кожен поганий трейдер починає з неправильного управління ризиками. Припиніть збільшувати ризик, якщо ви програєте. Професійні трейдери збільшують ризик, якщо вони виграють. Немає сенсу ризикувати більшими грошима в програшному страйку. Це зробить програшний удар ще більшим. З іншого боку, ви повинні збільшити ризик виграшного удару. Почніть з невеликої суми грошей для своїх перших торгів. Якщо ви робите це добре і відчуваєте себе комфортно з платформою, ви можете збільшити ризик. Ви будете набувати все більшої й більшої впевненості в собі після того, як виграєте декілька торгів поспіль. Це дозволяє торгувати краще і точніше.

Більшість новачків запитують: який найкращий брокер для бінарних опціонів? – Я рекомендую використовувати регульованого брокера, наприклад IQ OptionOlymp Trade, або Expert Option. Перегляньте верхню таблицю та створіть безкоштовний демо-рахунок або прочитайте великі огляди брокерів на моєму веб-сайті. Для мене важливо використовувати регульованого брокера, оскільки я не можу довіряти нерегульованому. Я хочу бути в безпеці, інвестуючи гроші, і не бути обманутим.

Останні 2 поради підтримують одна одну. Використовуючи професійну стратегію, ви не будете переторговувати на ринках. Суворі правила та знання – запорука успіху Бінарні опціони. Сподіваюся, вам сподобалася ця сторінка, і ви зробите менше програшних угод.

Вдалої торгівлі ;)

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар

  • Показати як ієрархію

    Bonjour
    Є voudrais apprendre les options binaire, є дебютант у marché та є voudrais savoir s'il existe de cours chez Quotex pour apprendre.
    Привітання Merci et meilleures.
    Тейшейра Роджер